sende olmasan acaba biz ne yapardik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Haklısınİlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün panoramaya baktım ve ağzım açık kaldı ligin asist kralı 6 haftada 1 gol atan takımdan: Gökdeniz Karadeniz. bugünlerde övünecek bişeyimiz var en azından...
Gökdeniz de olmasa düşünün artık
Trabzonspor tarihine, altın harflerle yazılacak ilk 10 oyuncu arasına rahatlıkla girebilecek kapasitede bir oyuncu olmasına ve birçok maçta centilmenliği ile göz kamaştırmasına rağmen, özellikle futbolun dışında gelişen olayları ile maalesef hepimizin içini burktu ve hem kendisine, hem de Trabzonspor' a düşman olan bir takım çevrelere de büyük bir koz vermiş oldu.
Ben sıradan bir taraftar olarak, onu kendi adıma affettim. O da kendisini afedebilmiştir umarım...
Yorum
-
Ya sen nerden geldin kardeş.Aynen katılıyorum,gerçi kendini tam affettirmiş sayılmaz ama yapacak.İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın
Trabzonspor tarihine, altın harflerle yazılacak ilk 10 oyuncu arasına rahatlıkla girebilecek kapasitede bir oyuncu olmasına ve birçok maçta centilmenliği ile göz kamaştırmasına rağmen, özellikle futbolun dışında gelişen olayları ile maalesef hepimizin içini burktu ve hem kendisine, hem de Trabzonspor' a düşman olan bir takım çevrelere de büyük bir koz vermiş oldu.
Ben sıradan bir taraftar olarak, onu kendi adıma affettim. O da kendisini afedebilmiştir umarım...
Yorum
-
Kardes helal olsun, senin yazidklarinin hepsine katiliyorum. Her ne konuda, hangi oyuncu olursa olsun ayni fikirdeyim, simdiye kadar yazdiklarinla. Güzel yaziyorsun begendim seniİlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın
Yorum
-
nankörlüğe gerek yok, o olmasa kim alıcaktı 16 puanı?İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe de süper oynuyor değil mi?Sen de olmasan ne yapacağız biz Gökdeniz?Sen olmasan kim atacak o frikikleri auta?Sen olmasan kim atacak o kornerleri 6 pas'da kalecinin kucağına?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum