Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
27 yaşımdayım, 28’e girmek üzereyim. Büyüklerden dinlediğim şampiyonluk hikayelerine çok imrenirdim. Çok kızdığım çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Umudu kestiğim, biz hiç olamayacağız dediğim zamanlar da oldu. Öyle ya da böyle ölü toprağını attık artık.
Çok şükür.
Şampiyon Trabzonspor!Yorum
-
Unutulmayacak bir gündü. İnşallah tekrarını yaşarız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Lan ben bugün için yaşamışım laaannn
şampiyonuz laaannn
Şaaaaammmpiyon
Yıllar sonra nasıl anlatılır bu sezon he kelimeler yeter mi fotoğraflar videolar yeter mi
Yıllar sonra ancak böyle bir sezon yeterdi içimizde birikenlere
her şeyi unuttum ben pamuk gibiyim. bana borcu olanların borcunu siliyorum
En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 00:39.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
bugünleri de gördüm ya Allaha ne kadar şükretsem azdır. yaşa var ol TrabzonsporFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFFYorum
-
Burak Yeter'in Dj performansı başlayınca stadı göremedik. Beinsports özet gösteriyordu. O sırada taraftar nasıldı acaba? Var mı o anın videosunu bulan paylaşabilir mi?Yorum
-
Burak Yeter sahneye cıkmadan önce stad boşalmaya başlamışti. Açıkçası bayağı da yorulmuştuk. Ama Burak muhteşem bir performans hazırlamış. Yorgunluğu unutup gene coştuk. Kalan seyircilerle harika bir gösteri oldu.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.Yorum
-
Çok yorulduk bu akşam.
Ne eğlendik ama.
Şampiyonluk kupasını görmek duygulandırdı. Sağlık olunca nasip oluyormuş. 1 yıl önce rahmetli olan babam ve amcamın da bu akşamı yaşamasını isterdim.
Sadece Apolas ve Matthaios'un sahne alamamasına üzüldüm. Bu konu sonrasında muhakkak konuşulmalı.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.Yorum
-
Burak Yeter neymiş öyle ya! Aman Allahım atom karınca çocuk ya! Helal olsun, takdir ettim. Gurur duydum.
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum