Suratını gördükçe iğreniyorum senden.
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
Bjk çağ dışı durağan savunma futbolu nedeniyle birkaç ayda kovdu biz kurtulamıyoruz çünkü ortada TS yönetimi yok.
Kulüpte yönetici olsa gider başkana da hocaya da ayar verir, eskiden bu şekilde oluyordu. Şimdi koskoca TS yönetimi Avcı nin kuklası olmuş."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
-
Trabzonspor tarihinde bunun kadar rezilini hatırlamıyorum.
Koskoca bir sezonu adeta bağıra bağıra hiç etti.
Şu kulüpten ne kazandıysan haram zıkkım olsun, burnundan gelsin.Özkan SÜMERYorum
-
Kazandığı para bir kenara, o haram zıkkım olsun zaten de, 200 milyon Euro zarara soktu bizi, ortada hala 5 kuruşluk futbol yok.Yorum
-
Evet elimizde Onuachu,Cornelius,Sorloth gibi forvetler yok ama kenarda Enis dururken de eğer tek forvet oynayacaksan bu oyuncu Dragus olmaz..
Bardhi ve Cihan ikisi birden üstelik de deplasmanda olmaz.. rakip zayıf olsa da olmaz..
Oyuna müdahale yine geç.. 62.dk da Nwakaeme ve Enis aynı anda girmeliydi..hatta 2.yarı en azından bir forvet atmalıydık sahaya.. sanki öndeyiz de 10 dk Nwakaeme ileride tek başına oynadı.. sırf kaliteli forvetimiz 10 numaramız yok diye bu kadar da kötü olunmaz.Yorum
-
Hala burada değil mi?
Surat değil kösele...
Her maç istifa tezahüratını duymaya başladı.
Az daha böyle giderse farklı laflar duymaya başlayacak.
Sonra bjk ile olan gerginlikten beter olacak.Yorum
-
-
-
-
Sezon başında kontrolü yitiren hocaya az rastlanır. Kanlı canlı önümüzde, bir daha göremeyiz.
Temmuzda Avrupa maçı oynayan, ağustosta ligi başlayan biri eylülü işaret etmez, edemez.
Her söylemi, öncekini aşıyor. Kupa finalinde kaybetti, bu bizi ön eleme oynamaya itti. Korkak herif, şu genç Rapid takımına ezildi. Belli ki bizi Avrupa Ligi'nden edecek. Ligde de iki puan kaybetti. Kibir ve inat, aklon önüne geçince kontrol yitirilir. Evde üç defansif orta saha, artı Trezeguet yedek ve Orsic kadrodışı... Sivas'ta Cihan & Bardhi. İkisinden de sonuç alamıyorsun. Maxi'den Cornelius, Dragus'dan Onuachu çıkarmaya çalışıyor. Olmadı, olmuyor, olmayacak. Çünkü akıl bunu emrediyor.
Teknik, fiziği yener mi bilmiyorum; ama akıl, inat ve kibri yenecek.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum