Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben araniza yeni geldim.İşallah gökdeniz fener maçında kendini gösterirde yıldız oyuncunun ne demek olduğunu öğrenirler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Yakıştı mı be ?
Yakışır mı be ...Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
4e 2 yakalamışız adam topu geri oynuyor. Durarak oynuyor. Bu yakıştımı bizim Maradonamıza.
Ne maçlar oynadın sen bu sezon.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ikinci yarı başladığnda yanımdakilere dedim ki bu maç 2-2 biter. çünkü, sahada her zaman ki gibi maçı satan şikeci gökdeniz vardı. bunu inkar eden kördür derim. atağa kalkan takımı durduruyor kıçını bile kaldırmıyordu. maçı okumaktan aciz kapıcı ziya doğanın fb nin şampiyonluğundaki hatırısayılır yardımını unutmamak lazım. anlayacağınız yine satılmış bir maç ve yine şampiyonluk.TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
-
biz gökdenize şikeci diye bağıranlarla kavga edelim, içimizden biri gelsin şikeci desin.Olurmu böyle şey yaİlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikinci yarı başladığnda yanımdakilere dedim ki bu maç 2-2 biter. çünkü, sahada her zaman ki gibi maçı satan şikeci gökdeniz vardı. bunu inkar eden kördür derim. atağa kalkan takımı durduruyor kıçını bile kaldırmıyordu. maçı okumaktan aciz kapıcı ziya doğanın fb nin şampiyonluğundaki hatırısayılır yardımını unutmamak lazım. anlayacağınız yine satılmış bir maç ve yine şampiyonluk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

azcık oynada fenerli ezikleri sevindirme..ooooooGÖKDENİZ KARADENİZooooooo
Yorum