Eminim Abdullah hoca Enisin böyle performans göstermesine bozulmuştur. Bu hafta yandı gülüm keten helva bakalım kim oynayacak.
Enis Destan
Daraltma
X
-
-
-
gereksiz yere övülüp duyar kasılan bir başka oyuncumuzda bu. ben bunda trabzonspor da oynayacak 1 tane olumlu özellik göremiyorum. top süremez, çalım atamaz, savunma arkasına koşu yapamaz. aşırı savruk ve dağınık bir tip.Yorum
-
Fırsat yine Enis'in ayağına geldi lâkin haftalardır sarı kart sınırında olması da sıkıntı. Hatta Onuachu'nun yokluğunda bu yüzden bazı müdahalelerden kaçındı. En iyisi Alanya karşısında kart görüp içerideki Karagümrük maçında cezasını çeksin aksi takdirde FB karşısına 5 aydır top oynamayan Umut Bozok'la çıkmak gibi bir durumla karşılaşabiliriz...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 29.02.2024, 16:46.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Bir sezonda bu kadar bol fırsat hiç bir genç oyuncuya gelmiyor.
Haydi Enis daha fazlasını yapman lazım, yine kaldık sanaSonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
-
Ligin geride kalan bölümünde, kulübeden en iyi katkıyı veren oyunculardan biri Enis. Onuachu'nun sakatlık sürecini, iyi değerlendireceğine inanıyorum. Elin Semih'i öve öve bitirilemiyor. Tarzları farklı ve Enis'in yaptığı katkı ondan aşağı değil.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Normalde Başakşehir maçına Enis'le başlamalıydık, bir önceki maç oyuna giren Onuachu'nun ayakta duracak dermanı yoktu, 30 dk 45 dk falan oynaya oynaya gitmeliydi. Muhtemelen fb maçını düşünerek şimdiden form tutsun istedi hoca. Enis'in hakkıymış demek forma. (Bu arada bacağı kırıldı sanki niye oynamıyor anlamıyorum, çıksın oynasın oynayan yok mu kolu sakatken?)( ゚д゚)Yorum
-
Kasığında da sakatlık var. 3 hafta zaten olmayacaktı, kol kırığı olmasa bileNormalde Başakşehir maçına Enis'le başlamalıydık, bir önceki maç oyuna giren Onuachu'nun ayakta duracak dermanı yoktu, 30 dk 45 dk falan oynaya oynaya gitmeliydi. Muhtemelen fb maçını düşünerek şimdiden form tutsun istedi hoca. Enis'in hakkıymış demek forma. (Bu arada bacağı kırıldı sanki niye oynamıyor anlamıyorum, çıksın oynasın oynayan yok mu kolu sakatken?)Yorum
-
Dostum senin maksimumun super lige cikip senesinde dusecek kapasitede takimlar. Ancak ora takimlarin futbolcusu olabilecek kalitedesinYorum
-
Berbat oynuyor,çok çok kötü.Umuz Bozok'u arar oldum.O derece.Yorum
-
Ayak hakimiyetini geliştirmesi lazım sadece kafa vuruşlarıyla bir yere kadar taşır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum