Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan olmadığı konusunda haklısın Fatih,Ünal Karaman gibi yıllarını Trabzonspor'a vermiş ve halihazırda teknik direöktörümüzün annesinin vefatında olmadığı gibi koca yönetiminden bir kişi orada bulunmuş.

Usta düşmanlığı için Trabzonspor'u kullandırtığı hainlere lafı geçmemiş,bari bir işe yaraslardı.Jimnastik kulübü ve Konyaspor'un bile daha fazla yetkilisi vardı.

Önce fazla para alıyorlar diye toplum önüne attığı futbolcular iyi olunca yalakalık yapmakla başkanlık olmuyor.
    Geçerli bir sebebi vardır başkanın, kimbilir belki para peşindeydi o sıralar, herif yaldır yaldır para arıyor ve buluyor da.
    Ben başkanın birebir Usta düşmanlığı gibi bir psikolojide olduğuna inanmıyorum, Hacıosmanoğlu gibi görgüden yoksun kibir sahibi bir insan değil, gayet olgun ve kadirşinasdır. Geldiğinden beri uçurumun dibinden kulübü kurtarmak adına canı yanmaktadır, hatasız mıdır elbet hataları da vardır ama kulüp bir raya oturtulmak üzere önce dış transferde bugüne kadar hiç olmadığı gibi titiz araştırmalar doğrultusunda kulübün asli çıkarlarına uygun hamleler yapmıştır. Futbol paradır. 10 sene içinde kulübün 2 milyar tl'den fazla parası çar çur edilmiştir ele geçen nedir? Hakkaniyetli eleştiri için zaman lazımdır. Şuan işler masada ve sahada ivme kazanmıştır. Ömrümüz yeterse önümüzü bi görelim, daha sağlıklı bakış açısı oluşsun ak ile kara kendiliğinden ortaya çıkacaktır.

Yorum

• Bence yönetim kanadindan cenaze töreninde kimsenin olmayis büyük ayip. Dost kötü günde belli olur. Dügüne dernege herkes gelir, neticede eglence yemek var. Önemli olan kara günde birilerinin yaninda olmak
      En son lazot61 tarafından düzenlendi; 09.10.2018, 21:39.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçerli bir sebebi vardır başkanın, kimbilir belki para peşindeydi o sıralar, herif yaldır yaldır para arıyor ve buluyor da.
        Ben başkanın birebir Usta düşmanlığı gibi bir psikolojide olduğuna inanmıyorum, Hacıosmanoğlu gibi görgüden yoksun kibir sahibi bir insan değil, gayet olgun ve kadirşinasdır. Geldiğinden beri uçurumun dibinden kulübü kurtarmak adına canı yanmaktadır, hatasız mıdır elbet hataları da vardır ama kulüp bir raya oturtulmak üzere önce dış transferde bugüne kadar hiç olmadığı gibi titiz araştırmalar doğrultusunda kulübün asli çıkarlarına uygun hamleler yapmıştır. Futbol paradır. 10 sene içinde kulübün 2 milyar tl'den fazla parası çar çur edilmiştir ele geçen nedir? Hakkaniyetli eleştiri için zaman lazımdır. Şuan işler masada ve sahada ivme kazanmıştır. Ömrümüz yeterse önümüzü bi görelim, daha sağlıklı bakış açısı oluşsun ak ile kara kendiliğinden ortaya çıkacaktır.
        Fatih kulübü kullandırttı kardeşim kabul et,Trabzonspor'un parasının peşindeyim diye bir önceki yönetime değil de sadece Usta'ya dava açıyorsan amacın bas bas bellidir.

Benim için boş bir adam İHO değil ama MAY'ın yeni versiyonu,nasıl boş bir adam olduğunu incelemek istersen eski TV programlarında yorumculuk yaparken ki şaklabanlıklarını görebilirsin.En son TRT'de yaptığı el haraketi bile ne olduğunu bir göstergesi.

Usta ile kıyas edilecek bir karakter değil.Usta'nın ayağını kaydıran hainleri yönetimine alırken de neyi hesap ettiğini bilmiyorum.

Ünal Karaman'a yapılan terbiyesizlikten de öte.
        • Memento mori

Yorum

• Niye bilmeden bu atıp tutmak? Başkan bildiğim kadarıyla yurtdışında idi ve dönünce hocanın yanına gitti. Düşmana gerek yok biz bize yetiyoruz zaten!

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, annesini kaybeden Teknik Direktörümüz Ünal Karaman'a taziye ziyaretinde bulundu. https://t.co/iV8t4dZE06

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bugün Fenerbahçe şike ile ilgili açıklama yaptı, ama yönetimden ses seda yok. İlginç olan şu ki yönetim geldiğinden beri şike ile ilgili tek bir adım atmadı, tek bir açıklama yapmadı. Ama yok, şike davasını Fifadaki adalet çadırına maddi manevi gerekli desteği fazlasıyla veren Usta satmıştı dimi? Hatta Usta Fifaya eksik belge yollamıştı sırf davayı kaybedelim diye dimi? Gerçekten anlamıyorum Ustaya karşı “kesin eksik belge yollar” , “kesin PR şirketiyle olan sözleşmeyi uzatmayacak” diye paranoyak bir yaklaşım gösteren taraftar bu yönetime tek bir laf etmiyor. Ayıp!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün Fenerbahçe şike ile ilgili açıklama yaptı, ama yönetimden ses seda yok. İlginç olan şu ki yönetim geldiğinden beri şike ile ilgili tek bir adım atmadı, tek bir açıklama yapmadı. Ama yok, şike davasını Fifadaki adalet çadırına maddi manevi gerekli desteği fazlasıyla veren Usta satmıştı dimi? Hatta Usta Fifaya eksik belge yollamıştı sırf davayı kaybedelim diye dimi? Gerçekten anlamıyorum Ustaya karşı “kesin eksik belge yollar” , “kesin PR şirketiyle olan sözleşmeyi uzatmayacak” diye paranoyak bir yaklaşım gösteren taraftar bu yönetime tek bir laf etmiyor. Ayıp!
              Kimse zanla konuşmadı ki Mehmet. Usta o hamleleri yaptı/yapmadı. Gerçekten de öyle oldu.

Denk gelirsen Erdem Egemen'e bir sorarsın.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse zanla konuşmadı ki Mehmet. Usta o hamleleri yaptı/yapmadı. Gerçekten de öyle oldu.

Denk gelirsen Erdem Egemen'e bir sorarsın.
                Demek istediğim şu. Usta’nın attığı adımlar hiçbir dönemde atılmadı. Usta döneminde Fenerbahçe bir açıklama yaptığında kulüpten anında karşı cevap geliyordu mesela. Şuanki durum canımı çok sıkıyor. Ustaya “fb şike yaptı diyebiliyor musunuz” diye soru soranlar şuan ne yapıyor? Neden ölü taklidi yapıyor herkes?

Yorum

Demek istediğim şu. Usta’nın attığı adımlar hiçbir dönemde atılmadı. Usta döneminde Fenerbahçe bir açıklama yaptığında kulüpten anında karşı cevap geliyordu mesela. Şuanki durum canımı çok sıkıyor. Ustaya “fb şike yaptı diyebiliyor musunuz” diye soru soranlar şuan ne yapıyor? Neden ölü taklidi yapıyor herkes?
                  Kimse ölü taklidi yapmıyor ya da mevcut yönetimi kayırmıyor bu konuda aslında. Sadece süreç uzadıkça bıkkınlık seviyesi artıyor.

Belki bunun böyle olacağını bildikleri için bilerek sündürüyor ve asıl yapmak istediklerine zemin hazırlıyorlardır.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimse ölü taklidi yapmıyor ya da mevcut yönetimi kayırmıyor bu konuda aslında. Sadece süreç uzadıkça bıkkınlık seviyesi artıyor.

Belki bunun böyle olacağını bildikleri için bilerek sündürüyor ve asıl yapmak istediklerine zemin hazırlıyorlardır.
                    İyi de süreç 7 senedir uzuyor zaten. Biz 2014’de de bıkmıştık, 2016’da da bıkmıştık şimdi de bıkmış haldeyiz.
                    Ben yönetimde söz hakkının Ahmet Ağaoğlu’nda olduğuna inanmıyorum maalesef. Kulübü divan başkanı ve asbaşkan kendi çiftliği gibi yönetiyor iddialarına katılıyorum.

Yorum

İyi de süreç 7 senedir uzuyor zaten. Biz 2014’de de bıkmıştık, 2016’da da bıkmıştık şimdi de bıkmış haldeyiz.
                      Ben yönetimde söz hakkının Ahmet Ağaoğlu’nda olduğuna inanmıyorum maalesef. Kulübü divan başkanı ve asbaşkan kendi çiftliği gibi yönetiyor iddialarına katılıyorum.
                      Ahmet Ağaoğlu'nu yakinen tanımıyorum ama yakinen tanıyan birkaç insan tanıyorum ve birkaç kez de şahsen sohbet etme fırsatım oldu.

Başkanlık sıfatını taşıdığı bir kurumu başkasının parmağında oynatmasına müsaade edecek, ikinci adamlığı ve pasivize edilmeyi sineye çekecek bir yapısı yok. Asbaşkan konusu bizim son dönemin moda tabiri olan "hater" tayfanın ve kendine malzeme arayan yerel basının yağlayıp ballayıp servis etmek için ulaştığı sonsuz bir kaynak. En sevdikleri iş kelle almak. Hep bir kurban ve şamar oğlanı bulup ona yüklenirler. Hayrettin Hso da bunun sonuncu örneği.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye bilmeden bu atıp tutmak? Başkan bildiğim kadarıyla yurtdışında idi ve dönünce hocanın yanına gitti. Düşmana gerek yok biz bize yetiyoruz zaten!

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, annesini kaybeden Teknik Direktörümüz Ünal Karaman'a taziye ziyaretinde bulundu. https://t.co/iV8t4dZE06

Biz bize yeteriz dediğin gibi...Laf atanlar kafasını kuma gömdü şimdi.İlk olumsuz bir durumda tekrar piyasaya çıkacak ve yine atıp tutmaya devam edecekler...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye bilmeden bu atıp tutmak? Başkan bildiğim kadarıyla yurtdışında idi ve dönünce hocanın yanına gitti. Düşmana gerek yok biz bize yetiyoruz zaten!

Cenaze namazına gitmemiş,bir yönetici hariç geri kalan kimse gitmemiş,Divan kurulu başkanı gitmemiş,asbaşkan gitmemiş,21 yöneticiden kimse gitmemiş.
                          Cenaze namazına başkan yurt dışında olduğu için katılamadı da bu geri kalanlar nerde?Eski futbolcularımız bile gitmemiş.
                          Takım kaptanları da maçtan sonra gidebilirdi,onlar da gitmemiş.
                          Ben böyle bir şey hatırlamıyorum.

Başkan yok,olsa onun bir ağırlığı olurdu.

Türkçe yazıyoruz burada,Ünal Karaman'a taziyede bulunmayacak kadar insanlıktan çıkmadılar demek ki,cenaze namazında olmasalar bile orada olmuşlar.
                          • Memento mori

Yorum

Bugün Fenerbahçe şike ile ilgili açıklama yaptı, ama yönetimden ses seda yok. İlginç olan şu ki yönetim geldiğinden beri şike ile ilgili tek bir adım atmadı, tek bir açıklama yapmadı. Ama yok, şike davasını Fifadaki adalet çadırına maddi manevi gerekli desteği fazlasıyla veren Usta satmıştı dimi? Hatta Usta Fifaya eksik belge yollamıştı sırf davayı kaybedelim diye dimi? Gerçekten anlamıyorum Ustaya karşı “kesin eksik belge yollar” , “kesin PR şirketiyle olan sözleşmeyi uzatmayacak” diye paranoyak bir yaklaşım gösteren taraftar bu yönetime tek bir laf etmiyor. Ayıp!
                            Ali Koç kankasını üzmek istemiyordur.Yoksa elbette Usta'dan daha çok şike mücadelesi verecektir.Onun ismi Ahmet Ağaoğlu TRT kanalında gömmeli el hareketi yapacak kadar da kudretli.
                            • Memento mori

Yorum

• Bugün ali koçu biraz dinleme fırsatı buldum söylediği birşey çok dikkatimi çekti. Yönetime geldiklerinden bu yana 800-900 milyon lira civarı para koyduklarını ( buna sponsor, gelirler vb herşey dahil) buna rağmen mart ayından sonrasını göremediklerini söyledi. Bunu duyduktan sonra bizim takımın ekonomisi geldi aklıma ve moralim çok bozuldu. O kadar sıcak paraya rağmen sadece 3-4 ayını kurtarabilen istanbul takımlarının yanında malesef ekonomik anlamda hiç şansımız yok.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kımın derdı ne bellı oluyor usta yalakası sat tabı sat 1.5 mılyon ımza parası 1.5 mılyon ımaj bedelı adı altında yedıgımız kazıklar ne olacak dahası bu herıfe kım 5 mılyon avro verır sırf kıbırınız yuzunden ve senın gıbı adamcılıgın dıbıne vurmus kısıler yuzunden klup can cekısıyor yanlısa yanlıs demeyı ogrenın artık koru korune savunmayın bırseyı desteklemekle yaptınız bır hata ben hata yapmam dusuncesıyle hala ınatla yanlısı savundukca batıyor komık oluyorsunuz farkında degılsınız.. sen ve senın gıbı ılk gunden sımdıye kadar bu adama toz kondurmayan 4 5 kısı var forumda ya akrabalık hısımlık var ya calısanısınız ya kıbırınız yuzunden gerı adım atmıyorsunuz yada aklınızı peynır ekmekle yemıssınız kımın ne derdı var bellı adamcı yalakalar enınde sonunda duseceksınız bu klubun yakasından..
                                6 ay önce bize Ustayı savunduk diye bizi hain ilan edenler, yavaş yavaş dediğimize geleceksiniz.

Zaman bizi haklı çıkaracak, senin için biraz acı olacak ama bu durum böyle. Cebinde beş kuruş parası olmayan adamın bu kulüpte başkanlık yapma şansı yok. Burası türkiye süper ligi, realist yaklaşımlar her zaman önceliktir. Hayal satarak başkanlık yapan kişilerin zaman geçtike nasıl aciz kalacağını gün geçtikçe daha iyi göreceğiz. Muharrem Usta'dan çıkarımız yok, sadece onun realist politikalarını sonuna kadar ts kulübü için savunuyoruz. Daha çok şey yazılır da, birkaç ay sonra tekrardan buraya gelip yazacağım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X