Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi dön kalene jefle sen iyi bir rekabet içine girin bu da bize yarar
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• pişmesi gerekiyor diyenler iyi güzelde orda piişme burda pişme nerde pişecek bu herif....Onun Hırsı ve Trabzonspor sevdası ona yeter ve artar..Trabzonsporun kalecisi Tolgadır iyi bir yedegi olsun yeterli
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• tolga trabzonsporun as kalecisi olucaksa bizim alabileceğimiz en iyi derece 4.lüktür.

Yorum

• İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          pişmesi gerekiyor diyenler iyi güzelde orda piişme burda pişme nerde pişecek bu herif....Onun Hırsı ve Trabzonspor sevdası ona yeter ve artar..Trabzonsporun kalecisi Tolgadır iyi bir yedegi olsun yeterli
          aslında doğru söylüyosun.ama yinede birazdaha zamana ihtiyacı var.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• arkadaşlar özür diliyorum penaltı dışarı atmışlardı.. ama o maçtan bi kareyi anlatmaya çalıştım doğru ya o maçta penaltıyı atamadıydı demi aleks.. özür dilerim arkadaşlar.. ama o maçta yediği bir goldeydi tolganın hırsı.. tekrar özür diliyorum..
            .........ÇIPARA..........ÇIPARA..........ÇIPARA.......

Yorum

• bir an önce sahalara geri dön tolga,ahmet denen süs eşyasını görmek istemiyorum

Yorum

• bu macta bıle ts nın kalesını koruyamıcagını gosterdı topu oyuna sokusu o kadar acemı kı ayaklarına hıc hakım degıl 5 metre yanına bıle dogru duzgun pas atamıyo

Yorum

• tolga yine kaleyi kaptı gibi.bakalım bu kaledeki belirsizlik nekadar devam edecek.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Eksikleri olduğu aşikar...Ve bu eksikleri 2 sene geçmesine rağmen kapatamadığı da gün gibi ortada.. Ancak yeteneğini de kimse inkar edemez sanırım Bazıları geç açılır umarım Tolga'da da bu böyle olur Kalecilikte en iyi gelişim tecrübeyle olurmuş..Ben değil futbol alimleri söyler durur.. En iyi çağıda 30'undan sonrasıymış.. Tolga ise daha 24 bu açıdan yaklaşalım
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Benim Tolgaya hic güvenim yok o kalede oldugu zaman bizim kaleye top geldigi an korku salliyor.

Bence artik baska kalecilere sans vermek lazim sadece Trabzonlu oldugu icin onu kalede tutmak bence akil isi degil.
                      Insallah Onur tranfer i olursa ona verilen sansi o en azindan degerlendiri ve güven sacar kalesinde

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim Tolgaya hic güvenim yok o kalede oldugu zaman bizim kaleye top geldigi an korku salliyor.

Bence artik baska kalecilere sans vermek lazim sadece Trabzonlu oldugu icin onu kalede tutmak bence akil isi degil.
                        Insallah Onur tranfer i olursa ona verilen sansi o en azindan degerlendiri ve güven sacar kalesinde
                        hep sölemişimdir tolgadan kaleci felan olmaz diye sadece trabzonlu diye oynuyor duruyor işte dünyanın bölesine küçüldüğü bir ortamda biz hala trabzonlu diye birilerine kıyak çekerek nereye kadar varacaz orası da ayrı bi konu ayrıca unutulmamalı ki traqbzonlularda bu takımı baya bi yediler bu a senelerdir denenmiş bi şey artık tadı kalmadı öze dönüş sözünün o zaman buna güzel hizmet etmiş yabancıların oluşunu nasıl izah edecez.bir stepanovu,bir şotayı,bir simkovyak'ı nasıl izah ederiz.o sebepledir ki ben tolganında artık kendine göre 2. ya da 3. lig takımlarından birisine gitmesini istiyorum hem oralardada bi sürü trabzon takımı var
                        En son tslover tarafından düzenlendi; 05.01.2008, 15:22.
                        Umut Bulut

Yorum

• k.kale maçında bile yaptığı 2 net hata var. sıradan maçlarda bile böyle hatalar yapıyor geri paslarda vuruşları çok kötü

mecbur katlancaz ahmet şahinden 10 kat iyidir
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            k.kale maçında bile yaptığı 2 net hata var. sıradan maçlarda bile böyle hatalar yapıyor geri paslarda vuruşları çok kötü

mecbur katlancaz ahmet şahinden 10 kat iyidir
                            Haklısın hatasız olan Jefferson

Yorum

• Hiç kimseyi küstürmeden rekabete sokmak en iyisi,rekabette kaybeden olmaz,kalecilerde kazanır Trabzonda..
                              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haklısın hatasız olan Jefferson
                                jefferson hatasız dedim mi ismini bile kullanmadım yazımda...
                                k.kale maçında bile 2 net hata yaptı... kaleyi saçma sapan şekilde terketti ona verilen paslara da berbat vurdu genelde bizim sahanın ortasına düştü... 1 senedir kalede ve kötü olan yönerinde 1 gram ilerleme yok topa vuramıyor,çelimsiz duruyor
                                kaleyi dolduramıyor açıkcası... ahmet şahinle kıyaslamam tolgayı çünkü ahmet şahinin lisansı olduğuna şüphem var...
                                jefferson bunlardan kat kat iyi ancak gitmek istiyor haklı da yolu açık olsun. Öteki .....ler gibi kaçıp gitmedi Ersun hoca bile açıklamasında;

Kendisinin hiç bir zaman takımda ''şu kalacak, şu gidecek'' diye bir yorum yapmadığını belirten Yanal, ''Gitmek isteyen oyuncuya 'hayır kalacaksın' demeyi doğru bulmuyorum. Jefferson, bize sürekli gitmek istediğini söylüyor. Bunu yüzümüze karşı, dürüstçe ve ahlaklıca söylediği için onu tebrik ediyorum. Antrenmanlarda da performansını devam ettiriyor. Ömer Rıza ise izinsiz olarak takımdan ayrıldığı için doğru yapmadı'' şeklinde konuştu

Jeffersonu tebrik etti. Tam bir profesyonel ben jeffersondan hiç bahsetmemiştim ama sen jeffersonu ortaya attın şaşırıdm açıkcası.

Her zaman söylüyorum Tolga yetersiz ama elimiz kolumuz mahkum katlancaz ancak hiç bir zaman tolga böyle güvenilir kaleyi dolduran bir kaleci olamayacak...
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X