Elinden geleni yaptı. İnsiyatif aldı. Bu adamı ön liberoya mahkum edenler utanmalı bence.
Anastasios Bakasetas
Daraltma
X
-
-
Macta attigi gol disinda birkac tane topun dibine girip kaldirarak guzel pasi vardi. Kotu takimda en cok goze carpan oyunculardandi. Ama 2. yaridaki frikikte topu ENIS BARDHI ye birakmaliydi. Aslinda frikigi fena da vurmadi az farkla ustten auta gitti ama yine de yeni transfere birakmaliysi topu. Sonra bir iki kere sert faul yapti sari yedi daha dikkatli olmasi gerekir. Rakiple tartismaya falan da girdi. 2. saridan kirmizi da yiyebilirdi.En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.08.2022, 01:39.Yorum
-
-
-
bardhiyi aldık bakasetas satılabilir gibi yorumlar vardı
arada dağlar kadar fark var birkere daha görmüs olduk
futbolunu geçtim adam sahaya karakter koyuyor
yalnız bu adamı kaleden uzaklastirmak ligin en iyi şütor tehditini köreltiyor
bizim en iyi futbolu oynadigimiz gecen senenin basinda hamsik berat merkezde önlerinde baksetas şablonu ile oynadigimizi unutmamak lazım
hamsik dönünce hamsik dorukhan bakasetas orta 3lüsüne dönmemiz lazımYorum
-
-
Hırsıyla, azmiyle, savaşçılığıyla, takımı sahiplenmesiyle tam bir lider! Kaptanlık bandını pısırığın elinden alıp bu adama takardım ben olsam. Uzun yıllar unutulmayacak bir karakter. Bu adamı vitaminsiz bir oğlana top oynatacağız diye geriye hapsedip verimini düşüyoruz. En başta hoca bu hatasından dolayı utanmalı. Aksi takdirde futbolumuz gelişemez.*Onur Recep Kıvrak*Yorum
-
-
Geçen sezon Molde maçlarında da aynı böyle oynamıştı, inşallah aynı şekilde devam eder.
2. maçta şutlarına çok ihtiyacımız olacak.Özkan SÜMERYorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum