Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jefferson de Galvao

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık her maça 1-0 mağlup başlıyoruz...taktik bunun üzerine kurulmalı...
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Kaleye Hasanı mı koysak ne..Boş da durabilir farketmez..Jefferssonun durmasından iyidir..

Yorum

• yA iNSANI ÇILDIRTIYOR.kALeci takıma güven veren oyunu koordine eden futbolcuları uyaran kişi olmalı.Bizim ki ne bırak diye bağırıyor ne Onu tut bunu tut diye bağırıyor.Uzaktan geleni içeri almakla meşgul arkadaş.Güven ise taraftarın güvenmediği gibi futbolcular da hiç güvenmiyor.Milan zor zapteddi kendini.Ya Tolga geçsin kaleye diyeceğim Oda aynısı.Bu takıma sağlam bir kaleci almayan Yönetiler daha doğrusu almak isteyen yöneticileri engelleyen Yöneticiler Size sesleniyorum Mutlumusunuz?
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• rezil bir kaleci yediği goller akıl karı değil
          ara transferde iyi bi kaleci alınmalı yoksa halimiz harap
          adam 2 maçta 4 gol yedi

Yorum

• Bir kaleci gol yer elbette ama bu şekilde değil.Pozisyon olur uçarsın ama parmaklarından seker gol olur,eyvallah ama Konya'nın attığı golde top sert gelse bile üzerine geldi ve bu adam topu içeriye yumrukladı.

İnşallah düzelir yoksa ne yapacağız Ocak'a kadar bilmiyorum.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• kalecilermize güveniyoruz diyen yöneticilerimiz(zeyyat kafkas) utansın

Yorum

• tam çıkışa geçicez her şey tam tersine dönüyor.. nedir bu yaa
                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kalecilermize güveniyoruz diyen yöneticilerimiz(zeyyat kafkas) utansın
                  Zeyyat kafkas kaleciye güvense kaleci aramazlardı ah lazaroni ah gittin giderken de gene başımızı yakarak gittin

Yorum

• Jeff bu takımın kalecisi olmayı hak etmiyorsun!

Yorum

• arkadaşlar ben artık bu kaleciyi bize fb nin gönderdiğinden şüphelenmeye başladım

pozisyon yok ama gol var ne iştir anlamadım
                      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                      BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İyi ki iyi bir maç oynadın(bjk maçı)daha elli sene oynamazsın.Her an gol yiyecek diye bekliyorum.Kolları güçsüz topu içeri aldı.Kolay bir şut değildi ama bir kaleci! onu çıkarabilirdi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• gucsuzluk bahane kardesım bu adam calısmıyomu calısıyo adamda ıs yok o kadar botafogodan geldıgınde nıye olaylar cıktı sastım valla
                          Trabzon İmparatorlukların Çökertildiği Yerdir Aslanım

Yorum

• jef yediği gollerle ts taraftarına saç baş yoldurmaya devam ediyor.yaa bu kadar basit gol yemeyi haketmiyoruz biz.yazık diğer oyuncuların emeklerine.adam bunu görür de bırakır kaleyi.

Yorum

• yaw kardeşim en başında alacaktın pletikosa yı bu hallere düşermiydik biz .bu jefferson maçın son 30 dakkasını valla yedi bitirdi yaw.adam 50 tane kale vuruşu kullandı bir tanesi bile bizimkilere gelmedi....yazık çok yazık

Yorum

• ya bu adam trabzonsporda kalecılık yapacak adam degıl ula lazaronı gene yaktın bızı bı kalecı alacaktık belkıde adam gıbı ama onuda sen ıstemedın adam hıc yoktan trabzondan servet aldı ya trbzon bu kadar kolay para kaybetmemelı ama sunu bılıyom devre arasnda ıyı bı kalecı sart olmazsa olmaz transfrlerden bırıde kalecı artık trabzon ıcın katılmayan varsa cevaplarınızı beklıyom

Yorum

Yükleniyor...
                                X