Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkinci yarının başlamasıyla birlikte savunma oyuncularımızın sakatlıklarıyla yıkıldık. Önce Risp sonra Musa .. Derken Stepanov sakatlandı , Erdinç cezalı durumlara düştü. Tolga'yada iş düşmeye başladı. Bir kaleciden verim almak istiyorsanız çok iyi bir savunmanız olması lazım. Martinez iyi kalecidir ( Tolga daha iyi bana göre ) bugun gördünüz savunması yoktu Sakaryaspor'un nasıl dağıldı. Bizimde savunma iyi olunca Tolga iyi oluyor.

Ben Tolga'dan yana tavrımı sürdürüyorum.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• martinez bizim kalede direk oyanr ve sorun olmadan uyum sorunu yaşamadan 11 de çıkar artık türkiyeyede alıştı
      tolga martinezden 1.5 yaş küçük ancak sanki 5-6 yaş farkmış gibi kalede sağlam durmuyor gollerde hatası yok ancak acamice auta giden 2 şuta atlayıp kornere çelmek nedir yahu yerden gelen 3 şuttan 2sini sektirdi net pozisyonlar olmadan çağdaş yetişti allahtan
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• yavaş yavaş olucak işte busene kayıp seneydi zaten artık tecrübe kazandı baya

Yorum

• peki tolgaya güvenen arkadaşlar siz trabzonsporun başkanının yerinde olsanız önümüzdeki sene kaleci alırmıydınız yoksa almazmıydınız.yani önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayan bir trabzonspora kaleci lazım mı?

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            peki tolgaya güvenen arkadaşlar siz trabzonsporun başkanının yerinde olsanız önümüzdeki sene kaleci alırmıydınız yoksa almazmıydınız.yani önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayan bir trabzonspora kaleci lazım mı?
            aslında güzel soru.
            cevap deveye niye boynun eğri demişler.
            nerem doğru ki demiş?
            trabzonsporun yönetiminde sorun var,teknik kadrosunda sorun var.kaleden önce sağ ve sol bekte ek olarak ön liberoda sorun var.buraya gerekli transferler kaleden daha önceliklidir bence.nacizane fikrim eğer pas yapabilen ve top kesebilen bir ön libero(hüseyin yapamıyor) ve iki bek alınırsa aslanlar gibi oynar tolga.şampiyonlua da gider bu takım bence.naslsa stoperler de dönecek.
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Galatasarayın kalesindeki Aykuta bakıyorum kalede inanın güven veriyor Tolga dan daha mı yetenekli yo hayır daha yetenekli değil ama daha cesur adamın yüz ifadesinde korkaklık yok Tolga sana güveniyoruz ama sen kendine güvenmiyorsun
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

peki tolgaya güvenen arkadaşlar siz trabzonsporun başkanının yerinde olsanız önümüzdeki sene kaleci alırmıydınız yoksa almazmıydınız.yani önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayan bir trabzonspora kaleci lazım mı?
                Yani aslinda galeci lazim, ama lazim da deil... Tolga ZEngin daha cok genc... ve yani cok kötü toplar yedi ama iyi toplarda tuttu yani!

Ama bazi seyleri ögrenmesi gerek, yani galeci alinsinmi alinmasinmi ben geri cekiliyorum...
                Insanlik kararimla derdimki yok o kalsin, daha gelistirsin kendisini, ama akil/kafa la goal cok yedik, degissin!
                Ne olursa olsun, bitane TRABZONSPOR!!

Yorum

Aslında maç oynanırken, skora bakıp Tolga nın Martinez den daha iyi kaleci olduğunu yazanlar olacağını tahmin edip tebessüm etmiştim. Ne yazık ki haklı çıktım... Tolga nın Martinez ayarı bir kaleci olabilmesi için çoooook çalışması lazım....
                  Soruya gelirsek, mantıklı olan ve yapılması gereken belli. Martinez Trabzonspor a alınırsa kesin bu ligin en az gol yiyen kalecisi olacak. Zira Petkoviç dönem dönem bu ünvanı taşımış bir kaleciydi. Eli ayağı düzgün her kaleci bol alternatifli savunma oyuncusuna sahip Trabzonspor da başarılı olacaktır.
                  Büyüklüğümüze yakışmayacak bir düşünce tarzı olan bu sene bizden geçti yenilsekte önemli değil futbolcu kazanalım anlayışı belki futbolcu kazandırır ama çetin mücadelerle kazanılmış büyüklük payemizden çok şey alıp götürüyor. Büyük takım olmak büyük futbolcu..büyük başkan..büyük taraftar olabilmekten geçiyor!

:bayrak:
                  En son cabri tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 03:25. Sebep: imla
                  Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Martinez'i begenmeyenler lutfen gitsin BJK-SS macini izlesin o zaman gelsinler buraya yorum yazsinlar. Tolga'nin daha 40 firin ekmek yemesi lazim.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Martinez'i begenmeyenler lutfen gitsin BJK-SS macini izlesin o zaman gelsinler buraya yorum yazsinlar. Tolga'nin daha 40 firin ekmek yemesi lazim.
                      ewt doğru herşeyiyle doğru ama 40 az 140 fırın falan yemesi lağzım o zamanda kalecilik yapamaz neyse tolga martinezin yedeği olabilir
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• neymiş bu martinez yaw küme düşen sakaryaspor gidip alabiliyor ama biz alamıyoruz hee.. yönetim istifa etmen için bi sebep daha bak
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Martinez'i begenmeyenler lutfen gitsin BJK-SS macini izlesin o zaman gelsinler buraya yorum yazsinlar. Tolga'nin daha 40 firin ekmek yemesi lazim.
                          Belkide o maçlarda teşvik primi almıştır

Başka takımlarla olan maçlarını neden izlicem , kendi maçımızda gördüm. Siz o kaleciyi alkışlayın o zaman her hafta Ben Tolga'yı alkışlarım =)
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tolga Sende İŞ Yok Kİm Ne Derse Desİn Ben GÖrdĞÜmÜ Bİlİrİm Sende İŞ Yok İzledİĞİn Pozİsyonlar Ortada Kalecİ SanmiŞtim Senİ Maalessef Benİ Yanilttin
                            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• ya bu adam kaleci değil değil değilll
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Belkide o maçlarda teşvik primi almıştır

Başka takımlarla olan maçlarını neden izlicem , kendi maçımızda gördüm. Siz o kaleciyi alkışlayın o zaman her hafta Ben Tolga'yı alkışlarım =)
                                aynı fikirdeyim.
                                her ne kadar bazı eksikleri olsada hem Tolga hemde Jeff Martineze 10 basar.herzaman dediğim gibi bizim maçta da görüldüğü üzere Martinez tamamen bir balon ve daha hala onu kahraman görenler var hayret.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X