Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Keşke Fatih'le buluşsalar yeniden Şampiyonlar liginde devlere kafa tutarlar

Ula keşke başka bir şey isteseymişsin.

Fatih'le Gökdeniz, M.Topuz'la G.Ünal buluştular.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ula keşke başka bir şey isteseymişsin.

Fatih'le Gökdeniz, M.Topuz'la Gökhan Ünal buluştular.
      İyi ki Fb'ye gelsin dememişim abi buna da şükür

Ah Hayrettin emice iki elim yakanda ahirette ! Odanı mollalar bassın inşallah.

Yorum

• Gökdeniz bize kupon yasanaa yapsanaaaaaa yapsanaaaaaa aaaaaaa!!!!

Stadlarda rakiplerimiz bir futbolcumuzun ardından böyle bağırdılar ve ben bunu aslâ unutamam. İstediği kadar yıldız olsun, bu kulübün içinde ya da yakınlarında kendisini görmek istemem.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Fatih Tekke ile Gökdeniz Karadeniz buluştu sonunda , bu takımın sırtı kolay kolay yere gelmez Rusya'da .

Yorum

• Rubin Kazan 3-0 kazandı. Rubin'in hocası Gökdeniz'i 61. dakikada oyundan almış.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rubin Kazan 3-0 kazandı. Rubin'in hocası Gökdeniz'i 61. dakikada oyundan almış.
              uefa.com a gore 88'de disari alinmis gozukuyor...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke ile Gökdeniz Karadeniz buluştu sonunda , bu takımın sırtı kolay kolay yere gelmez Rusya'da .
                kesinlikle........................
                .....................................

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefa.com a gore 88'de disari alinmis gozukuyor...
                  Ben ligtvnin yalancısıyım.

"Kar yağışı nedeniyle zorlu şatlarda oynanan maçta Gökdeniz 61 dakika sahada kalırken, Hasan Kabze yedek olarak bekledi. Yeni transfer Fatih Tekke ise kadroda yer almadı."

Şimdi baktım. Harbiden 88. dakikada oyundan çıkmış. Pisligtv işte ne olacak.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökdenizli Kazan 3. turda! 0-0

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında ilk maçta Rusya'da 3-0 yendiği Hapoel Tel Aviv ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Rubin Kazan turu geçen taraf oldu.

Gökdeniz'in 90 dakika forma giydiği mücadelede gol sesi çıkmazken, Hasan Kabze de oyuna 81. dakikada Bukharov'un yerine dahil oldu. Rubin Kazan ilk maçı 3-0 kazanmanın avantajıyla turu geçti.

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tekke Uefada oynuyabiliyormu
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekke Uefada oynuyabiliyormu
                        ben cevaplıyım hayır.rubınde uefada oynayamaz bu sene.

Yorum

• rubinin deplasmanda wolfsburg ile oynayacagi avrupa ligi macina gitmeyi düsünüyorum
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Türk bayrağıda aç kardeş gidersen eğer

Yorum

• biz bu sene ş.l. ne gidemicez gökdenizim zaten hiç gidemedik te senden bir isteğim var fener size rakip olursa sen 2 tane at fatihim 3 atsın sizi seviyorum a.ş. sizin gibi futbolcu gelmez bize bidaha gerçi yıldız değilsiniz ama !
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu videoyu izletseler ve bu futbolcuyu aldık deseler ben Trabzonspor bu yıldızı aldıysa bu sene kesin şampiyon derim ama ona yıldız bile demiyorlar yazık gökdeniz uefa kupasını bu sene de sen kaldır inşallah dualarım seninle
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim