Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• +

Fatih Tekke Dunden Raziydi Fenere Gitmeye Ocakta Ordadir Merak Etmeyin...fatih Tekke Bizim Icin Bitmistir...
    bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...

Yorum

• Gökdeniz’e bir alkış!

Trabzonspor’un ve Türkiye’nin en üstün oyuncusu, istikrarı ve becerisi her şeyi anlatıyor, fazla söz gerek yok. Trabzon taraftarı yapılan yanlışları unuttu en çok onu seviyor çünkü o, Trabzonlu gibi oynuyor. Arkadaşları veya hocası gibi geriye değil ileriye bakıyor.
      GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

• gökdeniz dünya çapında bir oyuncu

Yorum

• juventus resmi teklif yapmış ama fotomaçaaa
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Juve, Gökdeniz'e kafayı taktı
            Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz'in ismi transfer gündeminden düşmek bilmiyor
            30 Eylül 2007 12:54
            Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz'in ismi transfer gündeminden düşmek bilmiyor... Milli futbolcuya bu kezde İtalyan devi talip oldu...

Trabzonspor’un ve A Milli takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’e İtalya’nın ünlü kulübü Juventus’dan resmi teklif geldi.

Dün akşam saatlerinde menajerler aracılığıyla kulübe iletilen resmi teklifin içeriğinde Gökdeniz’i ne pahasına olursa olsun devre arasında transfer etmek istedikleri bildirildi.

Bordo-Mavili kulüp yetkilileri, gelen teklifi doğrularken, Konyaspor maçı nedeniyle Gökdeniz’in kafasının karışmaması için açıklama yapılmadığı kaydedildi. Bu arada Gökdeniz için belirlenen rakamlar açıklanmadı.

Trabzonspor kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, seçilirse Teknik Direktör Ziya Doğan ile çalışmayacağını açıklayarak, “Çok iyi bir Türk hoca buldum. Onu Trabzonspor’un başına getireceğim” dedi.

Akşam
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Onun iyi oynaması demek Trabzonspor'un kazanması demek.Kötü bir durum farkındayım ama bu bir gerçek.Bugün de formundaysa kazanırız değilse berabere biter...

Yorum

• Yine olmayacak bir gol attın =) Biz senin bu haline alıştık. İyiki varsın bücür =)
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sen de olmasan ne yapacağız bilmiyorum.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Herif kendi topuna kendi koşuyor...Bu kadar mı olur yani?

Gökdeniz oynamasın şu takım pozisyona giremez.Adam 1.60'lık boyuyla kafa golü atıyordu nerdeyse...

Yorum

• golde kalecinin hatası inanılmaz olsada tebrikler gökdeniz
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 3. Sarı kartını yedi değil mi bu sezon ?

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

• lan gökdeniz kim ne derse desin bu takım bir sana bağlı.
                          kaleci hatalı ama o topu koltuğunun altına vurmak,rakibi öyle geçmek ... sen bize lazımsın.
                          sen olmasan gökdeniz ahhh bu takım çekilmez
                          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Senden istediğim gol atman değil gitmen.
                            keyif adamı ..

Yorum

• İnşallah 4. sarı kartı yer cezalı duruma düşersin.

Yoksa bizim Ziya'dan kurtulacağımız yok.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• Akşam gazetesinde Juve'nin Gökdenizi resmen istediği ve Ocak ayında ne pahasına olursa olsun alacaklarını yazmış.. Bizim "yönetim" de Juve'nin resmi olarak istediğini doğrulamış...Allahtan transfer sezonu kapandı da "kanunen" Gökdenizi satamazlar... Ama bunlara belli olmaz... Bu yönetim Trabzonsporun GELECEĞİNE İPOTEK koymaya bayılıyor...
                                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim