Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben araniza yeni geldim.İşallah gökdeniz fener maçında kendini gösterirde yıldız oyuncunun ne demek olduğunu öğrenirler.

Yorum

• gökdeniz sen bizim herşeyimizsin . bu akşam gökdeniz iyi oynar ve macı alırız insallah
      GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

• Gökdenizden bende çok şey bekliyorum bu akşam. Gününde bi Gökdeniz o ezik kanarya kuşunun tüylerini yolar
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• hadi gökdeniz sirtindaki 61 askina

Yorum

• bugünkü m açta en büyük silahımız...üstüne düşeni yap...
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• hadi be küçük maradona buakşam engüvendiğim futbolcusun herzaman ki gibi tabikiazcık oynada fenerli ezikleri sevindirme..ooooooGÖKDENİZ KARADENİZooooooo

Yorum

• ndn 2. yarıda hücumu yavaşlattı anlamadım
                ilk yarıda çok iyidi ama 2. yarı yavaşlatması bni deli etti...!

Yorum

• oynadığın oyun çok dikkat çekiciydi tebrikler!

Yorum

• Yakıştı mı be ?

Yakışır mı be ...
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökdeniz bencede ilk yarı çok iyiydi . ama 2. yarı özellikle son yarım saat takım halinde yavaşlattık oyunu.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• yoruldu heralde gökdeniz ama asisti güzeldi daha 1.dakkada umutlandık..ya biz bu feneri nezaman yencez allaşkına..

Yorum

• 4e 2 yakalamışız adam topu geri oynuyor. Durarak oynuyor. Bu yakıştımı bizim Maradonamıza.

Ne maçlar oynadın sen bu sezon.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• takımı yavaşlatan gökdeniz değildi bikere takım olarak yavaşladık yattara zaten yorulduğundan oyundan alındı..ceyhun biraz diri gibiydi ama oda ikinci yarıda topları hep rakibe verdi..trabzonun hücum yapması için illa gol yemesi yada ikinci yarıya yenik girmesimi gerekiyor acaba?.....

Yorum

• ikinci yarı başladığnda yanımdakilere dedim ki bu maç 2-2 biter. çünkü, sahada her zaman ki gibi maçı satan şikeci gökdeniz vardı. bunu inkar eden kördür derim. atağa kalkan takımı durduruyor kıçını bile kaldırmıyordu. maçı okumaktan aciz kapıcı ziya doğanın fb nin şampiyonluğundaki hatırısayılır yardımını unutmamak lazım. anlayacağınız yine satılmış bir maç ve yine şampiyonluk.
                              TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ikinci yarı başladığnda yanımdakilere dedim ki bu maç 2-2 biter. çünkü, sahada her zaman ki gibi maçı satan şikeci gökdeniz vardı. bunu inkar eden kördür derim. atağa kalkan takımı durduruyor kıçını bile kaldırmıyordu. maçı okumaktan aciz kapıcı ziya doğanın fb nin şampiyonluğundaki hatırısayılır yardımını unutmamak lazım. anlayacağınız yine satılmış bir maç ve yine şampiyonluk.
                                biz gökdenize şikeci diye bağıranlarla kavga edelim, içimizden biri gelsin şikeci desin.Olurmu böyle şey ya
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim