Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Salih Kavrazlı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elimizde büyüdü Salih bebek. Kocaman adam oldu.

Yorum

• Salih iş arkadaşımın kardeşinin oğlu. Tüm ailesi Salih'in çok iyi yerlere geleceklerinden emin. Eynesilli fanatik Trabzonsporlular. Gerçekten saf bir yeteneğe sahip. Şampiyonluğu garantiledikten sonra kalan maçlarda araya serpiştirilerek oynatılacaktır.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kanat forveti olarak Veriler fena degil.Üst ligte biraz görülmeli.Zaten fizik olarak kanat forvete veya dribling yapabilen forvet tipi var ( Izlemedin sadece verilere bakarak söyliyorum ).
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gonderilecegi soyleniyor. Bak buna birzey diyemem. Kulube geldiginden beri 3 sene oldu hala kendini yeterli seviyeye getiremedi. Bana gore dursa da olur durmasa da olur tarzinda oyunculardan biri.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyonluğu garantiledikten sonra kalan maçlarda araya serpiştirilerek oynatılacaktır.
            Oynatılmadı, maalesef.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oynatılmadı, maalesef.
              Maalesef dostum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu çocuk için kendini geliştirmedi diyemeyiz alt takımlarda verilen görevleri yerine getirdi ancak Avcı hoca asla riske girmez ve bu çocuk elimizden kayıp gider. Başka takımda parlar ama geri alamayız. Kesinlikle çok yetenekli sadece fiziksel güçlenmeye önem vermeli , her ne kadar pozisyonları aynı olmasada benim için Berattan daha fazla umutlu olduğum adam. Ama maalesef ki şans bulamıyor

Yorum

• salih'in bu senede takıma girmesi çok gözüküyor. muhtemelen alt liglerden bir takıma kiralanacak.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Adana'ya transfer oluyor

Yolu açık olsun
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 07.07.2022, 16:47.

Yorum

• 3 yıllık sözleşme imzalamış.

Keşke sağlığı izin verseydi de faydalanabilseydik. Yolu açık olsun.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Salih'i de buraya taşıdım. Ligde 0 kupada 11 dakika süre almış olsa da o da seromonide yer almıştı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X