Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu kadroya bakıyorum da acaba ustaya haksızlık mı ettik, edildi mi demeden geçemiyorum.

Acaba usta Ersun yerine Unal ile başlasa neler olurdu diye düşünürken buluyorum kendimi bazen.

Newton a çok kızdım ama belliki sorun hoca değil çok kötü bir kadro planlaması imiş.

İyi kadroları çok iyi olmayan hocalar da bellir derecede iyi oynatıyormus
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bizi o kadar kısır bir tartismaya ve döngüye soktu ki bu TS un 5 yilina mâl olabilecek bir durum oldu.

Ben TS'uma böyle bir seyi asla yapmazdım gibime geliyor. Ama koltuk ve bazi hırslar insana yapmayacagi seyleri yaptirir. Çok yazık etti. 80'ine gelen dedemizin üzüntüsündeki gibi istegi olan bizlere.

Yorum

• Mikrofonlar sende Sn. Ağaoğlu. Dinliyoruz.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Para vererek bu kadar rezil bir kadro kurmayı nasıl başardın be rezil herif.

Yorum

• akıllı olursan ve strateji bilirsen ve geçmişteki hatalardan ders çıkarmassan Trabzonsporu kötü yerlere sokarsın.

bu koltuk bütün yönetime büyük.
            Malesef yerli insanlar Trabzonsporda başkanlık yaptığı için başarısız oluyoruz. çünkü kafa yapıları aynı.

bir şeyi tam yoluna koy sonra boz.

yabancı teknik adam alınacaktır yarım yamalak iş yaparlar. kaliteli personel dersin sırf ismi yabancı diye adam alırlar.

araştırmadan adam alınmaz. her transfer tutacak diye bir şey yok elindeki hazır sosa ve novağa istediği vereceksin. vermessen kendini kandırırsın.

scout sistemine yatırım yapmalısın o da yok.

Trabzonspor büyük klup bir şekli ve ismi var .üçün beşin hesabıyla şampiyon olamassın. elindeki hazır kadroyu bozarsan abdullah avcı ve şenol hoca gibi adamları da harcayan bu yönetimlerdir.

eksikler ne ise iş bilene sorulur öyle futbolcu alınır. anlamıyorsan anlayan birine sorarsın.

hala dar görüşlü cahil taraftarrımız var bu kadroyla düzgün iş yapabilecek hoca yok zaten ki avcıyla üç-dört sene daimi bir çalışma olmalı.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Başkan bence sen bir standup ayarla. Cem Yılmazla yarışırsın şovmenlik konusunda.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Biz bir 20 yıl daha şampiyon olamayız bu kafadaki yönetimlerle. Alayı yiyici, alayı şakşakcı, alayı rantçı ve çıkarcı.
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.12.2020, 08:50.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İho ile birlikte tarihin en kötü başkanı olarak anılacaksın...
                  https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Kul ahmet ne transferler yaptın be tüm türkiye seni konuşuyor. Son saniye aldığın vitor hugo hariç diğerleri Hekimoğlu Trabzonda forma giyebilirse ver forma giysinler belki 3-5 kazanırız.
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Umarim en yakin zamanda gidersin

Yorum

• "Yalnız takım maliyetini azaltma derecesiyle takım kalitesinde gerçekleşen düşüş arasında büyük uçurum var. Bu kadro aşırı pahalı görünüyor. Maliyet 1 basamak düştüyse kalite 3-4 basamak düştü. Yazık oldu güzelim kadroya...."
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Yalnız takım maliyetini azaltma derecesiyle takım kalitesinde gerçekleşen düşüş arasında büyük uçurum var. Bu kadro aşırı pahalı görünüyor. Maliyet 1 basamak düştüyse kalite 3-4 basamak düştü. Yazık oldu güzelim kadroya...."
                          Maliyet-Kalite arasında ki uçurumu Ağaoğlu açıklamak zorunda...

Kime gitti bu paralar.. Hangi menajer ağıyla kimler ihya edildi...

Fikret Orman volume 2 mi oldu? Ne oldu?

Sorumluluk sahibi bir yönetici gibi en azından yaptığı hataları açıklamalı.. Yoksa hiç hayal edemeyeceği bir şekilde bu kulüpten ayrılmak zorunda kalacak..
                          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maliyet-Kalite arasında ki uçurumu Ağaoğlu açıklamak zorunda...

Kime gitti bu paralar.. Hangi menajer ağıyla kimler ihya edildi...

Fikret Orman volume 2 mi oldu? Ne oldu?

Sorumluluk sahibi bir yönetici gibi en azından yaptığı hataları açıklamalı.. Yoksa hiç hayal edemeyeceği bir şekilde bu kulüpten ayrılmak zorunda kalacak..
                            FUTBOLDA ÇETE VAR DEMİŞ BMN DE CEZA YEMİŞTİM.

Fikret çaldı-Çebi örttü

Aysal çaldı-Özbek örttü

Bilgili çaldı-demirören örttü,hepsinde 2. başkan Güreli idi

Usta-Albayrak-İho-Ağaoğlu...

Gerçekten hepimiz Ağaoğlu farklı sanmışız, çünkü onun da BİLEMEYECEĞİ kiralık Sörloth kendini aştı-ülkeyi aştı, bedava alınan 1'er milyonluk Ekuban ve Nwakaeme de ülkeyi aştı

Altyapıdan 50 yılın patlaması çıktı, Ömür-Yusuf-Uğurcan da ülkeyi aştılar...

Şimdi, çapsızlık-beceriksizlik-tühhh diyenler yine bana ceza versin, APAÇIK ESKİ YÖNTEMLE TASFİYE edilmiş takım...

Yusuf-Sturiç-Mikel-Sosa-Novak-Sörloth-Ndiaye-Da Costa-gilerme gidenlerin tamamı ya 11 oynar bugün ya da %80 i...
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• bir transfer dönemi düşünün ki ancak bu kadar kötü geçirilir afobe-diabate-baker-flavio-plaza-marlon-samedo-hugo alınan 8 yabancı ve bunlardan sadece hugo topçu yani başarı oranı 8 de 1 e denk 100 deye vur 100 de 15 denk bir takım düşününkü ancak bu kadar kötü transfer yapar azılı düşmanımızın sportif direktörü emre belezoğluna trabzonspora transfer yap desen emin olun bu adamlardan kötüsünü bulamazdı ve idaa ediyorum bizim şuanki mevcut kadronun üzerinden trabzonspor formasını çıkartın denizli malatya konya forması giydirin yemin ederim ligin sonuna kadar düşme mücadelesi verir.

Yorum

• çok kötü.. artık bırakma zamanı geldi.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X