Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen bize lazımsın kaptan.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İki kalite kalecimiz var...Bu sene basında üzerlerine çok oynanacak..Bir tanesinin gs ye gitmesi için bizanslılar yakında oyuna başlar.
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Tolga candır ya

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İki kalite kalecimiz var...Bu sene basında üzerlerine çok oynanacak..Bir tanesinin gs ye gitmesi için bizanslılar yakında oyuna başlar.
          Katılıyorum. Burak meselesinde olduğu gibi..
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Her seferinde beni ağlatmayı başarıyorsun Kaptan. Sana bu gözyaşları feda olsun.
            Böyle de bir Adamlık ancak sana yakışır...

Kayıtlarda yerini alsın.
            En son Sibel tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 00:51.

Yorum

• Abdullah Avci'nin Tolga da hata yapti yorumu. Nedense Ajanslar haberlerinde kullanmadi.
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• sövmiyim sövmiyim diyorum
                sabredemiyorum
                ulan it herif,istanbul karmasını yapıp çıkıyorsun maçlara,sonra avusturyada 2 yiyorsun,ondan sonrada gol yemeyen tolga hatalı,mret hatasız öyle mi
                sizin zihniyetinizi ....

itoğlu itler
                eğer verdiğim vergilerden 1 krş. sizin boğazınıza gidiyorsa haram olsun çakal sürüs,boğazınızda kalsın nefes alamayarak geberin
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Karakterin yeter kaptan.
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Tolga efsaneler arasında ki yerini aldı.

Büyüksün kaptan.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her seferinde beni ağlatmayı başarıyorsun Kaptan. Sana bu gözyaşları feda olsun.

Kayıtlarda yerini alsın.
                      keşke milli takımdan affını istese, hiç maç oynamayan mert ilk onbirde sahaya çıkıyor.Sezonun mac rekortmenı Tolga kulübede oturtuluyor,akılla mantıkla açıklanır bir durum değil, eminim volkanın sakatlığından dolayı oynayacak kalecının maç eksiğini kapatmaktı istedikleri. Bir de Tolganın hata yaptığını vurguladı ya Abdullah Avcı,maşallah dıyorum sana

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her seferinde beni ağlatmayı başarıyorsun Kaptan. Sana bu gözyaşları feda olsun.

Kayıtlarda yerini alsın.
                        "Patriots" cuk oturmuş.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• 7 Eylül'de Hollanda maçı var kaptan , o zaman da Mert'i geçirsinler kaleye de görsünler . Yine elimize düşecekler ve sen de kaliteni gösterceksin .
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• kaptanı sahadan almaya çalıştı inen taraftarlar. sen bu rezillerle aynı takımda bulunma der gibiydi.

Yorum

• Sahadan mı güneşten mi anlamadım ama kullandığı tüm kale atışları ve degajları ısrarla niye taca atmaya çalıştı anlamadım. Golde defansın yanında Tolga'nın da önemli hatası var. Kaleci çıktı mı mutlaka o topa vurmalı. Ama onun yanında az daha ikinci golü yiyecekken yaptığı müdahaleyle mağlubiyeti önledi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Olmuyor kaptan kusura bakma , Onur varken ...
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X