Kanat olmaz bu adamdan anca forvet ikinci forvet vs olur. O da bizim seviye için yeterli mi olur tartışılır.
Jean Evrard Kouassi
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
rli ayağı titredi. djanin vaken bu nasıl onu yedek bırakır anlamaak mümkün değil. boşa gitti 45 dakkaYorum
-
Yorum
-
geçmiş olsun koita vol 2.
şimdi sat satabiliyorsan.Yorum
-
Avel ve siniksin bro. Zaten çeyrek yeteneğin var, o da işe yaramıyor. Ufaktan bakınmaya başla, canını sıkarız burada senin.Yorum
-
bence dünkü performansini begenmedim. Ama su var, Trezeguet ikinci yari Kouassinin yerine oynadi, ve Trezeguetin ismini duymadik.Yorum
-
Dün rezil oldu, 1.5m euro yildiz futbolcu maaşı veriyoruz ama adam geçmeyi bırak top kontrol etmeyi bilmiyor en az Koita kadar gereksiz oyuncu. Pahalı olmasa neyse de f/p olarak Koita ile birlikte kadrodaki en sorunlu oyuncu. Bu adama bir ayar vermek gerekiyor böyle olmaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Öne geçen büyük takımların, skoru korumak için kadrosunda bulundurmak ve kullanmak isteyeceği iki oyuncu örneği: Siopis ve Kouassi.
Top rakipteyken, Siopis'le pres yap, rakibi boz, pas arası yap. Kouassi'yle hızlı çık, atak yap.
Ne yazık ki, ikisi de ilk on bir oyuncusu değil. Üstelik bu seviyede... Hamsik, Dorukhan ve Visca'nın sakatlıklarının üst üste gelmesi büyük talihsizlik.
NOT: Siopis başlığında geçen hafta şunları paylaşmıştım:
Hep yerde. Müdahale olsa da olmasa da, sürekli yerde. On pozisyonun beşinde faul alsa beşini çalmıyorlar. Çalmadıkları da top kaybı oluyor.
O pozisyon bizim için çok kritik. Siopis bunu gözümüze sokuyor da gören var mı? Siopis çabuk oynadığında, isabetli pas attığında takım rahatlıyor. Ama dar alana sıkışınca, geri döndüğünde, top kaybettiğinde hiçbir şey yapamıyoruz.
İstanbulspor maçı ilk devre - Olumlu
Aynı maç ikinci devre - Olumsuz
Bu kadar maç içi iniş çıkış yaşayan oyuncu ile Şampiyonlar Ligi oynamak pek mümkün değil.
"Siopis gitsin, kadro dışı kalsın" demiyorum. Belli özellikleri olan, oyunun gidişatına göre seçilecek oyuncu, ilk on bir değil bence.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum