İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 ay sonra hangi baskan adayi Şenol Güneş'i getirecek göreceğiz.
En temizi bu benim için.
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Yılmaz'la şunların hiçbirini mukayese bile etmem. Onun olduğu dönemlerde dönemin şartlarına göre kulübü iyi yönetti. Takım kolej havasındaydı böyle rezilliklerin binde birini yaşamıyorduk, kimse hakkımızı gasp edemiyordu. Şu son 15 senedir önüne gelen ırzımıza geçti. Sikindirik Sivas'ın maçlarını naklen veren Digitürk bizim maçlarımızı vermedi, tepkilerimizi şeyine bile takmadılar. Ya arkadaş son 7 senedir takımı çalıştıran hoca kılıflı herifleri nerden bulup ta getiriyorlar, birileri bizle toptopmu geçiyor, nedir bu iş?
Kişilik ve karakter yapısı olarak diyorum bunu Fatih,ilkel egolu şahıslar,yoksa ülkeye bakanlık yapmış,parası ve gücü olan biri olarak kudreti tabi ki İHO ve AO ile kıyaslanamaz.
Hiç sevmem ama adamın bu konuda hakkını vermek lazım.
Tabi sonrası şike olaylarında televizyonu ve gazetesinde yaşananlar,kulübü icraya vermesi,Cambell'a söylediği laflar hafızalarda.En son sasone tarafından düzenlendi; 11.11.2018, 22:06.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişilik ve karakter yapısı olarak diyorum bunu Fatih,ilkel egolu şahıslar,yoksa ülkeye bakanlık yapmış,parası ve gücü olan biri olarak kudreti tabi ki İHO ve AO ile kıyaslanamaz.
Hiç sevmem ama adamın bu konuda hakkını vermek lazım.
Tabi sonrası şike olaylarında televizyonu ve gazetesinde yaşananlar,kulübü icraya vermesi,Cambell'a söylediği laflar hafızalarda.
Yorum
-
Trabzonspor taraftarının kahir ekseriyeti Şenol hocayı ister siz sosyal medyadaki zibidilerle forumdaki üç beş sivri zekalının yorumlarına aldırmayın...
Ahmet Ağaoğlu Şenol hocayla sık sık yemek yiyen birisi bjkdan istifa ederse takımın başına geçer adam gibi top oynarız..En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 11.11.2018, 22:36.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarının kahir ekseriyeti Şenol hocayı ister siz sosyal medyadaki zibidilerle forumdaki üç beş sivri zekalının yorumlarına aldırmayın...
Ahmet Ağaoğlu Şenol hocayla sık sık yemek yiyen birisi bjkdan istifa ederse takımın başına geçer adam gibi top oynarız..
Yorum
-
34 yaşındaki Burak'a kimse aldığımız fiyattan para çekmez.
Onun piyasada değeri, tavanı sınırlıdır. Sisteme entegre etmek fiyatında fazla oynama sağlamaz.
Hal böyleyken sahaiçi ve sahadışındaki akıcılığı-disipini bozan.
Burak'a gösterdiğiniz müsamaha ve esneklik yüzünden acınacak durumlara düştünüz.
6.7.haftada neşteri vurmanız lazımdı yapamadınız artık iş işten geçti umarım devre arasında fırsatı kaçırmaz virüsü temizlersiniz
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin Şenol Güneş bu takımın başına bir kere daha gelecek. Kimsede gık demeyecek. Benim görüşüm kesinlikle gelmemeli.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
-
MAY-Muharrem-İHO...
Trabzonspor'u batıran mahşerin 3 atlısı...Bunların üçü de Trabzonspor'u batirma hususunda birbirini aratmayacak tiplerdir...Üçünün futbolcularla yaptıkları sözleşmeler evlere şenliktir..Adeta kulübü futbolculara peşkeş çekmişlerdir..
MAY'ın Norveçli golcü Rune Lange ile sözleşmesi..
Muharrem'in Burak Yılmaz'la sözleşmesi..
İHO'nun hangi birini sayayım...
Kendi şirketlerinde yapamayacakları sözleşmeleri Trabzonspor'da yaparak kulübü milyonlarca zarara uğratan adamlar bunlar..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Fanatik'e göre ÜK yerine düşünülen isimlerden biri Tolunay imiş. Sabah sabah kahkaha attım yeminle. Yahu ne kadar sıradan, çapsızbir kulüp olduk böyle. Sen aklıma mukayet ol Allah'ım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatik'e göre ÜK yerine düşünülen isimlerden biri Tolunay imiş. Sabah sabah kahkaha attım yeminle. Yahu ne kadar sıradan, çapsızbir kulüp olduk böyle. Sen aklıma mukayet ol Allah'ım.
Şaka gibi gerçekten2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum