Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sende olmasan acaba biz ne yapardik
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yalvarıyorum sana...Sen de başını alıp gitme günün birinde bir yerlere!!!!!
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• takıma diyesim gelmiyor ama gökdeniz senin canın sağ olsun...!
        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Gökdeniz bugün kötüydü birsürü top kaybı ve bi tane orta kesemedi. Gökdeniz lütfen artık orta kesmeyi öğren lütfen. Bi de her pozisyonda çalıma girme!

Yorum

• saolasın aslanmı dun gece gene sahanın en ıyılerınden bırıydın ama sana ayak uyduracak adam yok malesef
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• koçum benim ne yapsın.inanın kaç maçtır tek başına oynuyor.bir şey diyemiyorum.

Yorum

• Dünkü maçta bu yılın en kötü Gökdenizini izledik,ama kimsenin kızmaya hakkı yok bulunduğumuz şu durumdan en son suçlanıcak insanlardan biridir gökdeniz.
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bjk ve gs maçlarındaki performansını izledikten sonra dün kötü oynadı o performansı tekrar bekliyoruz senden
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Tek başına ne yapsın?

Yorum

• bugün panoramaya baktım ve ağzım açık kaldı ligin asist kralı 6 haftada 1 gol atan takımdan: Gökdeniz Karadeniz. bugünlerde övünecek bişeyimiz var en azından...

Yorum

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün panoramaya baktım ve ağzım açık kaldı ligin asist kralı 6 haftada 1 gol atan takımdan: Gökdeniz Karadeniz. bugünlerde övünecek bişeyimiz var en azından...
                        Haklısın Gökdeniz de olmasa düşünün artık

Trabzonspor tarihine, altın harflerle yazılacak ilk 10 oyuncu arasına rahatlıkla girebilecek kapasitede bir oyuncu olmasına ve birçok maçta centilmenliği ile göz kamaştırmasına rağmen, özellikle futbolun dışında gelişen olayları ile maalesef hepimizin içini burktu ve hem kendisine, hem de Trabzonspor' a düşman olan bir takım çevrelere de büyük bir koz vermiş oldu.

Ben sıradan bir taraftar olarak, onu kendi adıma affettim. O da kendisini afedebilmiştir umarım...

Yorum

• İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor tarihine, altın harflerle yazılacak ilk 10 oyuncu arasına rahatlıkla girebilecek kapasitede bir oyuncu olmasına ve birçok maçta centilmenliği ile göz kamaştırmasına rağmen, özellikle futbolun dışında gelişen olayları ile maalesef hepimizin içini burktu ve hem kendisine, hem de Trabzonspor' a düşman olan bir takım çevrelere de büyük bir koz vermiş oldu.

Ben sıradan bir taraftar olarak, onu kendi adıma affettim. O da kendisini afedebilmiştir umarım...
                          Ya sen nerden geldin kardeş.Aynen katılıyorum,gerçi kendini tam affettirmiş sayılmaz ama yapacak.

Yorum

• İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardes helal olsun, senin yazidklarinin hepsine katiliyorum. Her ne konuda, hangi oyuncu olursa olsun ayni fikirdeyim, simdiye kadar yazdiklarinla. Güzel yaziyorsun begendim seni

Yorum

• Ne de süper oynuyor değil mi?Sen de olmasan ne yapacağız biz Gökdeniz?Sen olmasan kim atacak o frikikleri auta?Sen olmasan kim atacak o kornerleri 6 pas'da kalecinin kucağına?
                              keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne de süper oynuyor değil mi?Sen de olmasan ne yapacağız biz Gökdeniz?Sen olmasan kim atacak o frikikleri auta?Sen olmasan kim atacak o kornerleri 6 pas'da kalecinin kucağına?
                                nankörlüğe gerek yok, o olmasa kim alıcaktı 16 puanı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim