Ciddi anlamda hayal dahi edemeyeceğim bir olay oldu. Sturridge, Cardozo vs hiçbir transferde bu kadar sevinmedim. Müthiş oldu, çubuklu formaya Hamsik yazdırılır bu sene
Marek Hamšík
Daraltma
X
-
Stadda senin golunle oradan oraya kosacak binlerce taraftardan biri olacagiz. Yeter ki bir acilsin su tribunler. Hosgeldin gladyator30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
-
Tarihî bir an. Hoş geldin, başarılar..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Çok büyük oyuncu aldık çok. Sosa'nın oynadığı futbolu görünce Hamsik bu ligi tek başına almalı. GrandeeeeeeTRABZON SPORYorum
-
Endiseye mahal yok endiseye.
Regista ,imza atmis
Ligin sonunda,biat edecekler kendisine.
Trakya şivesiyle,özetleyecekler sezonu.
Ligin sefiri Marek Hamsikti⚠Yorum
-
Hoş geldin Gladyatörrr. Canlı gözlerle Akyazı'da seni izleyip "Grande Marek Marek Hamsik" diye bağıracağımız günleri iple çekiyoruz.FIRTINA, İHTİLAL, SEN EFSANESİN!Yorum
-
-
Bize gelmiş en kariyerli oyuncu olarak görüyorum. Hoş geldin Hamsik senden beklentimiz çok büyük..
Bence kaptanlık verilmeli kendisine herkes saygıyla karşılayacaktır..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Son zamanları nasıl bilmiyorum ama adı büyük bir topçu aldık
Daha da acayibi ilk defa Trabzonu kamp öncesi transfer bombalarını patlatırken görüyorum
Yatıp kalkıp Avcıya dua edelim.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum