her zaman bursa ya burda 5 atıyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)
Daraltma
X
-
ilkokulda okuyordum ve derste elımde radyo ile maçı dinliyordum dakika 86 şehmuz gölü atınca dersin ortasında gol diye ayağa kalktım benden sonra tüm sınıf kalktı hocadan dayağı yedik ama değdi vallaSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
-
Bursa`nin kaderi bu.
Onlar bizi yenemez. Yil 89 lise 1`de fizik sinavindayim. Pfaff´in arka arkaya kurtardigi penaltilar ile finale kaliyoruz. Fizik Hocamiz ( kendiside fanatik trabzonsporlu ) o gün radyoyu getirmis, sinav esnasinda maci dinliyor. O sene Fizik sinavlarinin besinde ortalama 9 not alirken, o günkü sinavda 2 aldim. Iste Trabzonspor aski bu olsa gerek.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
ilkokuldaydım o sıralar.. benim için anlamı büyük çünkü ilk kez maçtan sonra silah atma olayını tatmıştım.. babam silahı tutup tetiği bana çektiriyordu.. 5 golün şerefine 5 mermi.. çok heyecan vericiydi..
birde Hami'nin yanılmıyorsam "şimdi Cavit Çağlar izlesin bunu.." gibi bir cümlesi vardı..
o turun özünde birazda haksızlığa karşı koymak, zordan kolaya getirmek, nasibi taştan söke söke çıkarmak vardır. Trabzon karakterine çok uygun bir maçtı. bu yüzden çok özeldir...SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
Yorum