Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Orhan Ak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Yapamadım" de bırak.
    Teşekkürler. Yapamadığını gördü, bıraktı.

Trabzonspor'a bir kupaya patladı. Pahalı oldu.

Hugo Broos, Yattara için söylemişti: "Bazen körlere yol göstermek gerek."

Bizim camia iyidir, hoştur ama duygusal davranıp gerçekleri görmek istemez. Koca Trabzonspor, son şampiyon Trabzonspor hocasız bırakıldı.

Orhan Ak zincirin sadece bir halkası. O kararı veren akılsızlar da, doğruyu bulmazsa gidecek.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.04.2023, 23:20.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• forumda bunun başlığının olması bile utanç verici.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• avcı giderken bu da niye gitmedi onu bi türlü anlamadım. onun adamısın her yere onunla gidiyosun şimdi ne diye kaldın.

Yorum

• üçüncü olacağız, kupayı alacağız, avrupaya gideceğiz bla..bla..bla

Azıcık gururun varsa topla pılını pırtını dön evine.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• istifa etti
            olan bize oldu elendik dağıldık vs.. vs....

(UEFA)

Yorum

• Teşekkürler Orhan a.k. teşekkürler. Çok teşekkürler Orhan A.k. hocam. Bu görevi kabul etmen zaten bize büyük bir lütuftu Orhan A.k. mun hocam.

Yorum

• Görevini yerine getirip gitti başka elenecek bişey kaldı mı?

Yorum

• Daha geçen hafta yeni bir yola girdiğini söylüyordu ekip toplamıştı. Başarılı sonuçlar gelseydi muhtemelen Abdullah Hoca’nın ekibinden ayrılıp teknik direktörlüğe adım atacaktı ama bu takımdan bir şey olmayacağını görünce kariyerini en başından baltalamamak için hemen kaçmayı tercih etti. Bence de isabetli karar verdi…
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aslında çok iyi teknik direktör de, rakipler çok acımasız. Acımadan yeniyorlar, az yenmeseler olacaktı gibi

Yorum

• Nasıl bu kadar futbol fakiri olabiliyorsunuz? Hem futbolun içinden geldin, hem teknik direktör yardımcılığı yapıyorsun ama futbol bilgin sıfır. Nasıl oluyor ya ?

Yorum

• Vee sen de takımı son kozundan ettin.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler. Yapamadığını gördü, bıraktı.

Trabzonspor'a bir kupaya patladı. Pahalı oldu.

Hugo Broos, Yattara için söylemişti: "Bazen körlere yol göstermek gerek."

Bizim camia iyidir, hoştur ama duygusal davranıp gerçekleri görmek istemez. Koca Trabzonspor, son şampiyon Trabzonspor hocasız bırakıldı.

Orhan Ak zincirin sadece bir halkası. O kararı veren akılsızlar da, doğruyu bulmazsa gidecek.
                          Yapamadığını gördü bıraktı değil hocam maalesef. Keşke öyle olsa deneseydi. Orhan maç sonu Avcı ile beraber geldik beraber gideriz dedi. Yani ligde 4 yiyip yenileyim kupadan da 3 golle elendik mi kısa yoldan gönderirler diye düşünmüş.
                          Orhan'a motivasyonunu sormadan bu görevi veren çaylak, vasat altı, amatör kümede takım yönetir gibi işleri sürdüren bir yönetim var. Bu kadar ucuz olmamalıydı milli takımı ve bizi sömüren bokunayı sevindirmek.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapamadığını gördü bıraktı değil hocam maalesef. Keşke öyle olsa deneseydi. Orhan maç sonu Avcı ile beraber geldik beraber gideriz dedi. Yani ligde 4 yiyip yenileyim kupadan da 3 golle elendik mi kısa yoldan gönderirler diye düşünmüş.
                            Orhan'a motivasyonunu sormadan bu görevi veren çaylak, vasat altı, amatör kümede takım yönetir gibi işleri sürdüren bir yönetim var. Bu kadar ucuz olmamalıydı milli takımı ve bizi sömüren bokunayı sevindirmek.
                            İroniydi... Yazdığınıza katılıyorum.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X