Denswil seviyesi bir stoperi ancak o imza paralarına alabilirdik zaten, ayrıca olurda satarsak sonraki senelerin imza parası ödenmeyecek. Daha uygun olabileceğine inanmakla birlikte, yangın yapılacak bir durum değil.
Stefano Wilfred Denswil
Daraltma
X
-
Katılıyorum.Ayrıca iki bölgeyi de yedekleyen oyuncu.Ayrıca lige ve takıma alıştı.En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 18:26.Yorum
-
2.2'yi ne olursa olsun tutmak istediler diye yorumladım ama yine de çok uçuk. Hugo mu gidecek acaba dedirtti çünkü 9 aylık dönemde -418m TL yazan takımın yedek stoperine 2.2m bağlamasını kafam almadı açıkçası.
İlerde satılabilir de denmiş. Doğru. Fakat adam bu seviyede bi ücret alıyorken gitmeye okey olması için senede 3m veya bizimle sözleşmesinin son senesindeyken uzun vadeli bi kontrat teklifi alması lazım. Pek muhtemel gözükmüyor o yüzden.
Neyse sonuç olarak Denswil iyi topçu severim kendisini. Ama 2.2'de nedir abi ya. Bu rakamları çok sıradanlaştırmaya başladı yönetim. Faiz ödemesi başlayınca altından kalkabilmemiz için çok fazla satış yapmamız gerekecek.Yorum
-
Bu kadar para verip sözleşme uzatmak yönetim başarısı değildir. Yoldan geçen adam da bu şekilde uzatırdı sözleşmeyi.Yorum
-
yıllık 2.2 mio euro maaş desen de odenmeyecek zaten satilinca o para.
sadece kelime oyunu imza parası, zerre farkı yok yıllık maastan.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Evet bence de bir transfer başarısı olmadı ama takımda özveri ve futbolun temel bilgileri noktasında zirve oyunculardan bence. Kalmasına çok sevindim
Mesela tarz olarak da oynadığı mevkiler olarak da ki kullandıkları ayakları da farklı oldukça farklı oyuncular nasıl böyle bir kıyas yapabiliyoruz? Bir de edgar'ı keyiften yollamadık bunu da hatırlatmakta fayda varEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 18.06.2022, 13:24.Yorum
-
Iyi pyuncu ama bu adama bizdrn naska kimse 2.2 vermez. Ilk maasi 1.175 idi. Finansal fair playden dolayi imza parasi zinbirtisibi uydurdular. Imza paralari bonservisler falan ffp kapsamina girmiyor. Besiktas bile premier ligde 100 kusur mac oynayan adami romain saissi 1,5 a aldi. Ayrica ben de edgarin daha iyi oldugunu dusunuyorum. Super ligde topla dribling atan kac tane stoper gordunuz. Ama denswilin turkce dersleri alma gibi bir artisi da var.En son jpositve tarafından düzenlendi; 26.06.2022, 20:28.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum