Bu kamil kadro dışı kaldığına göre yeni stoper ikilimiz savic mendy ikilisi.
Stefano Wilfred Denswil
Daraltma
X
-
Yorum
-
-
Hakikaten bu sözleşme olayı olmasa bu herifi izlemeye devam edecektik biz. Allahtan böyle bir mallık yapılmış da kurtulduk kendisindenOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Ben bu herifi ta seneler önce söyledim bu adam parasını alıp yatan bir asalak. Avcı'nin başımıza bela ettiği en büyük çöp. Bir stoper bu kadar para kazanmaz. Stoper kazanırsa kaleci aynısını ister, forvet iki katını ister. Hele bu gerizekalı değilde suç hep Uğurcan Abdulkadir huseyin parmak gibi üç kuruşa oynuyanlara atılırsa adalet bir daha sağlanmaz. Saglanmadi da...Yorum
-
-
inşallah artık bu forma ile bir daha sahada görmeyiz. zıkkım olsun aldığın paralar.from BOGAZIÇIYorum
-
Herşey Denswill e başladı yani saçmalıklar silsilesi bunun sözleşmesiyle start aldı.
Mantıklı transferler, uygun maaş politikasıyla gelen ezici şampiyonluk, sonrası alternatif oyuncu Denswill e yapılan saçma astronomik sözleşme ardından devam eden yeni saçma luzumsuz transferler ve çöküş dönemi.
Hikaye bununla başladı ama belliki bununla bitmeyecek çünkü saçmalıklar virüs gibi futbolcuları aştı ve yönetime bulaştı kendilerine elveda demeden bu kulüp gün yüzü görmez.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
Bir fesih haberi de burdan gelir.
İnşallah buna fesih tazminatı ödemeyiz.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum