Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her zaman bursa ya burda 5 atıyoruz

Yorum

• ilkokulda okuyordum ve derste elımde radyo ile maçı dinliyordum dakika 86 şehmuz gölü atınca dersin ortasında gol diye ayağa kalktım benden sonra tüm sınıf kalktı hocadan dayağı yedik ama değdi valla
      SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
      SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
      SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• up up up
        pursa maçı hiç unutulur mu?
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben bu maçtan ziyade 3-0lık maçı hatırlıyorum.Ünal ağlamıştı hırsından maçtan sonra
          Özkan SÜMER

Yorum

• Bursa Süper Bi Galibiyetti Bizim İçin...
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bursa`nin kaderi bu.

Onlar bizi yenemez. Yil 89 lise 1`de fizik sinavindayim. Pfaff´in arka arkaya kurtardigi penaltilar ile finale kaliyoruz. Fizik Hocamiz ( kendiside fanatik trabzonsporlu ) o gün radyoyu getirmis, sinav esnasinda maci dinliyor. O sene Fizik sinavlarinin besinde ortalama 9 not alirken, o günkü sinavda 2 aldim. Iste Trabzonspor aski bu olsa gerek.
              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Unutulurmu be bu mac izlediğim en iyi maçlardan biri 5 gol lazımdı 5 gol attık 10 olsa 10 da artık eski ruh nerde ya
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• ilkokuldaydım o sıralar.. benim için anlamı büyük çünkü ilk kez maçtan sonra silah atma olayını tatmıştım.. babam silahı tutup tetiği bana çektiriyordu.. 5 golün şerefine 5 mermi.. çok heyecan vericiydi..

birde Hami'nin yanılmıyorsam "şimdi Cavit Çağlar izlesin bunu.." gibi bir cümlesi vardı..

o turun özünde birazda haksızlığa karşı koymak, zordan kolaya getirmek, nasibi taştan söke söke çıkarmak vardır. Trabzon karakterine çok uygun bir maçtı. bu yüzden çok özeldir...
                  SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• ne fena etmişiz kertenkeleleri beter olsunlar
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• aklımdan cıkmayan bu macla ilgili şehmuz o golü nasıl attı ahh eskiler ahhh....

Yorum

• Macın görüntülerini bulabilme imkanımız varmı???
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Artık o eski Takım o eski Taraftar yokGol olduktan sonraki Taraftarın sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor.Şimdi Gol diye bağırmaktan aciz bir taraftarımız var
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Teşekkürler Remzi
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• bunu onlara hep yapıyoruz zaten 2006-2007 sonu Trabzonsporumuz 3 -1 galip

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                                X