Heyecan konusunda fener maçından sonra 2.sıradadır ha birde rum takımı maçı vardı . hele 90 da golu attık diye sınırları zorlayan bir sevinç ve gol iptal oldu diye yine sınırları zorlayan bi hüzünden sonra az daha parçalanayıdum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)
Daraltma
X
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLisede okuyordum ve arkadaşlarla Ünye'den biriktirdiğimiz harçlıklarımızla o maça kaçmıştık.
3-0'ın rövanşına gidilir mi diyen arkadaşlarımıza inat içimizde öylesine bir inanç vardı ki bu inancımızın ne kadar yerinde olduğunu otobüsten kutsal topraklara inip Karadeniz Gazetesi alıp spor sayfasına baktığımızda daha iyi anladık.
Başlık aynen şöyleydi;TRABZON KİMMİŞ GÖSTERİN!
Maç öncesi şehirdeki hava müthişti ve herksein gözünde abartısız kupa inancını görüyordum.Öyle ki maç başladığında muhteşem atmosfer sahaya yansımış olacaktı ki Hami henüz 1. dakika oynanırken resmen orta sahadan bombaladı 1-0.
Maç sonunda bir kez daha Karadeniz'linin gücünü,hırsını,onurunu ve kim olduğunu bir kez daha göstermiş oluyorduk.
Bursa'da yaşayan ve bize gönül veren dostlara selam ediyorum ancak bu seneki Bursa-Trabzon maçında Trabzon kümeye tezahüratları nedeniyle Bursaspor'dan nefret ediyorum.Daha önce Trabzon kümeye diye bir yerlerini yırtanların bugün hangi ligde olduğu ortada.Son örnek Samsunspor.
O nedenle ben rahatım.
Bu bahsi geçen kupa finali ile ilgili hakem konusnun gündeme gelmesini istemem.Çünkü böyle bir şeyi ilk defa duymuş oluyorum.Maçta olan sadece hezimeti sindiremeyen Ali Nail ve Feyzullah'ın yaptığı çirkefliklerdir.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
o mac gercekten tarihe giren bir mac olduki bunu burda konusuyoruz. bende hatirliyorum o maci izlemedim cunku cok sinirliyidim ilk mac yuzunden. sonra izleyen arkadaslar mahalleye kostular trabzon 5-1 aldi maci dediler ben inanamadim ozamanki sevincimi hic unutamam. tabiiki tek basima sevindim gurbet ellerde berlinde oturdugum icin.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak hakan yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben anlamadigim bursa ya hakaret ediyonuz eyvallah bide şünü demeyin kümeye diye ya arkadaşalr bursa kümeye düşerse biz kimle kavga etçez ha bide onun yerine bir dogu takimi gelirse işin yoksa git burdan doguya braz mantikli davranin"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaya hakaret yok. Bize 2004'den beri Bursalilarin bir tavri var. Ama insallah bu sene son bulacak bu tavirlar.Bmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''
Yorum
Yorum