Yönetim o kadar madde koyacağı yere sadece teklif ettiği yıllık ucretin daha altında bir başka takımla sözleşme imzalarsa aeadki farkı tazminat olarak öder maddesi koysa idi gerçi arka planda ne döndü ne bitti bilmem ama fena madara etti. Ayrılış yöntemi kendisinin ne mal olduğunu ortaya koydu.
Emmanuil Manolis Siopis
Daraltma
X
-
-
Millet hakimiyi bedelsiz satın alma ve bedelsiz kira olarak alıyor. Yani işime yaramazsan gönderirim yararsan da bedavaya alırım. Bizimkiler ise ingiltere almanya fransa balkan 1. Liginde oynarsan paramızı alırız diyor. Sonuc 2. Lige gidiyor orası dahil değilmiş. N koymuş yönetime be harbi büyüksün siopis.
Amaaa ben size gerçekleri söyliyim. Burada yönetim taraftara koydu aslında. Dorukhanı beleşe gönderen yönetim siopise tazminat verir gönderirdi. Ama tepkileri azaltmak için böyle salakça şeyler yapıldı. Herkesin haberi var. Sadece uyuyan bize oluyor. Müstehak bize. Yazıık. Dernek dmk. Ne bekliyorsunuz ki?Yorum
-
Ya hepsi ayarlı, Siopis kandırmış falan hikâyeMillet hakimiyi bedelsiz satın alma ve bedelsiz kira olarak alıyor. Yani işime yaramazsan gönderirim yararsan da bedavaya alırım. Bizimkiler ise ingiltere almanya fransa balkan 1. Liginde oynarsan paramızı alırız diyor. Sonuc 2. Lige gidiyor orası dahil değilmiş. N koymuş yönetime be harbi büyüksün siopis.
Amaaa ben size gerçekleri söyliyim. Burada yönetim taraftara koydu aslında. Dorukhanı beleşe gönderen yönetim siopise tazminat verir gönderirdi. Ama tepkileri azaltmak için böyle salakça şeyler yapıldı. Herkesin haberi var. Sadece uyuyan bize oluyor. Müstehak bize. Yazıık. Dernek dmk. Ne bekliyorsunuz ki?
Cebe para atıyorlar bir şeyler yapıyorlar
Yoksa imkânı yok o anlaşmanın
Büyük palavraEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.08.2023, 16:20.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum