İyi yattın artık hakkını ver.En azından devre arasına kadar.
Bengali-Fodé Koita
Daraltma
X
-
-
Burada sana adeta arkamda cemaat varmış gibi dua eden benim. Bugün nefes alıyorsan ve ayaktaysan benim sayemde. Kıymetini bil ve çık bir iki gol at.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
-
Cornelius'a göre daha estetik işler yapsa da gol vuruşu konusunda biraz daha becerikli olması gerekiyor. Gerçi yakaladığı iki fırsatta ters ayağıyla vuruş yaptı. Puan kaybı yaşasaydık ister istemez eleştirilecekti. Yine de sakatlanmadan devam ediyor olması önemli...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
-
saçmaladığı malum pozisyon dışında çok iyi buldum. sakatlık konusunu atlattıysa çok rahat fayda sağlayacaktır.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
-
şu maçtaki yaptılarına rağmen hala övülmesi ggerçekten ilginç. nasıl bir beklentisi varsa övenlerin artık. bu adam cornelius waka djanini gibi forvetlerin yanında bildiğin çöp. hele bi de yabacı kontenjanını işgal etmesi tam bir saçmalık.
avcı görmek için soktu oyuna ama büyük ihtmal gönderir. düşün corneilius un kaleyi tutan son 4 şutu gol oluyor. bu adam topa bile vuramıyor. ve corneliusla aynı takımda yer alıyor. agustine 1 afobe 2 bu da 3 diyorumYorum
-
-
Koita standartlarında değerlendirince iyiydi, fiziken biraz daha canlanmış gibi gözüküyor .Özkan SÜMERYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum