Şenol Güneş keşke gelse ama Ünal hoca var ondan sonra gelmem ayıp olur vs. gibi aptal argümanlar nedeniyle gelmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş keşke gelse ama Ünal hoca var ondan sonra gelmem ayıp olur vs. gibi aptal argümanlar nedeniyle gelmez.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKovulduğu gün gelir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalga geçtiğimiz FB'den 3 puan öndeyiz.
Sıradan bir takımdan 5 yedik.
Yönetim rapor istemiş, şaka gibi.
Rapor ortada işte.
KULÜBÜN BORCU ÇOK DİYOR.
Peki Sayın Başkan, kulübün borcu nasıl azalır, sportif başarıyla
SEN HALA ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMEDİM DE
RAKİPLERİN SANA BU SEZON ŞAMPİYON SEN OL DİYE HER HAFTA İKRAMDA BULUNURKEN NE RAPORU BEKLİYORSUN, HER ŞEY ORTADA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni adaylar hazır...
- Tolunay Kafkas
- Kemal Özdeş
- Tamer Tuna
- Mustafa Reşit Akçay
adaylara bak, kahrol!
Ben 96 kadrosundan devam ederiz diyordum.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay hariç beklediğimden iyi gene.
Ben 96 kadrosundan devam ederiz diyordum.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim öngörüm şudur ya kongreden sonra yada sene sonu Şenol Güneş takımın başına geçecektir.
Şenol Güneş işin ucunda para yoksa girmez o topa.
Yani başkanlık topuna.
Ha hocalık, o da zor....
Adı akyazıya verilirken bile, buna çok karşı çıkan olur. Gerek yok dedi.
O da biliyor bazı şeyleri.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum