Ne açıklayacakmış Perşembe günü bu ağlak.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Cildirtmaya aglatmaya devammmmmmmmElbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğizYorum
-
Yorum
-
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Koçgil bak artık kendi işine be birader. Yok mu bi de bunların haksız rekabetler liginde onlara karşı 0 efor sarfeden bir kaç takımı yenince şampiyonluk mücadelesi verdiklerini sanmaları? Aklı başında fenerbahçeli arkadaşlarım neyse ki bir takım değişimlere ihtiyaçları olduğunun farkındalar
ekleme: okuduğum kadarıyla pankart ve paylaşımlar yani 10-11 odaklı sert eleştirilerde bulunmuş. başarımızı başka taraflara çekmeyi çalışıyorlar gibi gölgelemek için ama o kadar bıktık ve sıkıldık ki artık hem biz hem fenerbahçe taraftarları olarak karşılık bulması çok zor
neeeyse
Şaaaaaam piiiii yoooooonEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 18:54.Yorum
-
Amin cümlemizi..
Bu şikecilerin yangını geçmeyecek .. şimdi haberlerde söyledi trabzonspor forması ile okula giden ortaokul öğrencisini bıcaklamışlar.. kupayı calamadılar ama mutluluğumuzu çalmakta ısrarcı bunlar.. akşam akşam canım sıkıldı
En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 18:51.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Benim anlamadığım lig kupasını fener mi beriyor da zorlandı bunlar. Anonim kupa. Türk milleti adına tff veriyor. Bunlarda kahpe bizans filmindeki teyze gibi. Herseyi üzerlerine alıyorlar.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum