artık her maça 1-0 mağlup başlıyoruz...taktik bunun üzerine kurulmalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Jefferson de Galvao
Daraltma
X
Daraltma
-
yA iNSANI ÇILDIRTIYOR.kALeci takıma güven veren oyunu koordine eden futbolcuları uyaran kişi olmalı.Bizim ki ne bırak diye bağırıyor ne Onu tut bunu tut diye bağırıyor.Uzaktan geleni içeri almakla meşgul arkadaş.Güven ise taraftarın güvenmediği gibi futbolcular da hiç güvenmiyor.Milan zor zapteddi kendini.Ya Tolga geçsin kaleye diyeceğim Oda aynısı.Bu takıma sağlam bir kaleci almayan Yönetiler daha doğrusu almak isteyen yöneticileri engelleyen Yöneticiler Size sesleniyorum Mutlumusunuz?bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Bir kaleci gol yer elbette ama bu şekilde değil.Pozisyon olur uçarsın ama parmaklarından seker gol olur,eyvallah ama Konya'nın attığı golde top sert gelse bile üzerine geldi ve bu adam topu içeriye yumrukladı.
İnşallah düzelir yoksa ne yapacağız Ocak'a kadar bilmiyorum.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
BÜYÜK_TRABZON
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalecilermize güveniyoruz diyen yöneticilerimiz(zeyyat kafkas) utansın
Yorum
-
İyi ki iyi bir maç oynadın(bjk maçı)daha elli sene oynamazsın.Her an gol yiyecek diye bekliyorum.Kolları güçsüz topu içeri aldı.Kolay bir şut değildi ama bir kaleci! onu çıkarabilirdi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ya bu adam trabzonsporda kalecılık yapacak adam degıl ula lazaronı gene yaktın bızı bı kalecı alacaktık belkıde adam gıbı ama onuda sen ıstemedın adam hıc yoktan trabzondan servet aldı ya trbzon bu kadar kolay para kaybetmemelı ama sunu bılıyom devre arasnda ıyı bı kalecı sart olmazsa olmaz transfrlerden bırıde kalecı artık trabzon ıcın katılmayan varsa cevaplarınızı beklıyom
Yorum
Yorum