6-8 hafta yok. Elimizde kaldı maalesef
Enis Destan
Daraltma
X
-
Geçmiş olsun.
Sakatlandığı pozisyona faul çalınmaması da kenara not edilmeli.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Kadıköy'de Cüneyt Çakır haysiyetsizi Aykut Akgün'ü, temas olmamasına rağmen nasıl atmıştı?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Daha öncede yazdım olması imkansız bu uşaktan ümidim vardı biraZ ama verilen şansları iyi kullananadı yeterincede şans buldu bence..THE NORTH REMEMBERSYorum
-
Geçen sezon Onuachu'ya yaptığı asistin benzerini Cham'a yaptı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
-
Trabzonspor-Kasımpaşa maçında bordo-mavililer lehine verilen skandal penaltı kararı, futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor. Enis Destan'ın 'oscarlık oyunculara taş çıkartan' hareketi futbolseverler tarafından yoğun şekilde eleştirildi. Bordo-mavili futbolcunun bu hareketine sarı kart vermesi gerekirken, penaltı kararına hükmeden Zorbay Küçük ve VAR protokolünü ihlal eden VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun da büyük tepki topladı.
Alo Fatih piçine davayı açsa, kazanır.
*
Eskiden olsa, böyle bir başlık yüzünden kaç kalem kırılırdı? Şimdş kimaeden çıt çıkmıyor. Oyuncular sahada pısırık da saha dışı çok mu ateşli?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.12.2024, 17:19.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Napacagız yumrugun şiddetini mi konuşacagız? Vurdu mu vurdu nokta. Orada aynı pozisyonda 100 futbolcunun 99 u aynı hareketi yapardı zaten. Canı yanmış yanmamışı tartışıyoruz. Ulan bu ulkede Arif Erdem denen yavşagın ne penaltıları verildi bu mu batmış? kaldı ki vuruyor adam vuruyor nasıl düştüğünden sanane...Yorum
-
-
Serdar Bali ye katılıyorum.
Annesinin her şeye karışması Takıma zarar veriyor.
Anaokulu çocuğu gibi böyle olmaz.
Bir önceki maçta da kendini yere atmalar vs...
Bu takımın oyuncusu değil... yeteneği olabilir ama yol verilmeli kurtulmalı bundan.
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi***GeNÇ***Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum