Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maç unutulurmu hey gidi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee izlerken heyecandan sevinçten ölecektim...gerçi 2 kişi sevinçten vefaat etmişti hatıladığım kadarıyla

Yorum

• hatırlıyorum bu macı tura cıkmıstık bursada

Yorum

• şu maçın görüntülerini bir türlü izleyemedim.

iyi bir link yok mu?
        En son Cemalettin Taşkın tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 10:36. Sebep: ek
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• alışkın onlar trabzonda 5 yemeye haminin kolu kırıldığı maçta 5-0 dı hadi trabzon bi daha 5leyelim
          SESSİZLİĞİMİZ FIRTINAMIZIN GELİŞİNDENDİR....

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hatta baskanları soyle demıstı" oraya kadar bızı yormasınlar kupamızı burada alalım demısto" sonuc aldılar
            Bu şeye benziyor.
            Ali Şen'in 1994 yılında yaptığı açıklamaya.
            Cannes deplasmanında 4-0 yeniliyor bizim minik kuşlar, maç sonu açıklama yapıyor Fb başkanı, 'Burada 4 yediysek Kadıköy'de 5 atarız, Uefa'da turlarız.' diye.
            Sonra Cannes geliyo Kadıköy'e 5-1 yeniyor feneri yine, başkan dahil stadın tamamı morarıyor. Ne günlerdi ya. (:
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bu mac cok degısık olacak beyler bence cok alay etmeyın sonra morarırsınız...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• O maci hatirliyorum. Bursaspor tarihinin en aci yenilgisidir.
                Kümeye düsmeleri bile onlara o kadar dokunmamistir.
                Sen kalk binbir türlü tezgah hazirla, o kadar emek ver maci resmen cal ve
                sonra Bursa'da 5 tane ye. Olacak is mi?
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Bursaspor'un almış olduğu o yenilgi onlara evlat acısı gibi koymuştur (:
                  Hamiş

Yorum

• bursa avni akere geliyor,,rahat gelemiyorlardır cünkü bu macı mutlaka birileri onlara anlatmıstır

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      heyt beeee iste ozaman gercek trabzonsporun ruhu vardi simdi ne ruh var ne de futbol,
                      şuanda ruhta var futbolda var.bunu hissetmek için kendin çabalaman lazım.
                      türkiyeyi ayağa kaldıran maçtan önce sokaklar 5-1 pankartlarıyla inlerken inanan taraftarlar.dünde inanarak kocaelindeydi.ben o inanışı dünkü maçtada gördüm.değişen sadece emanet formalardaki fırtınaydı.değişmeyen ruhumuz ve taraftarımızdır.bu yüzden bu söylemlerden uzak durmanı rica edeceğim.
                      İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                      Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                      Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maçta kupayı getiren son golü atan Şeyhmuz'un giydiği 15 numaralı formanın bende olduğunu da hatırlatayım bu vesileyle.
                        abi benim yaş tutmuyodu göremedik ama bende videolar var 15 değil 12 olması lazım 5 golünde videosu var koycam inş
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Maçın Golleri Burada
                          Direk videoyu koyucaktımda koyamadım
                          ( ゚д゚)

Yorum

• çok küçüktüm net hatırlamıyorum ama bursalılar çok kızmıştı.hatta karşı komşumuz bursalı ve bursasporlu,başka takım tutmayan bursasporlulardan onu kızdırıyorlardı amcalarım
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Videolarını izledim. Gerçekten tüğlerim diken diken olmuştu

Yorum

• müthiş bir maçtı. kadro da müthişti. formalar harikaydı... takımda birlik bütünlük vardı. taraftar rakip takım için korkulu bir rüyaydı.

evet hepsi bir rüyaydı ve maalesef hepsi geride kaldı... şimdi sıradan bir takım haline gelen trabzonspor için geçmişte kalmış hoş bir seda olarak tarihteki yerini almış bir maçtır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X