Yunus Mallı
Daraltma
X
-
-
Şu herifin ismini sampiyon kadroya yazdirip, cebine para koyup gönderdik ya, helal olsun yönetime. Yolun molun acik olmasin, hayrini gorme o paranin.Yorum
-
-
Yönetimin hatası,oyuncuya kızmaya gerek yok.Yorum
-
Maaş konusuna neden bu kadar takildiniz. Adam wolfsburgda 4.4 milyon euro aliyordu. Trabzondan ise basta 1.85 milyon euro istemisti. Ortada yonetimlik bir olay yok. Asil suc bunu israrla isteyip getirdikten sonra da aaa bu yetersiz, oynatmiyorum seneye bakariz diye plan yapanda.
Wie viel verdient Yunus Malli pro Jahr? Erfahre, wie viel Yunus Malli in seiner gesamten Karriere verdient hat mit einer Aufschlüsselung seiner Verträge und seines Nettovermögens. Die umfassendste Sport-Gehaltsdatenbank.
Yorum
-
alindiginda da yazdigimi hatirliyorum ama emin degilim :
ben bu transferin hoca tarafindan istendigine hiç inanmadim, zorla transfer ettirildi bir sekilde, ailesinde bilmem kaç kisi iktidarin içinde diye biliyorum aaa o da ne bizden de gittigi takim kasimpasa... bir sekilde para yediriyorlar ona, tabi 90% birkaç kisi daha ceplerini dolduruyordur bu isten, yoksa takim bulmasi imkansiz birisi bu saatten sonraTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum