Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buna benzer 41. mesajın. Derdin nedir ?

İki maçtır kazanıyoruz bırak da insanlar sevinsin. Nedir bu laf sokma çabası?

Eğer girdiğiniz yaş doğruysa yazık. Boşa geçen bir ömür.

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burakspor ve Onursporlular, Trabzonsporu tutun artık.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buna benzer 41. mesajın. Derdin nedir ?

İki maçtır kazanıyoruz bırak da insanlar sevinsin. Nedir bu laf sokma çabası?

Eğer girdiğiniz yaş doğruysa yazık. Boşa geçen bir ömür.
      Arkadaş çok şükür ölmedim, yaşıyorum hala. :-) Dediğin doğru çok yazıyorum bu tür mesajlar. Lakin Hala daha Trabzonspor'un maç veya maçlar kaybetmesini bekleyen bir çok insan var. Sırf Onur ve Burak olsaydı bu kayıplar olmazdı demek için. TRABZONSPOR taraftarının artık bir bilince kavuşmasını istiyorum. Burak ve Onur'un tekrar takıma dönebilme ihtimali bile beni ürkütüyor onları savunanları da ürkütmesini istiyorum. Gerçi Ahmet Ağaoğlu akıllı bir başkan buna müsade edeceğini zannetmiyorum. Yani kısaca bazı taraftar kitlemizin Onur ve Burak'ı unutup, Trabzonspor'a destek vermelerini bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelikle Ahmet Agaoglu'nu tekrardan secilecegi icin tebrik ederim. Simdiye kadar kulübümüze ekonomik anlamda zarar vermedikleri icin tesekkür ederim.

Kulübün ekonomik durumu ile sike davasini birbirinden ayirmak lazim.

2010-2011'den beri hakkimizi yanlis yerlerde aradik ve hep yenilen biz olduk. Oysa Karadeniz insani akilli davranmasi lazimdi.

Misal 3 Temmuz'dan sonra burada TFF kurallarini bilmeden "ligden cekilelim" diyenleri cok gördüm.

Mahalle kavgasi degil bu is. Herseyin yolu yordami vardir. Sike davasini bastan isin ehli insanlara verilseydi simdiye coktan bir sonuc alinmisti.

Kusura bakmayin ama biz icten vurulduk. IHO ve Usta kadar Sadri Sener'de sucludur.

Kücük cocuk gibi "Demirören bize söz verdi sonra kandirdi" demek isin kolayina kacmaktir.

Siyasi görüsü Usta ve IHO'dan farkli oldu da ne oldu sonucunda?

Siyasetin kirli elleri tertemiz Karadeniz'imize ellerini sokup suyu bulandirmistir.

Lakin herseye ragmen FIFA'da süren davamiz var. Sikenin aktörleriyle zaten düsmaniz ama stratejik hamleler yapmamiz mecburidir.

Ali Koc'un Trabzon'a gelmesini (her ne kadar da istemesemde) lehimize cevirip sikecileri yeniyorsak ben buna birsey demem, diyememde.

Murat Abi duygusal davraniyor belki, hakli da buluyorum cünki bizim her hangi bir cikarimiz olmadigi icin duygusal anlamda bagliyiz bu renklere.

Ama önemli olan nokta su ki; konusacak bir Trabzonspor istiyorsak bazi seyleri (bu da ne yazik ki ekonomik) ilk siraya koymamiz lazim.

Kaldi ki iki cepheyi de ayni an da (yukarda belirttigim gibi) yürütebiliriz.
        Koç'un gelişine değil Koç'un gelmesi gerektiğini düşünenlere karşı tepki. Bu güruh sürekli bir aksiyon içinde.

Ceket ta baştan başlandı yanlış iliklenmeye şimdiyse ne yapsak düzeltemiyoruz. Mevzu öyle sadece avukatlık ve ya ekonomik de değil. Ekonomik durumumuz ceketin yanlış iliklerinin sonuçlarından bir tanesi artık. Bu hale sadece biz kendi kendimize de gelmedik.

Yanlışı yanlışla, hasarı yanlışla düzeltmeye çalışıyoruz sürekli. Taviz verdiğimizde bizi kurtaracaklarını sanıyoruz misal. Ne olacağı düşünülüyor yani Koç'a ağamsın paşamsın denildimi, fb'ye yan bakılmadımı bizi kurtaracaklar mı
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Hadi bismillah

Yeni yöneticimiz Ahmet Fikret Gökhan: "bugün büyük bir kulübümüzün başkanı..."

Demirören'in "fenerbahçemiz" ine 5 kala
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Hayırlı olsun başkanım. Doğru işler yaptığın sürece arkandayım.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Köy peyniri Hh nin olmaması ne kadar güzel değil mi
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• HH nin aldığı cesur kararları alacak basiret gösterilmez ise olmamasının ne demek olduğunu Sadri Şener HH gittikten sonra yaşadığında anladığı gibi biz de anlarız.

2. başkanın HH gibi gereken kararı, en uç karar bile olsa, alabilen adam olması şart.

HH beğenirsiniz, beğenmezsiniz, bu kulüpte son 10 yılda doğru zamanda demir leblebilerin tamamını dişleyip takıma faydasını da ispatlamış yegane idareci.

Yorum

• HH'nin aldığı cesur kararlar nedir?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun başkanım. Doğru işler yaptığın sürece arkandayım.
                    Yeni yönetimde Hacısalihoğlu'nun olmaması tesislerde bir otorite boşluğuna sebep olmaz umarım. Zira ne kadar yanlışları olsa da bu işi Hacısalihoğlu iyi yapıyordu.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Fatih Tekke, Gökdeniz, Onur, Burak...

HH nin olmadığı hiçbir yönetim, onca sıkıntısına rağmen dokunamadı bu heriflere...

Arkalarındaki taraftar desteğinden korktular..

HH nin olduğu yönetimler bu adamların tamamını elden çıkardı.

Fatih ve Gökdeniz olsa idi 2010-2011 kadrosunun ve sinerjisinin ortaya çıkma ihtimali yoktu.

Bugün de af maf saçmalıkları olmazsa, sonucu birlikte görürüz.

Olur da HH gittikten sonra af gelirse, o zaman bedelini görürüz.

Yorum

• Hayrettin'den kurtulmuş olması güzel.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• keşke giderken zekiyi de götürseymiş.

İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayrettin'den kurtulmuş olması güzel.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yönetimin % 70'i aynı kalmışken liste konusunda nasl büyük oyunlar dönmüş bilemiyorum. Hacısalihoğlu zaten aylardır kendisi bırakmak istediğini söylüyordu ama işin içerisinde başka şeyler varsa bilemem. Cevat Kol da bu konuda haftalardır bir şeyler ima ediyor ama ne olduğunu söylemiyor. Düne kadar yönetimi sürekli desteklerken, şimdi bu yönetim Hacıosmanoğlu ve Usta yönetmini aratacak ifadesini kullanması dikkat çekici. Yani bir Hacısalihoğlu'nun ayrılmasıyla birlikte, Asbaşkan Trabzon'dan seçilmedi diye mi yönetim tu kaka oldu. Kulübü zaten yıllardır götürenler idari personeller. Asbaşkan'ın varlığı protokol ziyaretlerinden öteye geçmiyordu. Bu tip kurumlarda en nihayetinde başkanın dediği olur. Umarım kulubümüz için hayırlı olur...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hacıosmanoğlu'nun bir şey denediği dahi meçhul...
                              Size seçim konuşmalarında dahi boş konuştuğunu, bu adamın dediklerini yapamayacağını söyledim.
                              Geldi ve yaptıklarını gördük! Cumhurbaşkanının etrafında yer alabilmek için oradan oraya koşturdu.
                              Siz hala ''Diğer Yolu'' denediğini mi düşünüyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına...

Gerçekleri konuşalım.
                              2011 yılından bu yana bir tane Trabzonspor Başkanı bu konuda dik durmamıştır. Duramamıştır!
                              Taraftarın baskısı ile göstermelik başvurular yapılmış arkasında durulmamıştır. Her şey apaçık ortada...
                              Hakkı gasp edilen kulüp bu kadar pasif olur mu? Yapmayın lütfen.
                              Sadri, İbrahim, Muharrem ve şimdi de Ahmet hepsi siyasetin telkinlerini uyguluyor. Başka bir halt yaptıkları yok.
                              Yazıklar olsun bizlere... (Başka da diyecek söz yok!)
                              Yapılması gerekenleri de söyleyin o halde, madem bu kadar iyi biliyorsunuz her şeyi.

En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 17:43.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapılması gerekenleri de söyleyin o halde, madem bu kadar iyi biliyorsunuz her şeyi.

https://www.youtube.com/watch?v=TiIiF7Mlkcc
                                Boş konuşuyor.
                                Şike konusunda hiçbir Trabzonspor başkanı , hiçbir şey yapamazdı .
                                Yapamadı da.

Birşey yapabilirdi diyen tekrar söylüyorum, boş konuşur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X