Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bruno da Silva Peres

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu bir.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yani oynamadığı senenin yarısını vermemizin mantığını bende anlamadım. Yabancı sınırı yok yedek tutardık en kötü
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Tüm kontratındaki parayı da alabilirdi.
        2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Alacaklarından kasıt tüm kontrat mı yoksa şuana kadar ödenmeyen maaşı mı? İlkiyse, yönetime buradan ağza alınmayacak kötü şeyler diyorum Adam zaten kaçmak istiyordu ya paranı bırak ya kal deseydiniz bırakmıyorsa kalırdı. Oynamadığı sezonun parasını ödemek nasıl bi rezilliktir adam zaten gitmek istiyor.

Not: Eğer durum ikincisiyse bu post kendini imha edecektir İyi forumlar.

Yorum

• emekler için teşekkür şampiyon kadronun topçusu

(UEFA)

Yorum

• Yani türkçeye göre 3 yıllık anlaşmanın yarısını bırakmış gibi. Düzgün bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı ben anlamadım açıkçası.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bruno Peres Zeyyat'ı göndermiş olsa daha çok sevinirdim.

Yorum

• İsabet olmuş.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Geldiginden beri epi topu 2/3 mac katki yapabilmis, Pereira'nin ceyregi etmeyen sahtekar futbolculardan biri daha. Haybeye sampiyonluk apolite de taktik.

Yorum

• Avci artiklari bir bir temizleniyor.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Beklenen performansı veremedi. Geçen sezon son dönem toparlamıştı biraz ama genele vurunca yetmiyor tabii. Adana Demirspor maçındaki kritik penaltısını ve gs deplasmanında Kerem'i sahadan silmesini unutmam, o kadar. Sakatlık sonrası tüm hızını kaybetmiş gibiydi.

Yorum

• Şampiyon takımın sağ beki olarak hatırlayacağım. Kötü bir sakatlık yaşadı. Bundan sonrası için başarılar dilerim.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Resmen hayal kırıklığıydı. Geldiğinden bu yana ne oynadığını hiç anlamadım. Ofansa bu kadar az katkısı olan başka sağ bekimizi hatırlamıyorum bile.

Yorum

• Tam bir çöptü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X