Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ergine destek verin yıldız olacak
    Uzunoğlu bir numaralı adamın ayrılmak üzere. Kendine yeni Erginler bulmalısın
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi Kempes ne demek?
      Emirhan Google'a Kempes yazsana.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ben Uludağ Sözlük'te aradım bulamadım
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kempes bu değil mi ?

Yorum

• nedir durumu su anda? antremanlara cikiyor mu? fenerbahce maci kadrosuna alinmamisti.
            "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• kendisine kulup bulması soylendi ...çok geç oldu bence ts forması kendisine çok çok geniş ..sakarya ya sakaryaya
              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzunoğlu bir numaralı adamın ayrılmak üzere. Kendine yeni Erginler bulmalısın
                Ben bulmuyorum ki onları hatırlı biriler araya girip buluyorlar....

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kendisine kulup bulması soylendi ...çok geç oldu bence ts forması kendisine çok çok geniş ..sakarya ya sakaryaya
                  formayı yıkasın o zaman.... -kendimden utandım ama dayanamadım bunu yazmam lazımdı-
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Hala bir yerle anlaşmadı...Bildiğimiz kadarıyla kulüple idmanlarada katılmıyor...Bu adam ne yer ne içer...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• ergin gitt gitt gitt ,
                      ergin gitt gitt gitt ooleeeyyy

Yorum

• dünyanın en iyi forvetleri arasına girmeni diliyorum...hakkında her seyin hayırlısı olsun...Allah gönlüne göre versin gittiğin yerde basarılar
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak ALihaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ergin gitt gitt gitt ,
                          ergin gitt gitt gitt ooleeeyyy
                          Kovmaktan beter ettin

Yorum

• Zaferspordan Şerif Hoca İstiyo Seni Güzel Teklif Değerlendir

Yorum

• süper ligde oynayabileceği takım belki denizli, diğerlerinin forvetleri var
                              "53"

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaferspordan Şerif Hoca İstiyo Seni Güzel Teklif Değerlendir
                                ççç ççç Allah iyiliğini versin kardeşim.. Yalnız o meşhur Şerif benim futbol hayatımı bitirmişti daha başlamadan..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X