Tansiyonum 17 oldu ölecem dedim sana feda olsun Trabzonsporum .
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ağlamalar çok komk gerçekten. adamlar bi türlü hazmedemedi ya
şimdi tezahüratllar da değişti ama çocuklğumuzda bi tezahürat yapardık : EN BÜYÜK TIRABZON BAŞKA BÜYÜK YOKYorum
-
Bütün kanallar bizi göseriyor onların zırlamalarını değil Ağlayanların o burnunlarına osursun 90 yaşındaki dedem.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yorum
-
Allah'a şükürler olsun ki bugünü de gördük. Çocukluk hayalimiz gerçekleşti. Yüzlerce gece boyunca yatağa girdiğimizde hep bugünün hayalini kurduk. Bu hayal ile uykusuz kaldık ya da rüyalara daldık. Ve biz de sonunda; "şampiyonluğu gören nesil" olduk. Biz de gelecek nesile anlatabileceğiz Uğurcanları, Nwakaemeleri, Hamsikleri, Viscaları, Dorukhanları...
Artık Trabzonspor kapatılsa, futboldan çekilse gam yemem. Futbol ile tek ilişkim Trabzonspor idi. Onun da en güzel gününü gördüm çok şükür.
Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'ya teşekkür ederim. Hiç kimsenin başaramadığı, göstere göstere başardılar.Yorum
-
OldukEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Ünv bitirdik işi girdik evlendik çocuklarımız oldu tek eksik vardı 30 yıllık rüyam şükür bugünü gösteren rabbimeAllah'a şükürler olsun ki bugünü de gördük. Çocukluk hayalimiz gerçekleşti. Yüzlerce gece boyunca yatağa girdiğimizde hep bugünün hayalini kurduk. Bu hayal ile uykusuz kaldık ya da rüyalara daldık. Ve biz de sonunda; "şampiyonluğu gören nesil" olduk. Biz de gelecek nesile anlatabileceğiz Uğurcanları, Nwakaemeleri, Hamsikleri, Viscaları, Dorukhanları...
Artık Trabzonspor kapatılsa, futboldan çekilse gam yemem. Futbol ile tek ilişkim Trabzonspor idi. Onun da en güzel gününü gördüm çok şükür.
Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'ya teşekkür ederim. Hiç kimsenin başaramadığı, göstere göstere başardılar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum