İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Uçta gezen yok.
Tam ortasında konuşuyoruz.
Hiçbir Trabzonspor başkanının elinden birşey gelmezdi.
Gelirdi diyen, şu siyasi ve ekonomik koşullarda ne yapılabileceğinin somut örneklerini verecek.
Öyle göstermelik örnek de değil.
Kupayı nasıl alabilirsin?
Var mı imkani!?
Yoksa ve hala başkanları suçluyorlarsa insanlar, boştur bu suçlama.
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı ancak ve ancak Erdoğan'ın talimatıyla alabilirsin onun da mümkünatı yok...
Bizim yönetimler ortada böyle bir gerçek varken topu sürekli taca atarak Erdoğan korkusuyla taraftarı yıllarca uyutmuştur hipnotize etmiştir..
Bu kadar açıktır bu iş...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdogan ölürse ama o kupa bize kesin gelir 2. Adamlarin ikisi de Trabzonlu Albayrak ve Soylu.
O durumda olacak olanları söyliyim..
Kadıköy'de 3 5 bin fenerli toplanır eylem yapar şikebahçe medyası bu 3 5 bin kişiyi 30 milyon fenerli diye lanse eder şikebahçeli iş adamları TÜSIAD yoluyla hükumeti yoklar Şikecilerin avukatları bu bir Fetö kumpasıydı der yolunu yordamını bulur savunur..
Kısacası Trabzonlu siyasetçilere rağmen gene kupayı alamayız...Karşımızda parayla UEFA FIFA çatırdatan adamlar var..
Bizim bir ihtimal yapabileceğimiz tek şey federasyona ceza aldırmaktır bundan başka bir çıkar yolumuz yok...Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmez kardeşim inan bana gene gelmez...
O durumda olacak olanları söyliyim..
Kadıköy'de 3 5 bin fenerli toplanır eylem yapar şikebahçe medyası bu 3 5 bin kişiyi 30 milyon fenerli diye lanse eder şikebahçeli iş adamları TÜSIAD yoluyla hükumeti yoklar Şikecilerin avukatları bu bir Fetö kumpasıydı der yolunu yordamını bulur savunur..
Kısacası Trabzonlu siyasetçilere rağmen gene kupayı alamayız...Karşımızda parayla UEFA FIFA çatırdatan adamlar var..
Bizim bir ihtimal yapabileceğimiz tek şey federasyona ceza aldırmaktır bundan başka bir çıkar yolumuz yok...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kupayı alıp,Karadeniz turu ile geleceğine inanan adamların başkan yapıldığı yerde burası,kupayı çalan yapıyı sponsorluklarla susturan,başkan seçildiği gün Yargıtay'ı şike davasında karar vermediği için tehdit eden KOÇ'u krallar gibi karşılayan,yönetimine aldığı birisinin kardeşi şike yoktur diye karar veren,şikeci başına Ekici için transfer sözü verenin olduğu yerde.
Hatta Trabzonspor'a şikeci diyen bir divan başkanımız bile mevcut.
Bu olaydan siyasetçi eşittir mahallede top oynayan çocukların camını kırdığı kızgın amca.Başka derdim yok bir de sizinle mi uğraşacağım modunda.
Neyse ki en azından Muharrem Usta gibi karakterli biri geçti bu kulüpten,kimseye yaltaklanma ihtiyacı duymadan olduğu gibi en azından şikecilerle araya mesafe koyan bir Trabzonspor başkanı oldu.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUçta gezen yok.
Tam ortasında konuşuyoruz.
Hiçbir Trabzonspor başkanının elinden birşey gelmezdi.
Gelirdi diyen, şu siyasi ve ekonomik koşullarda ne yapılabileceğinin somut örneklerini verecek.
Öyle göstermelik örnek de değil.
Kupayı nasıl alabilirsin?
Var mı imkani!?
Yoksa ve hala başkanları suçluyorlarsa insanlar, boştur bu suçlama.
geçmişe takılmayalım
Ağaoğluna yapılan eleştiriler zorlama gibi geliyor
Eleştiride ve övgüde ölçüyü tutturamıyoruz
herşeyi geçmiş ile yargılıyoruz.
şu aşamada tam destek olmalıyız elbette temkini elden bırakmamak lazım.
Yapıcı bir eleştirimiz var ise yapıcı manada pozitif aksiyon ve eylemlere dönüştüremiyorsak çok da önemi yok
Ağaoğlu Trabzonspora çok büyük bir hizmet yaptı benim için yeterli gerisini pek takmıyorum
şu bütçe meselesini ele alışı ve tüzüğü yerleştirmesi benim için en büyük hizmet
transfer/altyapı/scouting olayında bir denge tutturursa karamsarlığa gerek yok
transfer konusunda şimdilik bütçe dengesiyle fena işler yapmadı.
Artık bırakın Usta ve hatta İho üzerinden herhangi bir şeyi tartışmayı önümüze bakalım
Başgan bazen maksadını aşan laflar ediyor Malatya maçından önce olduğu gibi tek eleştirim bu şimdilik
Genel olarak destek zamanı şimdilik !
Şike konusunda gerçekçilikten uzak yorumlara ehemmiyet bile vermiyorum...En son memmedaga tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 23:29.sakin olun...
Yorum
-
Trabzonspor yöneticisi Ertuğrul Doğan Hbaer61'e yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak “Trabzonspor’un ekonomik olarak rahata kavuşması 2.5-3 yıllık bir süreç alacaktır. İşin gerçeği bu. Bu gerçeğe göre yaşamak lazım. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyoruz doğru. 8 aylık süre zarfında birçok sıkıntıyı aştık. Önümüzdeki dönemde acil olarak 100 milyonluk bir ödememiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. Ocak ayında bunların tamamını gerçekleştirmiş oluruz. Ama sıkıntı bitmeyecek 2023’e kadar tüm gelirleri temlikli bir Trabzonspor var."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu, bugüne kadarki en iyi Trabzonspor başkanlarından biri!
Yorum
-
FLAŞ! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Bize Kulüpler Birliği bildirisinin yayınlandığı saate kadar herhangi bir şey gelmedi. Bana söylenen şeklinin çok dışında bir bildiri olduğunu gördüm. Fikret Orman'la konuştum. Karışıklık olduğunu söyledi."
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: " Kulüpler Birliği bildirisinin metnini altında yer alan ifadeleri ağır buldum.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmediğimiz bildiriye imza mı atmışız yani vay be
Görmediği bildiriye de imza atar, canlı yayında küfür de eder, aleni yalan da söyler, yolsuzluk da yapar.
Eldeki malzeme bu, kendimizi düzeltmeye çalışmak en iyi çıkar yol gibiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum