Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yılın Futbolcusunu Valencia Kaptı

16.12.2009 11:14 - Madrid

İspanya La Liga ekibi Valencia, Avrupa'nın dev kulüplerinin büyük paralarla kadrosuna katmak için uğraştığı Arjantin'li yıldız Alejandro Dominguez'in transferini, resmi internet sayfasından duyurdu.
    Rubin Kazan'dan transfer edilen 28 yaşındaki futbolcu, 2009 Rusya Premier Lig'de 23 maçta kaydettiği 16 golle üstün bir performans sergilemiş ve takımının üst üste 2. lig şampiyonluğunu elde etmesinde önemli rol üstlenmişti.
    Valencia kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Arjantin'li forvet oyuncusuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
    Ay başında Rusya Futbol Federasyonu tarafından yılın en iyi futbolcusu seçilen Alejandro Dominguez ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    "Çok daha büyük rakamlı teklifleri geri çevirerek Valencia'ya geldim çünkü benim için sportif hedefler daha önemli ve Valencia gibi büyük bir kulüpte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Takımın kalitesine baktığınızda doğru yolda olduğunu görüyorsunuz.
    Tüm bunların ötesinde, burada yeniden Milli takıma dönme şansım olduğunu ve Dünya Kupası'na gidebileceğimi düşünüyorum. Zaten buraya gelmemdeki en büyük sebeplerden biri de buydu. Valencia'da olduğum için çok mutluyum ve bir an evvel takıma girip iyi şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum."
    2004'te River Plate'ten Rubin Kazan'a transfer olan Arjantin'li yıldız, 2007 yılında ise ülkede o zamanki rekor ücret olan 7 Milyon Euro karşılığında Zenit St. Petersburg renklerine bağlanmıştı.
    Zenit teknik direktörü Dick Advocaat ile yıldızı bir türlü barışmayan forvet oyuncusu, 2009 Mart'ta yeniden Rubin Kazan'a geri dönmüştü.

Yorum

• stilini 80 li 90 lı yılların ortasaha oyuncularına benzettigim topun son dönemlerde yakıstıgı en güzel oyuncuya basarılar...
      ıslak imza....

Yorum

• Hazırlıklarımız devam ediyor
        Bu habere 54 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Takımımız, hafta sonu Fenerbahçe'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana İngiltere'de bulunan Yattara katılmazken, Tayfun düz koşu yaptı.
        Oyuncularımız antrenmanda düz koşunun ardından Fenerbahçe maçına yönelik taktik çalışma gerçekleştirdi. İdmanı Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz ve Rubin Kazan'da forma giyen eski futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz de takip etti.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• Yahu Gökdeniz'e neden bir tane bile talipli çıkmıyor anlayamıyorum.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yılın golü Gökdeniz'den!

Rusya'da geçtiğimiz yılın en çok göze çarpan önemli spor olayları ile ilgili yapılan değerlendirmede "Yılın golü", Rubin Kazan'da forma giyen temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in Barcelona'ya attığı gol seçildi.
              04 Ocak 2010 , 10:27
              Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk lig şampiyonluğunu yaşayan ve bu yıl Şampiyonlar Ligi (F) grubunda mücadele eden Kazan ekibi, gösterdiği performans ve topladığı puanlarla dikkatleri üzerine çekerken, kadrosunda bulunan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz ise Rus futbolseverlerin gönlüne adeta taht kurdu. Oynadığı güzel oyunu her hafta gol veya asistlerle geçiren milli futbolcunun Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Nou Camp'taki mücadelede Barcelona'ya attığı kritik gol, Rusya'da 'Yılın Golü' unvanını kazandı. Otoriteler, bu golün sadece kritik bir gol olduğu için yılın golü seçilmediğini, aynı zamanda bu golde tam bir takım oyunu ve düzeni olduğunu belirtti. Atılan bu golde Gökdeniz Karadeniz'in büyük payı olduğu ve defanstan hızlı bir şekilde sıyrılarak güzel bir gol attığı da vurgulandı.

Ajansspor
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• GÖkdenİz yildiz deĞİl.
                GÖkdenİz yildiz deĞİl.
                Yildiz deĞİl.
                DeĞİl!
                DeĞİl!
                DeĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİllllllllllllllll!!!!!
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• tebrikler kendisine...ayrıca yıldız oyuncu konusunda bence insanların oyuncudan ne bekledikleri ve ne gördükleri önemlidir...zamanın sartları cercevesinde....
                  ıslak imza....

Yorum

• bizden kim ayrıldıysa şampiyoluk yaşadı bir trabzon kaldı

Yorum

• Yılın golü Gökdeniz'den

Siyamend KAÇMAZ/MOSKOVA, (DHA) 4 Ocak 2010

Rusya'da geçtiğimiz yılın en çok göze çarpan önemli spor olayları ile ilgili yapılan değerlendirmede "Yılın golü", Rubin Kazan'da forma giyen temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in Barcelona'ya attığı gol seçildi.

Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk lig şampiyonluğunu yaşayan ve bu yıl Şampiyonlar Ligi (F) grubunda mücadele eden Kazan ekibi, gösterdiği performans ve topladığı puanlarla dikkatleri üzerine çekerken, kadrosunda bulunan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz ise Rus futbolseverlerin gönlüne adeta taht kurdu. Oynadığı güzel oyunu her hafta gol veya asistlerle geçiren milli futbolcunun Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Nou Camp'taki mücadelede Barcelona'ya attığı kritik gol, Rusya'da 'Yılın Golü' unvanını kazandı. Otoriteler, bu golün sadece kritik bir gol olduğu için yılın golü seçilmediğini, aynı zamanda bu golde tam bir takım oyunu ve düzeni olduğunu belirtti. Atılan bu golde Gökdeniz Karadeniz'in büyük payı olduğu ve defanstan hızlı bir şekilde sıyrılarak güzel bir gol attığı da vurgulandı.

Rusya'da geçtiğimiz yılın en çok göze çarpan önemli spor olayları ile ilgili yapılan değerlendirmede 'Yılın golü', Rubin Kazan'da forma giyen temsilcimiz...

Yorum

• "Gökdeniz ve Hasan için dua ettim"

Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin top koşturduğu Rusya'nın Rubin Kazan takımının Türkmen antrenörü Kurban Berdiyev, hacı olmak için gittiği Mekke'deki Arafat dağında Gökdeniz ve Hasan Kabze için dua ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl tarihinde ki ilk lig şampiyonluğunu yaşayan ve aynı başarıyı bu yılda göstererek ikinci şampiyonluğuna ulaşarak iki yıl üst üste şampiyon olan Kazan ekibi Rubin'in başarılı hocası Kurban Berdiyev Sovetski Sport'a haçta yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Hiçbir yerde kendimi Mekke'deki kadar iyi hissetmedim. Hacılıktan sonra bir rahatlama meydana geldi, sanki yeniden doğmuş gibiyim, hiç abartmıyorum. Aynı inanç ve dilekle gönüllerin birleştiği milyonlarca kişiyi görünce hiç tarif edilemeyecek duygular içine giriyorsunuz, bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil. Bu hislerimi ne kadar anlatmaya kalksam dahi beceremedim. Dua ederken o haller içine girdim ki, nerede bulunduğumu bile unuttum. Etrafıma baktım ve Mekke'de olduğumu hatırladım. Oradaki duygularımı hiçbir zaman unutmayacağım. Arafat dağına yönelip dua etmeye başladığımda akrabalarım, yakınlarım, herkes için, hacılığa gidemeyen fakat kendileri için dua etmemi isteyen Karadeniz ve Kabze için de bol bol dua ettim. Takımdaki sakatlıkların geçmesi, gücümüze kavuşmamız ve başarılı olmamız için dua ettim. Cenab-ı Hak duamı kabul etti ve bunu yılsonunda yorgunluk anında birden kuvvet bulup şampiyon olduğumuzda çok iyi anladım."

fanatik.com.tr
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yorum

• Özledim #61 Gökdeniz'i..

Umarım o da bir gün Trabzonspor'umuza döner..
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• Keşke Fatih'le buluşsalar yeniden Şampiyonlar liginde devlere kafa tutarlar

Yorum

• Evet en güzel ikili Fatih ile Gökdeniz Karadenizle gerceklesicek, bütün Rusya Ligini estircek o Firtina...
                                #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                                Sürmene'li Prenhalar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim