Bruno da Silva Peres
Daraltma
X
-
bir an önce iyileşse de formayı alsa.
dün olsaydı sürekli hücuma çıkardı.Yorum
-
Yorum
-
-
Bruno peres in ismini görünce, müslüm gürsesin dön sevgilim ne olur dön şarkısı geliyor hep aklıma
THE NORTH REMEMBERSYorum
-
uefa listesine de yazilmamisti sanirim. Tff listesinde de 14. yabanci sanirim 98 dogumlu olmak zorundaydi. Oyleyse devre arasinda oyuncu gondermezsek yine perese lisans cikartamiyoruz. Gonderilecek oyuncuda daha dogrusu gonderilmesi gereken oyuncu konusunda ilk sirada djaniny var. Sonra da bardhi ama o daha yeni geldi. Ikisinin de gonderilmek istenecegini zannetmiyorum. Stoperde de 3 tane yabanci oyuncu fazla bence. Neyse bakalim.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 20.09.2022, 17:27.Yorum
-
Devre arasinda iyilesecekmis. Adam kursun yedi nedir bu boyle. Bu denli uzun sakatliktan sonra sayet kilolu geri donsun veya zayif fit donsun eski formuna ulasma ihtimali bence oldukca zayif. Onazi gibi olacagi yorumuna katiliyorumm
Yorum
-
Öyle yolu gözlenecek biri değil BENCE.
2-3 maç hariç katkı veremedi, istese faydalı olabilir, iyi oyuncu ama çok rahat bi arkadaşımız, hiç umrumda değil modunda oynuyor genelde,en sevmediğim futbolcu modeli,ya da insan modeli diyelim.
Çok renktaşım bana kızacak biliyorum ama ben Larsenciyim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Peres ile larsen’in en büyük farkı,Bruno atmosferi çok yüksek maçlarda dahil her pozisyonda çok sakin kalabiliyordu.Larsen’in ise birçok pozisyonda eli ayağına dolaşıyor.Öyle yolu gözlenecek biri değil BENCE.
2-3 maç hariç katkı veremedi, istese faydalı olabilir, iyi oyuncu ama çok rahat bi arkadaşımız, hiç umrumda değil modunda oynuyor genelde,en sevmediğim futbolcu modeli,ya da insan modeli diyelim.
Çok renktaşım bana kızacak biliyorum ama ben Larsenciyim.THE NORTH REMEMBERSYorum
-
Arkadaşlar Peres sağ açık oynayabiliyor mu?
Bu arada devre arasına kadar oynama ihtimali yok dedi yes, lisans işlerinden.En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 29.09.2022, 22:21.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
THE NORTH REMEMBERSYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum