Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erman ve Hıncal olmasa ulusal medyada tek ses yok.
    Yerel medyanın da tepkisini duymadım.

Bu Şenol Güneş varlığı ile alakalı.
    Eğer aynı hatalar gs veya fener lehine bize karşı yapılmış olsaydı ortalık ayağa kalkardı yerel medyada.

Ama Şenol Güneş'in bjk deki varlığı bence bu tepkiye engel oluyor.
    Biz adaleti fikre-gerçeğe-yaşanana göre değil adama göre talep ettiğimiz sürece hiçbir halt olmaz bizden.
    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 19.12.2018, 10:57.

Yorum

• " Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu akşam 19:00’da Özel Röportaj’da BeIN Sports Haber’de. "
      .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erman ve Hıncal olmasa ulusal medyada tek ses yok.
        Yerel medyanın da tepkisini duymadım.

Bu Şenol Güneş varlığı ile alakalı.
        Eğer aynı hatalar gs veya fener lehine bize karşı yapılmış olsaydı ortalık ayağa kalkardı yerel medyada.

Ama Şenol Güneş'in bjk deki varlığı bence bu tepkiye engel oluyor.
        Biz adaleti fikre-gerçeğe-yaşanana göre değil adama göre talep ettiğimiz sürece hiçbir halt olmaz bizden.
        Nedir hala bu Şenol Güneş sevgisi ya, adam tam bir Bizanslı oldu, kim seviyor bunu hala? Adını sildirelim Stattan bıktım ya.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          " Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu akşam 19:00’da Özel Röportaj’da BeIN Sports Haber’de. "
          Hayde bakalum ne diyecek bu has uşak
          tff, mhk ve medyaya giydirmezse yumuşak geçiş yaparsa bir şeye yaramaz
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Konya yönetimine de tek kelime etmedi. Trabzonspor'u ağzına almaması gereken bu tiplere karşı sessiz kalması saçmalık.

Olmaz böyle.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Kimsenin başkandan kalkıpta birileriyle kavga etsin,Trabzon'un hakkını savunmak için çirkeflik yapsın diye bi beklentisi yok.
              Başkandan beklenen meşru zeminde Trabzonsporun haklarını savunması ve Trabzonsporu hatır gönül işlerinden ayrı tutması gerekir.
              Başkan belki de Trabzonspor tarihindeki vizyonu,lobisi,etkisi en yüksek olan başkan
              Bu işleri mevcut başkan çözemezse kim çözecek?
              Camianın haklarını ve saygınlığını korumak sadece belli mecraların değil hepimizin görevi fakat bunu yüzdelik dilimlere bölersek buradaki en büyük sorumluluk başkan,yönetim,hoca,futbolcu ve taraftar seklinde sıralanır.
              Bu işin tabiatı böyle...

Yorum

• Hakkını aramasını bilmezsen haftaya da seni doğradıklarında sesini çıkarmayacaksın. Cüneyt denen şerefsizi maçımıza atamalarına hangi aklın ürünü sessiz kalabilir.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü@Trabzonspor

Değerli taraftarlarımız,Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, bu akşam saat 19:00’da BeIN Sports Haber’in canlı yayın konuğu olacaktır.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence Başkan beinsports'a biraz giydirsin bizim pozisyonların tekrarını bile göstermiyor, çalışanları bildiğin art niyetli.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Başkana nedense inanılmaz güveniyorum. Bu akşam canlı yayında hem hakemi, hem de maç sonunda yapılan saçma yorumları değerlendirecektir. Ayrıca rakip takımın hocasının maç sonundaki yorumuna da inceden bir dokunacağını düşünüyorum.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yorum

• Başkan yayına girer girmez kapağı yapıştırdı
                          .

Yorum

• dk 1 gol 1 yapmis baskan bakalim devâmi nasil olacak
                            kizdirma bizi
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Başkan golle başladı 2010-11 den beri bu kanalda ambargoluydum dedi.

Yorum

• 1461'den 4-6 arası oyuncu alınacakmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X