2. golü oldu.Tebrikler Gökdeniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
GÖKDENİZ YALANLAMASI!..
FIFA Menajeri Haluk Canatar, Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in, ''Fenerbahçe'de oynamak istediği''ne ilişkin basında yer alan haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.
Canatar, bugün bir spor gazetesinin, Karadeniz ile ilgili olarak ''Keşke Fenerbahçe beni istese, ben de evet desem'' başlıklı haberine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Karadeniz'in ağzından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Söz konusu haberin içeriği tamamen asılsız olup, benim tarafımdan söylenmemiştir. Yurt dışında yaşayan her insana, 'Ülkeni özlüyor musun?' gibi bir soru sorulduğunda, 'Evet'ten başka cevap almak mümkün değildir. Benim, ülkemi özlemiş olmam, Kazan'da ve kulübümde mutsuz olduğum anlamını taşımaz.
Şu an Rubin Kazan ile sözleşmem devam ediyor, ben ve ailem burada gayet mutluyuz. Türkiye'den şu ana kadar resmi bir teklif almadım, şayet resmi bir teklif olsa dahi benden önce, sözleşmenin devam ettiği kulübüme gelir. Bu yüzden benimle ilgili çıkan her türlü transfer haberleri ve ismim ile bağdaştırılan kulüp isimleri tamamen asılsızdır.''
-----------------------
Adamin bosuna günahini almayin bu adam salakmida sampiyon rubinden beceriksiz fenere gitsin ?
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Fener'den teklif gelse
Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Türk basınında sadece Fotomaç'a konuştu. Arkadaşımız Cevat Kol'a samimi açıklamalarda bulunan Gökdeniz, "Rusya'da mutlu değilim. İsmim yine Fenerbahçe ile anılmaya başlamış ama hiçbir teklif yok. Keşke Fenerbahçe'den bir teklif gelse ve ben de evet desem" ifadesini kullandı.
Gelirim
"Türkiye gözümde tütüyor. F.Bahçe'den keşke teklif gelse".
Benim haberim yok
Futbol yaşantısını Rubin Kazan'da sürdüren Gökdeniz Karadeniz, Türkiye'denşu ana kadar kendisine gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi. Fotomaç'a özel açıklamalarda bulunan yıldız, "Rubin Kazan sözleşmem devam ediyor.Benimle ilgili bir transfer gelişmesi varsa, bu benim dışındagelişiyor demektir" diye konuştu.
Her takım olabilir
Milli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye gözümde tütüyor.Sevdiklerim hep orada. Keşke Fenerbahçe'den bana bir teklif gelse de dönsem. Sarı-lacivertli formayı giymekten gurur duyarım. Tabii bu başka bir takım da olabilir. Sonuçta profesyoneliz.Şartlar gereği nerede oynamamız gerekirse orada oynarız."
Cevat KOL
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih kendi gitti sonra "Mutsuzum", Gökdeniz kendi gitti sonra " Mutsuzum".Yahu arkadaş böyle şey olurmu...
Bir kere Fatih'in gittiği şehir St. Petersburg Fatih'in yaşaması için zor bir şehir, hocaları ketum bir adam yıldızı barışmadı.
Kazan şehri ise soyu Türk olan insanların yani Tataristan'ın başkenti. Kültür olarak yakınlıklarımız var. Hocaları Türkmenistanlı ve müslüman. Ayrıca Gökdeniz takımın önemli isimlerinden birisi Fatih gibi Pogrebnyak'ın yedeği olarak düşünülmüyor.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Gökdeniz de uzatmalarda yıkıldı
31 Mayıs 2009 / 20:09
Rusya Kupası finalinde Rubin Kazan ile CSKA Moskova kozlarını paylaştı.. Zorlu kapışmanın galibini uzatmalarda gelen gol belirledi...
CSKA Moskova Rusya Kupası finalinin duraklama anlarında Evgeni Aldonin'in ayağından golle Rubin Kazan'ı 1-0 mağlup ederek Rusya Kupası'nın sahibi oldu.
Henüz 13. dakikada Pavel Mamaev'in kırmızı kart görmesi 10 kişi kalan CSKA'yı kupaya uzandıran gol 90+2'de ceza sahasının dışından Aldonin'in sol ayağından geldi.
Maç boyunca etkili oynayan taraf Rubin Kazan olmasına rağmen, CSKA kalecisi Igor Akinfeev üstün performansı sayesinde Kazan forvetleri golle buluşamadı.
CSKA Moskova bu kupa ile 1945'ten itibaren müzesindeki Rusya kupası sayısını 10'a yükseltti. Moskova ekibi ayrıca 2005 yılında kazandığı UEFA Kupası ile Avrupa'da kupa kazanan ilk Rus takımı olmuştu.I am titanium
Yorum
Yorum