Sen bize lazımsın kaptan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
İki kalite kalecimiz var...Bu sene basında üzerlerine çok oynanacak..Bir tanesinin gs ye gitmesi için bizanslılar yakında oyuna başlar.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Katılıyorum. Burak meselesinde olduğu gibi..İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki kalite kalecimiz var...Bu sene basında üzerlerine çok oynanacak..Bir tanesinin gs ye gitmesi için bizanslılar yakında oyuna başlar.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Abdullah Avci'nin Tolga da hata yapti yorumu. Nedense Ajanslar haberlerinde kullanmadi."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
sövmiyim sövmiyim diyorum
sabredemiyorum
ulan it herif,istanbul karmasını yapıp çıkıyorsun maçlara,sonra avusturyada 2 yiyorsun,ondan sonrada gol yemeyen tolga hatalı,mret hatasız öyle mi
sizin zihniyetinizi ....
itoğlu itler
eğer verdiğim vergilerden 1 krş. sizin boğazınıza gidiyorsa haram olsun çakal sürüs,boğazınızda kalsın nefes alamayarak geberinşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
keşke milli takımdan affını istese, hiç maç oynamayan mert ilk onbirde sahaya çıkıyor.Sezonun mac rekortmenı Tolga kulübede oturtuluyor,akılla mantıkla açıklanır bir durum değil, eminim volkanın sakatlığından dolayı oynayacak kalecının maç eksiğini kapatmaktı istedikleri. Bir de Tolganın hata yaptığını vurguladı ya Abdullah Avcı,maşallah dıyorum sanaİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
"Patriots" cuk oturmuş.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Özkan SÜMER
Yorum
-
Sahadan mı güneşten mi anlamadım ama kullandığı tüm kale atışları ve degajları ısrarla niye taca atmaya çalıştı anlamadım. Golde defansın yanında Tolga'nın da önemli hatası var. Kaleci çıktı mı mutlaka o topa vurmalı. Ama onun yanında az daha ikinci golü yiyecekken yaptığı müdahaleyle mağlubiyeti önledi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum