Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazan Çok Ciddi! [Video]
    Rusya liginin 6. haftasında Gökdeniz'in 90 dakika forma giydiği maçta oyuna 65. dakikada dahil olan Hasan Kabze sarı kart gördü. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, Semak 67. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Böylece Rubin Kazan puan kaybetmeden ligde liderliğini sürdürdü.

Rubin Kazan 1-0 Amkar

Önce TRABZONSPOR

Yorum

• tebriker gökdeniz...
      tebrikler kazan...
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• iyi gidiyorlar... bücürü oyundan almis Teknik Traktör..
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• 5 de 5 yaprı galiba rubin;helal olsun....
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 25.04.08 Cuma 18:00 Dinamo Moskova - Rubin Kazan
            Bu maçı http://www.sporx.com/anasayfa burdan canlı olarak izleyebilirsiniz.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Rubin, açık ara şampiyon olursa hiç şaşmam...

süper top oynuyolar. zenit, cska ve diğerleri ortalıkta yok..

Fatih Tekke, gökdeniz'e mi oynuyor acaba..

Yorum

• Helal sana bücür, bizi süper temsil ediyorsun.

Yorum

• Fatih yaşadı ya şampiyonluk istedi ki kankası da yaşasın ççç
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• gökdenize helal olsun..şuan gol kralı ve lig sonunda takımını şampiyon yapar gol kralı olur ingiltere ya da ispanya ya gider
                    Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rubin, açık ara şampiyon olursa hiç şaşmam...

süper top oynuyolar. zenit, cska ve diğerleri ortalıkta yok..

Fatih Tekke, gökdeniz'e mi oynuyor acaba..
                      gerçektende öyle...csk gibi arsenali yenmiş;rus ligine göre kaliteli bi kadrosu olan takım ortalıkta yok.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        25.04.08 Cuma 18:00 Dinamo Moskova - Rubin Kazan
                        Bu maçı http://www.sporx.com/anasayfa burdan canlı olarak izleyebilirsiniz.
                        Arkada kalmasın...
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• gökdeniz olsun fatih olsun başka takımlara gittiklerinde coşuyorlar.takımda kendi kalitelerinde oyuncu bulunca devamı geliyor ve ikili anşaşmalarla iş yürüyor.bizim takımda kendi kalitelerinin altında kalınca tüm oyuncular kendi çabalarıyla bişiler yapmaya çalışıyorlardı o da bi yere kadar.ama işte gerçek gökdeniz bu..
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökdeniz olsun fatih olsun başka takımlara gittiklerinde coşuyorlar.takımda kendi kalitelerinde oyuncu bulunca devamı geliyor ve ikili anşaşmalarla iş yürüyor.bizim takımda kendi kalitelerinin altında kalınca tüm oyuncular kendi çabalarıyla bişiler yapmaya çalışıyorlardı o da bi yere kadar.ama işte gerçek gökdeniz bu..

ben bunu lig kalitesi olarak düşünüyorum;rus ligi Türkiye ligi kadar kaliteli bir lig değil ve kaliteli oyunculara sahip değiller.

en azından bizim ligimiz kadar...

sanırım orada tekkeyle gökdenizin karşısında;roberto carlos gibi adamlar oynamıyodur.

Yorum

• Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan, 18.00'de Dinamo Moskova'nın karşısına çıkacak.

Bu maç kaçmaz!
                              Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan, bugün Dinamo Moskova deplasmanına çıkıyor. Bu müthiş karşılaşma saat 18.00'da başlayacak.

Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan ve oynadığı altı maçı da kazanarak zirveye oturan Rubin Kazan'da moraller yerinde.

RUBİN'İN SİLAHI GÖKDENİZ

Rubin Kazan teknik direktörü Kurban Berdye, Dinamo Moskova ile oynayacakları maçtan önce yaptığı açıklamada, bu sezon şampiyonluk yolunda iddialı olduklarını ve bu doğrultuda da Dinamo Moskova engelini aşmaları gerektiğini kaydetti. Rakibine övgüler yağdıran Berdye, "Dinamo Moskova çok iyi bir kadro kurdu ve Kerzhakov gibi bir yıldızı kadrosuna kattı. Onlarla oynayacağımız maç zor geçecek bunu biliyoruz ama kazanmak zorundayız" dedi. Rubin Kazan'da, Dinamo Moskova maçı önceside Ukraynalı futbolcu Rebrov'un sakatlığı bulunuyor. Haftaarası yapılan antrenmanlara katılan ancak fizik tedavisi devam eden yıldız futbolcunun, Dinamo Moskova karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

MOSKOVA SERİ PEŞİNDE...

Rubin Kazan ile birlikte Rusya Ligi'nin iki namağlup takımından biri olan Dinamo Moskova'da ise Kerzhakov sevinci yaşanıyor. Sezon başında Sevilla'dan transfer edilen yıldız futbolcu geçen hafta oynanan FC Moskova maçının son anlarında sakatlanmasına rağmen oyuna devam etmişti. Kerzhakov'un sakatlanması, takımda büyük bir panik yaratırken hafta içi Dinamo Moskova Sağlık Kurulu tarafından yapılan açıklama herkese rahat bir nefes aldırdı. Rubin Kazan maçı öncesinde açıklama yapan teknik direktör Andrei Kobelev, Rubin Kazan'ın gücünü bildikleri ve buna göre bir futbol oynayacaklarını söyledi.

Yorum

• yahu tv den rahatça izleyebilseydik keşke...
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim