Bu Efsane Başarı Hiç Şüphe Yok Ki Trabzonspor Tarihinin En Büyük Başarılarından Bir Tanesidir.Çünkü Bu Başarıyı, Çok Savaşarak, Çok Sonuna Kadar Hiç Yılmadan Mücadele Ederek, Çok Emek Vererek, Çok Alınteri İle, Bütün Trabzonspor'luların Taraftarından, Camiasından, Başkanından, Yönetim Kurulundan, Teknik Direktöründen, Teknik Kadrosundan, Futbolcusuna Kadar Bütün Herkesin Ortak Başarısıdır.Ve Yine Hiç Şüphe Yok Ki Trabzonspor Bu Efsane Başarıyı Aynı Mücadele İle Aynı İnanç İle En Yakın Zamanda Tekrar Kazanacaktır...
İyi Ki Trabzonsporluyuz Ve İyi Ki Trabzonspor Var.
benim aklım halen daha 2020 sezonunda başakşehire kaptırılan şampiyonlukta. devre arası doğru düzgün transfer yapamadık ve üstüne hüseyin çimşir'i takımın başına getirdik.
1 yıl oldu ama uzun zamandır tadını çıkarıyorum bu yılki durum tabiki rezalet ama yapacak birşey yok DESTANSI ŞAMPİYONLUK YAŞADIK unutmayın tüm bizansı yenerek hatta ezerek
Fenerin gol müziğiyle video atıyor adamlar. Geçen seneki sosyal medyacılara tazminat davası açılsın, bütün zevkin içine ettiler.
jkahajkhakjha o detayi atlamisim yaa, cidden fb gol atinca arada bu müzik çaliyordu degil mi ?
bi de bi an sasirdim bunun burada ne isi var diye, gerçekte baglamayi çalan conconlu kuzenim
Vay Ne Sezondu Be Ve Adeta Tarih Yazıldı, Destan Yazıldı,şikebahçeyi çok süper şamarladık.Bu sezonda şikebahçe çok fena çok acı travma yedi.Bu acı şikebahçelilerden 40 yıl çıkmaz.Öyle böyle değil fena yanıyorlar.İşte Trabzonspor ile uğraşırsan, hainlik yaparsan, ahını alırsan, zalimlik yaparsan, şikebahçe böyle daha çok sürünürsün...
Trabzonspor borcu, 3 milyar açıklandı değil mi, taksitli alacağı da 1 milyar yani, NET BORÇ 2 milyar, para değil
Karşısında neyi var? 100 milyon euro stok/malvarlığı yani topçusu var, sadece 2 adamını KATAR SATIN ALSA o havayla 40 milyon euroya satabilir (40 x 28 = 1.1 milyar)
BEYLER UYUMAYIN, KANDIRILMAYIN, borcun yarısını 2 adamın ödüyor
Peki, sen TİCARET İÇİN aldın klübü, yarısını çıkardın 2 adamdan, ulan müsdenle 40 milyon euro da yatırım yap git 8 e Sörloth + 8 e östigard + 8 e Vanaken(Belçika 10 numarası) al, etti 24 kalanı da harcama-pazarlama yap
Şimdi ne oldu? Klübü satın aldın 2 milyar net borca, üste 500 de derneğe ver hadi, 2,5 değil mi, satışla 1,5 milyara düştü borç(53 milyon euro) + 24 milyon euro harcadın ikisi toplam 77 milyon euro BORÇ VE HARCAMA karşısında dibe vurmuş 90 milyon euro değerde aldığın takım KAFADAN 150 milyon euro değere çıktı mı?
Anaaaaa, azıcık iyi yönettin finans yaptın BEDAVAYA GELDİ LEEE, yatırım 1 sene dolmadan sana 50 milyon euro kazandırdı
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum