Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya ben hakem sayesinde aldik demedim kardsler,ne sinirleniyosunuz,,hakem ayarlanmisti dedim..Dogrudur,,hakem de bülent Yavuzdu..MAY maçtan önce her ihtimale karsi hazirligini yapmistir belki,,ama daha önce de dedigim gibi hakem tek basina 5 gol attiramaz bize..

Ne yani Mehmet Ali Yilmaz'in yapmadigi sey mi??? TS tarihinde maalesef bu sahis yüzünden bizim de böyle lekelerimiz var ama Allahtan basarili olamamis da Istanbul'un emperyalist kulüplerine benzememisiz.

Hakem belki gerek kalmadigi için,biz süper oynayip destan yazarak kupayi aldigimiz için ekstradan bisey yapmaya gerek görmedi,,ama maçtan birgün önce Of yakinindaki bir benzin istasyonunda parayi teslim aldigi gerçek...Edited by: Berat Tekke
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

yillarca baskanlik yapmis birkisinin her hangi bir faaliyeti bizide sorumlu kilar.Trabzonspor hakem ayarlayip maç kazanacak bir takim olsaydi bunu 96 senesinde fener maçinda yapardi.bu forumu sadece sen ben okumuyoruz.Kesin bilgi belge olsa dahi (ki yok) bu tür bir iddiada bulunmak son derece yanlis.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Dogru,bizi de sorumlu kilar..MAY maalesef birçok yanlisa imza atmistir,kulübü yozlastirmistir,kulübü tekeline almistir,misyonundan uzaklastirmistir.Yaptigi yanlisari "bizi de baglar" mantigiyla söylememek yanlis olur..eminim onun zamaninda bizim de illegal yollardan kazandigimiz maçlar olmustur..ama bizim Istanbul takimlarindan farkimiz;MAY in bu hamlelerle dahi basariya ulasamamasidir..Eger o basariya ulassaydi zaten su anda ben bir Adiyamanli olarak TSyi tutuyor olmazdim..TS bizim için çok büyük anlamlar ifade ediyor,,ama MAyin himayesindeki TS; saibeden,karaparadan,Fenerbahçelilesmekten baska biseyi ifade etmiyor..

sonuç olarak belki ben sana hakeme para verme olayini ispatlayamam ama sen de bana asla MAy in çok dürüst bi adam oldugunu iddia edemezsin,,hiç bi maça yolsuzluk karistirmadigini da...ve geçmiste o zamanki deklegelerin yanlis seçimiyle TS Baskanligi gibi bi makamda oturmussa,,bu tüm kabahatlerini örtmek için yeterli sebep olamaz..Benim TS tarihinde savunamadigim tek konu MAY dir...

Yorum

ben onu savunmuyorum beni taniyanlar May'a karsi oldugumu bilir.Aslinda karsi oldugum Mayin kendisi degil onun trabzonspor baskani iken uyguladigi yönetim tarzidir.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

O zaman mutabikiz kardesim,tartisacak bisey yok[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ben o maçi hakemle aldik diye bisey telaffuz etmedim,,ama MAY hakeme para verdi..Tandogan kardesin de söyledigi gibi ( o stattymis,bizden iyi hatirlar) bariz bi hakem hatasi olmamis lehimize..yanlis anladiniz beni..Benim amacim MAY i elestirmekti,,elestirecek yer ariyorum da[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ben biliyorum o muhtesem maçi bizim dergide okumusdum . keske avni aker stadi hep böyle olsa [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

o zamanlar 8-9 yaslarindayim ve ilkmaçi hakemin sayesinde 3-0 kaybetmistik Ünallin bariz iki gölünü vermemislerdi o zamanlar devlet bakani olan cavit çaglart ismindeki sahsa yalakalik olsun diye ama is avni akere gelince bizim usaklar devlet filan dinlemedi ve o büyük cehennemin çimlerine gömdü devlet bakani torpilli takimi Sonerin,Haminin,Hamdinim hele hele sehmuzun attigi o gölü hiçmi hiç unutamadim o cehennemi yniden yasatacagiz ve sampiyonluk ünvanimizi bizanslilarin elinden alacagiz NE MUTLU TRABZONLUYUM DIYENE..![img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE.!&nbs p;&nbs p;&nbs p;

Yorum

Arkadaslar Mehmet Ali Yilmaz in mafya oldugunu bilmeyen kalmadi heralde. Zaten MAY Fener li Ali Sen ile kankiler. Çünkü ikisi de mafya.. 96 da giden sampiyonlugun altinda Ali Sen in parmagi var. Çünkü o sezon ki maç hakemlerini parayla almistir Ali Sen...
                    61>34 Trabzonspor
                    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

lise 2 de deydim ve mactaydim staddaki o atmosferi hiç bir zaman unutamadim çünkü tüm tribünler ayakta izliyordu maci,mac 3-1 hele 4-1 olduktan sonra bir sürü insanin heyacandan bende dahil titredigini gördüm ,5-1 oluncada o ses hala kulaklarimda ,trabzon sevdasi bu olsa gerek ,

bazi arkadaslar hakem kolladi diyor,orda hakemlik hiç bir sey yoktu,ogün ,apo ,seyhmuz,unal ve digerleri hepinize tesekkürler bize böyle bir gün yasattiginiz için

@zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

o zaman size bir kiyak yapayim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

iste o maçta attigimiz 5 gol tiklayin

Yorum

İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildi

BurSaSpor TaraftarInI Bu sekiLde YorumLamayIn BurSada yasIyorum bursanin Bayaa macina gittim O Staddaki Atmosfer MukemmeL.AyrIca Karadeniz insanIna degiL OnLAr istanbuLa KArsI

MesaLa Besiktas a Acayip Nefret DuyuyorLar.AdamLar Tutsa bir Kasik suda Bogacak antaLyayada AynI sekiLde antaLya dedimde Antalyada Turkiye KupasI MacI vardI sanIRIm finaLdi. Kimin iLe OynadIghImIzI anImsamIyorum ama hatirLadIgIm Tek sey Orada AntaLyaLILarIn Diger RakipLe bir oLiup bize SaldIrmasIydI yaLnIsIm varsa düzeLtin Lütfen.

recep kardesim 2 sene önce agizlari yirtilana kadar trabzon kümeye diye bagiriyolardi...lütfen...maça giden herkes bilir....Edited by: tigin

Yorum

Bu muhtesem maçin gollerini izlemek için tiklayin

Yorum

Seyhmuzun golu harichicbi golu izleyememistim

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TIGIN KARDES!Edited by: Bodyguard-61
                              İnsan ol evlat!

Yorum

Kardesler bu maçi ben hatirlamiyorum ama yazdiklarinizdan sonra insanin hhheeeeyyyt bee dememesi mümkün degil helede 3-0 yenildiysek 5 atariz olayi bir baska.

ne günlerdi bee biraz daha erken dogamadik sanki yahu neyse bu günleri tekrar yasayacagima inaniyorum...
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X