Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hasan Üçüncü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor şampiyon olursa,o kupayla Avni Aker'de tur atanlar arasında ben Hasan Üçüncü'yü görmek istiyorum.
    keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor şampiyon olursa,o kupayla Avni Aker'de tur atanlar arasında ben Hasan Üçüncü'yü görmek istiyorum.
      aman aman kalsin, Hasan kupa' yi elinden düsürür cizer mizer mahveder. Daha tac atamiyo D

Yorum

• 7 senede bir arpa boyu yol almamis bir futbolcu... kulubeyi evi bellemis hasanzadem.. sabah idman aksam idman senede 600 kagit hasan delimi gitsin bu takimdan. kim ona 600 milyar verir.. adam servet yapti trabzonspordan hemde oynamadan.. trabzonsporun en iyi doneminde de yok en kotu donemindede yok olmadiki hasanim hep yedek. mutlu cunku nasilsa para bankaya yatiyor.

soruyorum hasani seven insanlara iyi bir futbolcu yedek olmayi kabulenir mi? der ki benim kalitem bu ben yedek olmayi haketmiyorum ilk 11 de oynayacagim bir takima gidecem der. iyi futbolcu oyle der benim bildigim.. fatih tekke yedek kulubesinde oturuyor durmaz ki trabzonda kendini gostermek icin cabalar baska takima gider varini yogunu koyar ben buyum der.. dedi de zaten.. hasan kabulenir maas yatiyor nasilsa kalitem de bu ne kadar idare edersem iyidir diyodur... hasan mutlu
        Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Hasanın Bence satılmaması lazımdı takıma ağbeylik yapan biriydi ve bizim karabelanın kankisiydiHasanlar satılmasın
          Més Que Un Club

Yorum

• hasan üçüncü takımdan ayrılmalı kapatisesi sınırlı adam.. şimdiye kadar yaptıgı katkılardan dolayı kendisine tşkkür ediyorum.. yinede Trabzonun evladıdır
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hasan üçüncü takımdan ayrılmalı kapatisesi sınırlı adam.. şimdiye kadar yaptıgı katkılardan dolayı kendisine tşkkür ediyorum.. yinede Trabzonun evladıdır

işte önemlı olan bunu söylryrbılmek belkı kalıtelı futbol oynamayabılır ...uzun zamandır üzerıne hıc koyup ılerlemedı sureklı yeedek kaldı ama gıderkende bu takımın evladısın dıyebılmelıyızzz.... yoluna ncık olsun Hasan ama artık ayrılma zamaanı bence!!
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor şampiyon olursa,o kupayla Avni Aker'de tur atanlar arasında ben Hasan Üçüncü'yü görmek istiyorum.
                +1967

Çok mu muhteşem top oynuyor Hasan abimiz ya da dünyayı peşinde mi sürüklüyor??? Ama mesele bu değil.Mesele yukardaki cümle!
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasanın Bence satılmaması lazımdı takıma ağbeylik yapan biriydi ve bizim karabelanın kankisiydiHasanlar satılmasın
                  hasanlar satılmaz merak etme öyle yağlı kapı bırakılır mı?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hasanlar satılmaz merak etme öyle yağlı kapı bırakılır mı?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu
                      başka bişe yok
                      gülü güle
                      herkes onun gibi yapsaydı şu bu durumda olmazdık
                      bir gün mutlaka

Yorum

• İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        7 senede bir arpa boyu yol almamis bir futbolcu... kulubeyi evi bellemis hasanzadem.. sabah idman aksam idman senede 600 kagit hasan delimi gitsin bu takimdan. kim ona 600 milyar verir.. adam servet yapti trabzonspordan hemde oynamadan.. trabzonsporun en iyi doneminde de yok en kotu donemindede yok olmadiki hasanim hep yedek. mutlu cunku nasilsa para bankaya yatiyor.

soruyorum hasani seven insanlara iyi bir futbolcu yedek olmayi kabulenir mi? der ki benim kalitem bu ben yedek olmayi haketmiyorum ilk 11 de oynayacagim bir takima gidecem der. iyi futbolcu oyle der benim bildigim.. fatih tekke yedek kulubesinde oturuyor durmaz ki trabzonda kendini gostermek icin cabalar baska takima gider varini yogunu koyar ben buyum der.. dedi de zaten.. hasan kabulenir maas yatiyor nasilsa kalitem de bu ne kadar idare edersem iyidir diyodur... hasan mutlu

hasnaın parasının 1/10'unu bana versinler kulübede sadece oturmam top toplarım,su veririm,çim biçerim
                        Umut Bulut

Yorum

• kulüp bulana kadar antrenmanlara alinmamasini dogru karsiliyorum.
                          haghi kulüplerin kendisine talip olacagini merak ediyorum.
                          bana kalirsa hasan i agabeylik yapmak icin trabzon karadenizspora göndermek lazim.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hasansız Trabzonspor=Hamsisiz Karadeniz
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Acaba hangi takım Hasan'ı alma cesaretini gösterecek ?

Yorum

• ya bu hasan abi varsa bomba adam yaa cok şamata bırı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim