normal sartlada istemiyecegim oyuncu ama su lanet yapanci siniri yüzünden mecburuz, ama bu ismail köybasi marlondan kötümü oynar onun ayarinda mi oynar onu bilmiyorum
İsmail Köybaşı
Daraltma
X
-
-
İsmail sakatlık problemi yaşayan fakat bir bek oyuncusu olarak yapabildikleri olan bir futbolcu forma şansı bulabildiği sürece faydası olurYorum
-
Tam Avcı transferi. İstanbul takımlarını gezmiş, otuz yaş üstü... İnşallah faydalı olur. Allah'ın cezası yerli kuralı yüzünden bunlara alışacağız. Çünkü Ağaoğlu'nun övdüğü o mükemmel altyapıdan becerip bir tane sol bek yetiştiremedik rotasyon için.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Sakatlanmasın yeter,ama uzun vadede 2-3 kulvarda as oyuncumuz olacaksa bilemiyorum .
Hayırlı olsun.Yorum
-
Yılda 6 milyon TL demek boşta kalmış adama
İnşallah katkı verebilir istediğimiz kadarBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
-
Bütün sosyal mecralarda başkanın imza konuşması üzerinden haklı bir eleştiri var. Törenin tamamı izlenince konunun çok büyük olmadığı görünse de yinede çok gereksiz bir konuşma olmuş. İsmail zorla gelmedi, biz aldık. İmza töreninde yerli oyuncu olmanın avantajını yaşıyorsun gibi garip bir espriye gerek yoktu."Bize Heryer Trabzon.."Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum