Stefano Wilfred Denswil

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Hasan61
    • 29.12.2007
    • 7688
    • Muğla

Denswil seviyesi bir stoperi ancak o imza paralarına alabilirdik zaten, ayrıca olurda satarsak sonraki senelerin imza parası ödenmeyecek. Daha uygun olabileceğine inanmakla birlikte, yangın yapılacak bir durum değil.

Yorum

• Cem Balcı
      Forum Yöneticisi
      • 16.09.2007
      • 14200
      • Mağaza yöneticisi
      • Ankara

İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi
      Denswil seviyesi bir stoperi ancak o imza paralarına alabilirdik zaten, ayrıca olurda satarsak sonraki senelerin imza parası ödenmeyecek. Daha uygun olabileceğine inanmakla birlikte, yangın yapılacak bir durum değil.
      Katılıyorum.Ayrıca iki bölgeyi de yedekleyen oyuncu.Ayrıca lige ve takıma alıştı.
      En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 18:26.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Uğur Ö.
        • 21.11.2008
        • 15133
        • Elektronik Mühendisliği
        • Bursa

Evet yedek stopere 2.2 milyon para bağladık. Bakalım diğer topçuların tepkileri ne olacak.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ilelebeTS
          • 11.06.2014
          • 25347
          • Kocaeli

Hoca kalmasını çok istemiş anlaşılan. Yeni sözleşme hayırlı olsun, umarım nice şampiyonluklar yaşarız beraber.

Yorum

• hamdi_61
            • 21.03.2008
            • 2648
            • Ankara

Kalmasına sevindim.Tam bir joker. Hayırlı olur İnşallah
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• erolizmts

Yedek düşünülen oyuncuya 2,2 milyon € iyi para.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• strmcrw
                • 31.10.2020
                • 177
                • Tokat

yedek stoper için gerçekten çok yüksek bir ücret bizim gibi bir takım için. acaba vitor hugonun brezilyaya geri dönme durumu mu var diye düşünmedim değil. bir ara ailesinin durumu nedeniyle ayrılmak istediği söyleniyordu.

Yorum

• BrtnPnk
                  • 31.01.2021
                  • 779
                  • İstanbul

2.2'yi ne olursa olsun tutmak istediler diye yorumladım ama yine de çok uçuk. Hugo mu gidecek acaba dedirtti çünkü 9 aylık dönemde -418m TL yazan takımın yedek stoperine 2.2m bağlamasını kafam almadı açıkçası.
                  İlerde satılabilir de denmiş. Doğru. Fakat adam bu seviyede bi ücret alıyorken gitmeye okey olması için senede 3m veya bizimle sözleşmesinin son senesindeyken uzun vadeli bi kontrat teklifi alması lazım. Pek muhtemel gözükmüyor o yüzden.

Neyse sonuç olarak Denswil iyi topçu severim kendisini. Ama 2.2'de nedir abi ya. Bu rakamları çok sıradanlaştırmaya başladı yönetim. Faiz ödemesi başlayınca altından kalkabilmemiz için çok fazla satış yapmamız gerekecek.

Yorum

• Adem Akyüz'

Bu kadar para verip sözleşme uzatmak yönetim başarısı değildir. Yoldan geçen adam da bu şekilde uzatırdı sözleşmeyi.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• drose61
                      • 17.07.2013
                      • 925
                      • Ankara

İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi
                      yıllık 2.2 mio euro maaş desen de odenmeyecek zaten satilinca o para.

sadece kelime oyunu imza parası, zerre farkı yok yıllık maastan.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yiğit Sarı
                        Forum Yöneticisi
                        • 24.06.2009
                        • 21527
                        • Ankara

Evet bence de bir transfer başarısı olmadı ama takımda özveri ve futbolun temel bilgileri noktasında zirve oyunculardan bence. Kalmasına çok sevindim

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
                        Edgar daha iyiydi o kalsaydı keşke.
                        Mesela tarz olarak da oynadığı mevkiler olarak da ki kullandıkları ayakları da farklı oldukça farklı oyuncular nasıl böyle bir kıyas yapabiliyoruz? Bir de edgar'ı keyiften yollamadık bunu da hatırlatmakta fayda var
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 18.06.2022, 13:24.

Yorum

• Antonio
                          • 12.07.2012
                          • 12281
                          • öğretmen
                          • Isparta

Edgar daha iyiydi o kalsaydı keşke.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• jpositve
                            • 16.04.2022
                            • 3807
                            • Kuzey Amerika

Iyi pyuncu ama bu adama bizdrn naska kimse 2.2 vermez. Ilk maasi 1.175 idi. Finansal fair playden dolayi imza parasi zinbirtisibi uydurdular. Imza paralari bonservisler falan ffp kapsamina girmiyor. Besiktas bile premier ligde 100 kusur mac oynayan adami romain saissi 1,5 a aldi. Ayrica ben de edgarin daha iyi oldugunu dusunuyorum. Super ligde topla dribling atan kac tane stoper gordunuz. Ama denswilin turkce dersleri alma gibi bir artisi da var.
                            En son jpositve tarafından düzenlendi; 26.06.2022, 20:28.

Yorum

• pReN@_61
                              • 10.12.2004
                              • 25746
                              • İstanbul

(UEFA)

Yorum

• kaçarava
                                • 16.09.2019
                                • 6561
                                • İstanbul

Fotoğraflarda eskiye göre kilolu gözüküyor sanki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...