2 milyona 4 topçu aldık diye çıkar mı yine tv lere. Malatya başkanı da çıkıp dese ki şu parayla şu kadroyu kurduk 5 attık ts ye diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
daha fazla istatistik ve matematik sokmali klube, dogru karar alma sadece icgudelerle alinamiyor....yonetim anlayisi ve bakis acisi bireysel olarak dogru olsa bile yonetim ve topluluk idaresinde izelyeceginiz yol hele ayri kutuplarin ortada oldugu yerlerde alacaginiz kararlar daha buyuk klube yakisir ve birlestirici izah edilebilir olmali....
muzik roman sineme onerilerimi dikkate almiyor hala....ıslak imza....
Yorum
-
Onur'un 3. gol dışında bariz bir hatası yok. O da ünlü frikik beceriksizliği zaten. Geçen sene Gençlerbirliğinden yediği frikik çok daha büyük hataydı. Maçı sattı demek saçmalık. Vasatlaşalı yıllar oldu. Gelgelelim yerine alacağın adam büyük ihtimal Onur'un şu anki halinden de kötü olacak, bir de bir sürü para harcayıp yabancı kontenjanı dolduracaksın. TSL'ye gelen kalecilerin ezici çoğunluğu kovadır, hep böyle olmuştur. Herhangi bir Süper Lig takımına, özellikle de büyük takımlara herhangi bir 3. lig stoper ikilisini ve kalecisini koysan oynadıkları maçların %70'inde sırıtmazlar. Onur, Toure ve Hosseini'nin durumu da aşağı yukarı böyle.
Abdülkadir ve Yusuf'un en çok parladıkları dönemde satılmaları için çok tartışmalarım oldu. Böyle olacağı belliydi. Yerel medyanın ve taraftarın saçmalıkları kulübü 40 milyon euro paradan etti. Trabzonspor'un zehiri sahadaki, kulübedeki veya locadaki değil. Zehir taraftar ve gazeteciler. Kimse Trabzonspor'dan büyük değil diye diye gelen geçen fark atıyor. Burak Yılmaz senin sözleşmeli oyuncunsa oynatacaksın. Beğenmiyorsan göndereceksin. Burak'ın yaşadıkları ve yaşatabildikleri Trabzonspor'un ne kadar küçük bir kulüp olduğunun çok güzel göstergesi aslında. Başarı yok, özgüven yok, sabır yok, saygı yok, akıl yok, vefa yok. Ego ve kompleksler yumağı, çürümüş bir camia Trabzonspor.
Sadri Şener, Samet Aybaba'yı getirmesine müsaade edilmediği için görevi bıraktı. İHO; Ersun ve Şota'yla çalıştı, Usta; Ersun ve Rıza'yla. Ünal Karaman da Ağaoğlu yönetiminin hedefleri doğrultusunda çok tutarlı ve mantıklı bir tercih. O gidecek de kim gelecek? Bu işi Ünal'dan iyi yapacak adamları bu takımın başına getirmeye Ağaoğlu'nun gücü yetmez. Hiçbir vasıflı teknik direktör, kariyerini beş parasız bir yönetimin elindeki hedefsiz Trabzonspor için riske atmaz. Ağaoğlu tam olarak ne için aday oldu bilmiyorum, kendisinin de bildiğini düşünmüyorum. Fakat sanırım borcu azaltmayı hedefliyor. Umuyorum kısa vaadede 1.5 milyon euro üzeri para kazanan bütün futbolcular gönderilir ve yerlerine Amiri tarzı oyuncular transfer edilir. En azından belki yılda 5-10 milyon euro borcumuz azalır bu şekilde. Şu anda Sosa'nın, Burak'ın bu takımda kalması hiçbir misyona hizmet etmiyor. Fakat gönderene kadar şu adamları sorun çıkartmadan oynat da, pazarlık gücün olsun. Ahmet Ağaoğlu 1 tane Açık Öğretim İşletme 1. sınıf öğrencisini danışman olarak yanına alırsa başkanlık performansı %40-50 civarı artış gösterecek.
Yorum
-
Ya devrim yapacaksın Trabzonsporu kurtaracaksın ya da birlikte batacağız başkan.
Yeni yönetim anlayışı(HH ve türevlerinden arınmış) ve futbolcuya dayalı düzenin(Onur,Burak,Akbaş,Zeki) bitmesiyle olur bu devrim.
Yerel medyayı da kulüpten içeri sokmayacaksın.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 10.11.2018, 02:59.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMali durum elini kolunu bağlıyor ama bırak ve onur'u kadro dışı bırakmk zorunda. Başka çaresi yok.
Trabzonspor koca bir klüptür. Bir çınardır. Çürüyen dallarını kes at başkan. Her şey para değildir. Fiyatını bulanı ama aynı zamanda işe yaramayanı sat başkan.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Vur elini masaya !! Yeter artik. Tam zamani, simdi yapmazsan daha kötü günler bizi bekliyor olacak !!!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum