tebrikler gökdeniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Tebrikler Gökdeniz ve takım arkadaşlarına...
Yorum
-
Aynen öyle oldu.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz'de Fatih gibi kısmetli çıktı. Transfer olur olmaz şampiyonluk yaşadı...
Trabzonsporda cok isteyip de yasayamadiklari sampiyonlugu transfer olduklari ilk sezonlarinda yasadilar.
Tebrikler gökdeniz karadeniz.Basarilarinin devamini dilerim.
Umarim bir günde Trabzonspor formasi altinda sampiyon olarak görürüz seni.
Bu taraftar seni unutmadi,hic unutmayacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah, konunun açılış amacından sapmasını istemediğimden dolayı karşılıklı yazmayacağım ama bir konuya dikkatini çekeyim.Kıytırık bir lig olan Rusya, en son Avrupa şampiyonasında yarı finalde elendi...
Benim için bir Trabzonlu'nun dünyanın neresinde olursa olsun yaptığı işten dolayı ismini duyurması, başarılı olması benim için çok öenmli.İsterse o adamı hiç sevmeyeyim, kişisel olarak nefret edeyim ama benim için Trabzon'lu olması yeterli.
Hakan Şükür, İnter'e gitmeyipte Rusya'ya gidip orada böyle bir başarı elde etseydi onun için tv kanalları proğram bile yaparlardı ( bu ön yargı değildir, düşüncem bu yönde) Bunlarda benim kişisel düşüncelerim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum