Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vural sanıırm gündemden düştü o yüzden saçmalıyor eee malum yarası büyük milli takıma hoca yapmadılar onu.
    Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• bursada 3-0 kaybettiğimiz ilk maçın görüntülerini nereden izleyebilirim arkadaşlar.
      Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• Arkdaşalar Yılmaz Vural ın açıklamalarını dikkate almaya değmez.. Sayın başkanımız bu konuda güzel bir açıklama yapmış.. Onu dikkate alırım ben Vural ı değil..
        20+10+20+11 = 61
        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Yılmaz Vural'ın gözümde beş paralık değeri kalmadı.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Mac'da cirkeflik yapan Ali Nail miydi ?
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu maçta Bandırmadaydım Bursaya 100 km ama bütün kristal kafe bordo mavi bayraklarla süslenmişti kafenin sahipleri Rize Pazarlı ve fanatik Trabzonsporluydular 3. dakikada Hami frikikten atmıştı ve ilk yarı 1-1 bitmişti ne güzel ve ne mutlu bir gündü Trabzonsporun büyüklüğünü çekemeyenler iftira atıyorlar döner dolaşır onlara yapışır ama esas acı olan bu karakterde insaların Türkiyede değer görmesi.
              Final maçında yine süsleriz.

Ben de o maçta Şeyhmuz'un 5. golü attıktan sonra kenardaki ambulansı yumruklamasını hiç unutamam.

Yorum

• yılmaz vural şov yapacağı zaman konu ts ye dokunacaksa ağzını kapatmayı bilmeli, iyi havalandı bu sene, dikkat etsin konuşmalarına..! herkesinmi ts den acısı var arkadaş ağzını açan ts ye laf atmaya çalışıyor.

bu adam gelsin mt başına diyordum ama bu konudaki fikrim değişti.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yılmaz Vural'ın gözümde beş paralık değeri kalmadı.
                  Aynen öyle valla benim gözümdede degeri sıfır

Yorum

• amann gül geç
                    Zuğaşi Berepe
                    Çoban Express

Yorum

• Bu maçın güzel hatırasını söylenene hiç bir söz bozamaz.. Maçtaki golleri tekrar objektif seyrettim.. Hiç birisi kurtarılacak goller değil..
                      Bu tip ayak oyunlarına itibar etmeyelim..
                      20+10+20+11 = 61
                      2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• ipini koparan bize saldırıyor ...

Yorum

• Saldırmaları normal.. Onlar Trabzon şahlanınca sahada yenemeyeceklerini daha önceki tecrübelerinden biliyorlar.. Ayağa kalkma emareleri göstermemizden bile korkuyorlar.. Çünkü tam olarak toparlanırsak neler yapıcağımızı çok iyi biliyorlar.. Bu tip demeçlere alışın.. Futbolcularımızı, takımızı germek ve rakibimizi hırslandırmak için.. Çünkü biliyorlar karadeniz insanı öfkeyle kalktı mı zararla oturu.. Bu zarar da onlara yarar.. Oyuna gelmeyelim.. Önümüze bakalım derim ben..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• dün fener-bursa macında spikerde bu macı andı....hani neden olmasın anlamında....
                            ıslak imza....

Yorum

• O nu yapmak öyle kolay değil be pazarkapılı.. Ben de duydum ve içimden dedim "haa kolaydı.."
                              Şimdi denebilir ki "az daha oluyordu".. Ama cevabım hazır.. "ama olmadı.."
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O nu yapmak öyle kolay değil be pazarkapılı.. Ben de duydum ve içimden dedim "haa kolaydı.."
                                Şimdi denebilir ki "az daha oluyordu".. Ama cevabım hazır.. "ama olmadı.."
                                senden de bişey kacmıyor....iyi demişsin....
                                ıslak imza....

Yorum

Çalışıyor...
                                X