Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jefferson de Galvao

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle deme kardeşim. Tolga'ya ne kadar güveniyorsak Jefferson'a da güvenmemiz gerekiyor.

Sonuçta onca zamandır maç oynamıyor. Maç eksiği var. Öyle varsaymak zorundayız.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yedigimiz 1.golde adeta rakibe teslim bayragini ceken,3.golde biraz falso alan topta bir cok kez oldugu gibi ters köseye yatan jeffi savunanlar trabzonsporun menfaatlerini düsünmeyip yabanci hayranligi yapanlardir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• jeffin önünde savunma varmıki o iyi oynasın,
        buffonu kaleye geçirsen celo,erdinç,tolga üçlüsü sayesinde aynı golleri yer

Yorum

• jefferson senden ne köy olur ne kasaba en yakın zamanda brezilya ucak biletini al

Yorum

• 1. ve 2. gol de hatasi oldugunu düsünmüyorum ....3. golde tabi ki büyük hatasi var....
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 1. ve 3. golde hatası var.. anlıyacagınız bu da boş cıktı çizgi kalecisi...
              Hiç geliştirmedin kendini jeff
              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jeffin önünde savunma varmıki o iyi oynasın,
                buffonu kaleye geçirsen celo,erdinç,tolga üçlüsü sayesinde aynı golleri yer
                Tolga'nın önündede bu adamlar vardı sanki.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk golde adam gibi kaleci 50 metreden süzülerek altıpasa gelen topu kimseye yar etmez, ya tutar ya da herkesi dağıtarak topu uzaklaştırır;zaten altı pas kaleciye özel bir bölgedir ve rakip oyuncular kaleciye en ufak bir müdahelede bile bulunamazlar. Bizimki çizgide çakılı kaldı, bu pozisyondan nasıl bir kaleci olduğunu çok rahat anlayabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk golde adam gibi kaleci 50 metreden süzülerek altıpasa gelen topu kimseye yar etmez, ya tutar ya da herkesi dağıtarak topu uzaklaştırır;zaten altı pas kaleciye özel bir bölgedir ve rakip oyuncular kaleciye en ufak bir müdahelede bile bulunamazlar. Bizimki çizgide çakılı kaldı, bu pozisyondan nasıl bir kaleci olduğunu çok rahat anlayabilirsiniz.
                    çizgi kalecisi
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1. ve 2. gol de hatasi oldugunu düsünmüyorum ....3. golde tabi ki büyük hatasi var....
                      futbolda altipasa gelen yüksek bir top kimin olmali?eger bir kaleci o topa cikip en azindan rakibi rahatsiz etmiyorsa kalemiz bos dursun daha iyi.belki onun yerine bir futbolcu oynatmak daha mantikli.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        futbolda altipasa gelen yüksek bir top kimin olmali?eger bir kaleci o topa cikip en azindan rakibi rahatsiz etmiyorsa kalemiz bos dursun daha iyi.belki onun yerine bir futbolcu oynatmak daha mantikli.
                        Ersun Yanal 3. golde hatasi var dedi...serdar bali hatasi yokdu bu golde dedi..bende öyle diyorum...

ve 320 gün sonra 2.kez kalaye gecti bu arkadas ne kadar öz güveni olur ki hemen o topa ciksin ...320 günden beri kalede olsaydi bu topa cikardi ama daha yeni kaleye gecti o özgüven daha gelmedi...ben gayet normal düsünüyorum yani...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Yanal 3. golde hatasi var dedi...serdar bali hatasi yokdu bu golde dedi..bende öyle diyorum...

ve 320 gün sonra 2.kez kalaye gecti bu arkadas ne kadar öz güveni olur ki hemen o topa ciksin ...320 günden beri kalede olsaydi bu topa cikardi ama daha yeni kaleye gecti o özgüven daha gelmedi...ben gayet normal düsünüyorum yani...
                          lütfen arkadas.jeffersonun böyle cikmadigi pozisyonlarda cikmayip yedigi golleri ne cabuk unuttun?jefferson gibi kaleciler ancak brezilya ligi gibi fazla yan top gelmeyen yerde basarili olabilir.

Yorum

• o defansın arkasına Buffon'u koysan ne yazar???

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lütfen arkadas.jeffersonun böyle cikmadigi pozisyonlarda cikmayip yedigi golleri ne cabuk unuttun?jefferson gibi kaleciler ancak brezilya ligi gibi fazla yan top gelmeyen yerde basarili olabilir.
                              ben yinede okadar elestirmem 320 gün gecmis birakin yedek kalmayi 3.kaleci olmus ...yani resmen parcalanmak istenmis bu kaleci...simdi yine o parcalar yavas yavas düzelecekdir...bi kaleci icin oynamamak ölümdür...320 gün daha da kötü...tabi hata yapiyor ama hata yapmayan bi kaleci yok dünyada...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Jeff'in son yediği golle maç 1-0 bitse yüklenmek doğru olabilirdi ama bu saatten sonra tartışmanın manası yok. En azından Tolga iyileşene kadar...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X