Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak kadirsa_2000 tarafından gönderildi
    O maçtan hatirladigim bir baska enstantane de Seyhmuz'un o son bitirici golü attiktan sonra Çilginlar tribününe gidip orada duran ambulansin camlarini yumruklamasiydi. O an o ambulans orada olmasaydi Seyhmuz o hirsla çok rahat tribüne çikardi.Hatirladikça tüylerim diken diken oluyor...
    bende hayal meyal hatirliyorum tüm televizyonlar tüm basin önünde egildi efsanemizin artik tekrar egdirelim!!!

Yorum

Bende finalin ilk ayaginda izindeydim.bizim büyükler Bursaya göc etdiginden izinim genelde Bursada gecer.Bizim Hala oglunlan gittik ilk maca.Mactan önce Hala oglunlan anlasmistik,ben izinimi uzatcam,beraber rövansa gidecektik.Mac 3-0 bitince neyalan sölim,benim umutlarda baya azalmisti.Bu moral bozuklugunlan dedim ben bir yere gitmiyorum,velhasil o hafta sonu almanyaya geri döndüm.Rövansi almanyada Cafede seyretdim.O an iki duyguyu bi anda yasadim.Hem Kupayi almanin sevincini,hem nasil ben o maca kalmadigimin.Her izine gitdigimde bizim halaoglunlan konusuruz o maci
      CrazyBoysCologne

Yorum

BurSaSpor TaraftarInI Bu sekiLde YorumLamayIn BurSada yasIyorum bursanin Bayaa macina gittim O Staddaki Atmosfer MukemmeL.AyrIca Karadeniz insanIna degiL OnLAr istanbuLa KArsI

MesaLa Besiktas a Acayip Nefret DuyuyorLar.AdamLar Tutsa bir Kasik suda Bogacak antaLyayada AynI sekiLde antaLya dedimde Antalyada Turkiye KupasI MacI vardI sanIRIm finaLdi. Kimin iLe OynadIghImIzI anImsamIyorum ama hatirLadIgIm Tek sey Orada AntaLyaLILarIn Diger RakipLe bir oLiup bize SaldIrmasIydI yaLnIsIm varsa düzeLtin Lütfen.

Yorum

Seyhmuz'un o maçtan kisa bir zaman sonra açiklanan bonservis bedeli Türkiye'deki en pahali futbolcunun bes kati kadardi.

Binlerce alkista benden :[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tigin
          TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

92-93 sezonunun kadrosu..

ayaktakiler: ogun,abdullah,unal,cyzio,victor,yuri

oturanlar: kemal,hami,orhan,turgut,hamdi

eski gunleri ozledim abi yaaa[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: Laz_Isko
            İnsan ol evlat!

Yorum

O MAC UNUTULUR MU BEEEEE??HOLLANDADA YENI YENI CANAK ANTENLER SURULMUSTU PIYASAYA. BIZIM KASATAMONULU KOMSUMUZUN DA BIR CANAGI VARDI KENDISI DEfbliydi. BENI DEVAMLI GAZA GETIRMEYE CALISIYORDU: BURSAPOR ALACAK KUPAYI DIYE....BENDE HAYIR, ALAMAYACAK DIYE KARSILIK VERIP DURDUM.DURUM BIRDEN 1 - 1 OLUNCABILE HIC UMIDIMI KESMEDIM. PES PESE TRABZONUMUN GOLLERI DEGELINCEHAYATIMDA ILK KEZ GOZYASLARIMI TUTAMADIM. HELE HELE SEYHMUZUN 5INCI GOLUNDEN SONRA....AMAN ALLAHIM O NEYDI OYLE?? YER YERINDEN OYNUYOR, ORTALIK YIKILIYORDU. HALEN O MACIN TEYP KASETI VAR BENDE, ARABADA SIK SIK DINLERIM. O MAC ADETA: NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE, DEDIRTTI.......[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].....TRABZONUMU DUNYAYA DEGISMEM.......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

o maç unutulmaz tabi de ancak bursa'nin yarisi hem karadenizli hem trabzonsporlu hem de bursasporlu lütfen biraz daha saygili olalim bizde hem trabzonsporlu hem bursasporluyuz hem de tüm kardeniz takimlarini destekliyoruz insallah bu sene bursa çikar da trabzonsporumuzu bursa'da da en iyi bi sekilde destekleriz

SAYGILARIMLA

Yorum

bu topic vardi galiba...

neyse, harbi süper macdi-radyodan dinlemistik galiba...

hatda babam kasete bile cekmisdi, bi ara bursali ali nail kavga bile etmisti sinirden...

heyy gidi günler heyyyy, ozaman takimda ruh vardi ruh !!! ya simdi ?!
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ben bu maçi seyretmedim ama gördügüm yeri söylemeden edemiycem babam mobilya isiyle ugrasiyor. Mobilyalari pres yaptirmak için hamdi dayimizin dükkanina götürüyoruz gene böle bir gün prese gittigimde duvarda yapismis eski gazetelere gözüm ilisti baktigimda Trabzonspor - Bursaspor Türkiye kupasi finalmaçinin ertesi günü gazete yayinlari. Özelliklede gazate Seyhmuzdan bahsediyodu bide tam hatirlamiyorum ama tribüne çikip taraftara amigoluk yapan bir futbolcudan ahhhhh ahhh darisi basimiza olsun.
                    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

O maçta hakem destegimiz de vardi..M.Ali Yilmaz hakemi ayarlamisti...
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Ben bizzat o maçta stadda Çilginlarin arasinda idim.Hakemlik pek bir durum yoktu.O maçta o kadar hirsliydik ki degil 5 gol,7-8 gol bile lazim olsa atacak bir havadaydik.Asil Bursa'da 3-0 yenildigimiz maçta hakem Bursa'yi kollamisti.Hatta Seyhmuz o yüzden burdaki maç sonucu Cavit Çaglar'a yönelik mesajlar vermisti.Üstelik o seneki maçta baskanimiz da M.Ali Yilmaz degil,Sadri Sener'di.

Ayrica Bursa'da gerçekten de Trabzon'lu çok arkadas var.Bursa'yi sürekli yendigimizden, hatta çok farkli skorlar aldigimizdan dolayi ordabazi kesimlerce fazla sevilmeyebilirizama benim de bildigim asil Besiktas'a gicik olduklari.

Yorum

M.Ali yilmaz baskan olmasa da Spor Bakani'ydi..Mutlaka iyi oynamisizdir,,iyi oynamasak hakem tek basina 5 gol attiramaz zaten..Ben ayrintilariyla duydum olayi; hakem nerden alindi,nereye getirildi,nerde para verildi..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Bilmiyorum valla.Özel bildigin bir sey varsa ona bir sey diyemem.

Ama benim bildigim ve gördügüm maçta hakemin sonucu etkileyecek bir hareketi olmadigi.Ayrica maç final maçiydi ve TV'den de canli yayinlaniyordu.Hakemin yanlisbir hareketi olsaydi bu kadar düsmanimizin oldugu bir yerde herkes ayaga kalkardi.Zaten maçin hakemi de yanlis hatirlamiyorsam Bülent Yavuz'du.Adam daha sonra Merkez Hakem Komitesi Baskani oldu.Bu arada M.Ali Yilmaz Spor Bakani idi evet ama Cavid Çaglar da Devlet Bakani ve Basbakan'in sag kolu idi.

Neyse bu konulari konusmak bile zararli.Sonuçta ortada bilegimizin hakkiyla aldigimiz bir kupa var.Ona leke sürmemek en iyisi.Edited by: Tandogan

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                              O maçta hakem destegimiz de vardi..M.Ali Yilmaz hakemi ayarlamisti...

mehmet ali yilmaz demek hakemi ayarlamis.demek trabzon o efsane maçi hakem sayesinde kazanmis..[img]smileys/smiley7.gif[/img]sinirden ne yazacagimi sasirdim kardesim yazdiklariniza dikkat edin koskoca bir camiayi töhmet altinda birakmayin.Edited by: tigin
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

YOKYAA NE HAKEMI, ÇIKTI KAPLANLAR GIBI OYNADI VE ALDI MAÇI MAÇ HALA
                                GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YOK ÖLE HAKEM YARDIMI FALAN.HEM HANGI HAKEM TRABZONUMUZA
                                MAÇ KAZANDIRIRKI .
                                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Çalışıyor...
                                X