Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stefano Wilfred Denswil

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sozlesmesi feshedilmis. La olum madem gidecektin 1 hafta once Kocaeli nin kiralik teklifini kabul etseydin ya. Hem sezon sonunda Trabzon ile sozlesmen biterdi. Hem de gelecek sezon super lige cikma ihtimali yuksek olan takimda oynardin ve istersen super ligde istersen baska takimda devam ederdin.

Simdi sezon sonuna kadar 6 ay top oynayamayacak ve kendi kendine piyasasini dusurecek de ama transfer sezonu devsm eden ulkeler var rusya falan. Bir de sanirim bonservisi elinde olan kulupsuz oyuncular da transfer sezonu disinda da baska bir takimla anlasip oraya transfer yapip oynayabiliyorlar.

Soyle bir baktim da transfer donemi devam eden ulkeler Cin, Rusya, Slovakya, Cek cumhuriyeti, Bulgaristan, Polonya, Ukrayna, Norvec, Finlandiya, Isvec, Amerika.

Diese Statistik zeigt den Zeitraum für Wintertransfers weltweit an. Geordnet nach dem Zeitpunkt der Öffnung zeigt die Liste für jedes Land die Dauer der Winter-Transferperiode an.

Yorum

• Şampiyonluk sezonundaki katkılarını unutmuyorum,
      Ama sonrasında düşüşteyken 2.2 milyona sözleşmen uzatıldı takımın en nefret edileni oldun, katkı verebilsen para da sorun olmayacaktı ama leş attın resmen.

Senle sözleşme uzatan salaklar da sen de bizden aldığınız ve çaldığınız paraların hayrını görmezsiniz umarım.

Başarılar falan dilemiyorum, ne halin varsa gör.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şampiyonluk sezonunda verdiğin emekler için teşekkürler.Aynen şampiyonluk sezonundaki gibi diğer sezonlarda başarılı olmanı isterdik.Ama malesef olmadı sana gereken değer fazlasıyla verildiği halde başarılı olamadın.Başka diyecek söz bulamıyoruz...
        En son deepmavi tarafından düzenlendi; 19.02.2025, 19:24.

Yorum

• İş ahlakından yoksun, karakteriyle kötü hatırlayacağım bir topçu. Şampiyonluk sezonunda onun olduğu anları sildim bile. Yaptıkları iyi hatıraları sildi attı.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Geçen hafta gitseydin ya gerizekalı

Yorum

• Umarım bir daha bu sektörden para kazanamazsın. Hadi defol

Yorum

• Lokma döktürelim
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Şampiyonluk sezonundaki katkılarının iyi hatırasını çingeneliğinle sildin.

Defol git!
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• yatışa devam

(UEFA)

Yorum

• Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.